Πώς επηρεάζει το ζώδιο σου η φθινοπωρινή ισημερία

23.09.2019
Πώς επηρεάζει το ζώδιο σου η φθινοπωρινή ισημερία
O καιρός είναι συνήθως το κριτήριο για τη μετάβαση σε μια νέα εποχή αλλά ειδικά για το καλοκαίρι το επίσημο τέλος έρχεται με τη φθινοπωρινή ισημερία, δηλαδή την 23η Σεπτεμβρίου. Γι αυτό και οι αστρολογικές προβλέψεις αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα σημαντικές για κάθε ζώδιο. Ειδικά μάλιστα για τη φετινή χρονιά τα όσα προβλέπουν τα άστρα για σένα, θα σε ανταμείψουν για τη μελαγχολική διάθεση που φέρνει το τέλος της πιο όμορφης εποχής του χρόνου. Πλέον ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε ειδικά στην εποχή του φθινοπώρου και η Valerie Mesa προβλέπει στο elite daily, τι σημαίνει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, η φθινοπωρινή ισημερία:

Κριός

Είτε πρόκειται για συνεργάτη ή για κάποιον που συναναστρέφεσαι, είναι η εποχή των κατ΄ιδίαν συναντήσεων, Κριέ. Περιττό να πούμε ότι θα δοθεί έμφαση στον έβδομο Οίκο των προσωπικών δεσμεύσεων σου αυτή την εποχή, οπότε ήρθε η ώρα να αναλάβεις το ρόλο του διπλωμάτη!

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να τοποθετηθείς Ταύρε. Με τον Ήλιο, τον Ερμή και τη Αφροδίτη να σου αναστατώνουν τον έκτο Οίκο της υγείας σου και την καθημερινή ρουτίνα αυτής της σεζόν, πιθανότατα θα αναζητήσεις τρόπους για να δημιουργήσεις αρμονία στην καθημερινότητά σου. Τι περιμένεις;

Δίδυμοι

Έχεις ένα χάρισμα, Δίδυμε. Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη χορεύουν μαζί μέσα από τον πέμπτο Οίκο της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού και της ατομικότητάς σου αυτή τη σεζόν, οπότε πιθανότατα θα είσαι στο επίκεντρο της προσοχής . Εκφράσου και μην καταπιέζεσαι.

Καρκίνος

Είσαι στις κλειστές σου αυτές τις μέρες, Καρκίνε; Με τρεις πλανήτες στο Ζυγό που βρίσκονται μέσα στον τέταρτο Οίκο του σπτιού και της οικογένειας αυτή τη σεζόν, πιθανόν να έχεις διάθεση να κλειστείς. Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και υπομονή μέχρι την εποχή του Σκορπιού.

Λέων

Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να κουτσομπολεύουν μέσω του τρίτου Οίκου επικοινωνίας αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν, πιθανότατα θα είσαι σε διάθεση για κάποιες ψαγμένες συζητήσεις, ειδικά εκείνες όπου μπορείς να παίξεις τον δικηγόρο του διαβόλου, φυσικά.

Παρθένος

Μάθε να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά Παρθένε. Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να κάνουν οικονομικές κινήσεις μέσα από τον δεύτερο Οίκο των οικονομικών και της αυτοεκτίμησής σου, πιθανότατα θα σκεφτείς νέους τρόπους προσέγγισης των εξόδων σου. Ποιος ξέρει, ίσως βρεις έναν καλλιτεχνικό τρόπο για να κερδίσεις τα προς το ζην.

Ζυγός

Ευτυχισμένη σεζόν γενεθλίων, Ζυγέ! Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο εκθαμβωτικός κυρίαρχος πλανήτης σου, κάνουν ένα φανταχτερό συνδυασμό στο ζώδιο σου και θα είσαι περισσότερο από ποτέ έτοιμη να κάνεις την εμφάνιση σου. Επιθυμείς μια νέα αισθητική στο ντύσιμο σου; Μην φοβάσαι να γίνεις δημιουργική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σκορπιός

Έχεις μυστικά, Σκορπιέ; Με τρεις πλανήτες που ενεργοποιούν το μυστήριο δωδέκατο Οίκο σου των ονείρων, του κάρμα και όλων των κρυφών πραγμάτων αυτής της σεζόν, θα κάνεις πιθανώς ένα βήμα πίσω από τη φασαρία. Εκτός αυτού, πλησιάζοντας την εποχή των γενεθλίων σου, καλό είναι να ξεκουραστείς.

Τοξότης

Όλοι για έναν και έναν για όλους, Τοξότη. Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να γοητεύουν τον ενδέκατο Οίκο των ομάδων και των φιλιών αυτή τη σεζόν, πιθανότατα θα έχεις τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και να συνδεθείς με τους φίλους σου. (Αν και, ας είμαστε ειλικρινείς, πότε δεν το κάνεις;) Και πάλι, δεν έχεις κάθε μέρα αυτήν τη διπλωματική ενέργεια να ευνοεί τον κοινωνικό σου τομέα. Επωφελήσου από αυτά τα vibes.

Αιγόκερως

Ανέβα, Αιγόκερε. Υπάρχουν τρεις πλανήτες που ενεργοποιούν τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της καριέρας, της κληρονομιάς και της φήμης του κόσμου - το οποίο επίσης συμβαίνει να είναι ο κυρίαρχος Οίκος σου - και πιθανότατα θα εστιάσεις στη σωστή εντύπωση. Η σκληρή δουλειά αποδίδει.

Υδροχόος

Έχεις ερωτευθεί κάποιον στο εξωτερικό, Υδροχόε; Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να είναι πάνω από τον επεκτατικό ένατο Οίκο σου των μακρινών χωρών, της ανώτερης μάθησης, της προσωπικής φιλοσοφίας και των ταξιδιών, ίσως να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής στο εξωτερικό.

Ιχθείς

Ας μιλήσουμε για σεξ, Ιχθύ. Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να επηρεάζουν τον όγδοο Οίκο του χρέους, της εξουσίας, των στενών συνδέσεων και του μετασχηματισμού αυτή τη σεζόν, θα περάσεις μάλλον από μια αινιγματική φάση. Μην ανησυχείς, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλογιστείς τις σεξουαλικές σου σχέσεις, καθώς και το χρόνο και την ενέργεια που επενδύεις στο σύντροφό σου.