Μπήκαμε στην περίοδο του Ζυγού: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

22.09.2019
Μπήκαμε στην περίοδο του Ζυγού: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
H περίοδος του Ζυγού για το 2019 είναι εδώ! Ξεκινώντας από τις 23 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος μετακινήθηκε από τη Παρθένο και στο Ζυγό, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας αστρολογικής περιόδου. Αυτό το ζώδιο του αέρα εκτός από προσανατολισμένο στη δικαιοσύνη, είναι κοινωνικό, διπλωματικό, εραστής της τέχνης (και όχι μόνο) και θέλει όλοι να περνάνε καλά και να είναι χαριτωμένοι.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού, είναι μια καλή στιγμή να στραφείς στην ενέργεια του συμβόλου του ζώδιου, την ευθυγραμμισμένη ζυγαριά και να σκεφτείς για τα μέρη της ζωής σου τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για μια επιπλέον αρμονική προσέγγιση.

Αλλά αυτή η ενέργεια δεν θα επηρεάσει όλες τα ζώδια εξίσου. Το Bustle μίλησε με την αστρολόγο Lisa Stardust για το πώς θα εκδηλωθεί διαφορετικά για διαφορετικά ζώδια. «Η Εποχή του Ζυγού φέρνει την αλλαγή σε όλους μας, ειδικά στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερω», λέει η Stardust.

Διάβασε επίσης: 10 λόγοι για να περπατάς κάθε πρωί

Είναι μια περίοδος δράσης και προσωπικής εξέλιξης, κυρίως γύρω από τις σχέσεις, τα χρήματα και την κοινωνία. Τα χρήματα και οι σχέσεις με τους άλλους είναι αυτά που θα δουλέψουμε μέσω της περιόδου του Ζυγού, καθώς ο κυρίαρχος για το Ζυγό, πλανήτης της Αφροδίτης είναι υπεύθυνος για αυτές τις περιοχές.

Δες παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την περίοδο του Ζυγού.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που συνδέεται με τον «οίκο του εαυτού» στο ζωδιακό διάγραμμα, είσαι άνετη να επιβληθείς και να εστιάσεις στις ανάγκες σου, αλλά η περίοδος του Ζυγού σε προκαλεί να είσαι εξωστρεφής με τρόπους που δεν θα περιμένες. «Η επιθυμία σου να συνεργαστείς και να ξεπεράσεις υπάρχοντα ζητήματα σχέσεων βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα τώρα» εξηγεί η Stardust. Επωφελήσου από τη διπλωματία του Ζυγού και προχώρησε σε αυτές τις ειλικρινείς συνομιλίες, ενώ η ενέργεια είναι εκεί.

Αυτό το διάβασες; Το κόκκινο κρασί μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας

Καρκίνος

Όταν έχεις σνακ, Netflix και κρασί, πώς να φύγεις από το σπίτι; «Ξοδεύεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι από ποτέ, απολαμβάνοντας τα φθινοπωρινά συναισθήματα με τους στενούς φίλους σου» λέει η Stardust. Και αυτό φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του Καρκίνου. Ο Ζυγός είναι ίσως ο πιο προσανατολισμένος στις συνεργασίες από όλα τα ζώδια, γι 'αυτό αναζήτησε την κοινωνική του φύση και σχεδίασε μερικές διασκεδαστικές, ζεστές συναντήσεις το φθινόπωρο στο σπίτι σου.

Ζυγός

Είναι η εποχή σου και κάνεις ότι σου αρέσει! «Απόλαυσε την καλή ζωή», συμβουλεύει η Stardust. «Αφέσου στα καλύτερα πράγματα στα γενέθλιά σου». Τα vibes είναι εξαιρετικά υψηλά καθώς ο ήλιος λάμπει κάτω από το ζώδιο σου, οπότε μπορείς να απολαύσεις τον ήλιο. Τώρα έχεις την ευκαιρία να ασκηθείς να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να απολογείσαι. Κανένα άγχος για το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι ή πώς θα αντιδράσουν. Σε αγαπάνε όλοι, Ζυγέ.

Αιγόκερως

Αυτός είναι ένας σημαντικός μήνας για σένα, Αιγόκερε και τον τομέα της σταδιοδρομίας σου. «Ήρθε η ώρα να λάμψεις και να γιορτάσεις τις επαγγελματικές σου επιτυχίες», λέει η Stardust. Νέες ευκαιρίες εργασίας αναδύονται αριστερά και δεξιά και οι μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές σίγουρα φτάνουν! Γνωρίζεις ότι η σκληρή δουλειά σου σε κάνει πιο ικανή από τον καθένα και μπορείς με μαγικό τρόπο να κάνεις τα πάντα να συμβούν.