Mπήκαμε σε Ανάδρομο Ερμή: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν και ποιες είναι οι πιο κρίσιμες ημερομηνίες

06.11.2019
Mπήκαμε σε Ανάδρομο Ερμή: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν και ποιες είναι οι πιο κρίσιμες ημερομηνίες
Στις 31 Οκτωβρίου, ο Ερμής έγινε ανάδρομος στον Σκορπιό, το μυστηριώδες ζώδιο του νερού που είναι γνωστό ότι σε κάνει να βουτάς στα βάθη της ψυχής σου. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Σκορπιό, δεν βιώνεις μόνο τεχνολογικές αναποδιές και το περιστασιακό μήνυμα από τον πρώην αλλά η ενέργεια του Σκορπιού, σου ζητά να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου με εμπιστοσύνη, οικειότητα, καταπιεσμένα συναισθήματα και τις σκοτεινότερες πλευρές του νου σου.

Ο Σκορπιός είναι ένα σταθερό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, γνωστό για τη σταθερότητα και την αποφασιστικότητα και αυτός ο ανάδρομος θα επηρεάσει περισσότερο όλα τα σταθερά ζώδια. Έτσι, αν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Υδροχόος, πρόσεχε. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι κανείς δεν είναι ασφαλής από τα αποτελέσματα του ανάδρομου.

Δες παρακάτω μια λίστα με τον τρόπο που οι γύρω πλανήτες θα επηρεάσουν τον Ερμή και την ενέργειά του, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες του Νοεμβρίου, σύμφωνα με την Leona Moon του Cosmopolitan :

10 Νοεμβρίου: Συνάντηση Ήλιου-Ερμή στον Σκορπιό

Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας συναντιέται με τον Ήλιο, κυβερνήτη της εικόνας του εαυτού μας και της ταυτότητάς μας, δεν θα σταματήσεις να κάνεις συζητήσεις. Θα είσαι πρόθυμη να μοιραστείς τις απόψεις σου και να καμαρώνεις για τις σκέψεις σου, αλλά ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος, οπότε πρόσεξε για παρεξηγήσεις.

Συμβουλή: Έχουμε εδώ την τάση να είμαστε υπερβολικά προσκολλημένοι στις απόψεις μας, οπότε οι συζητήσεις που θα κάνεις εκείνη την ημέρα, μπορεί και να πάνε πολύ μακριά.

12 Νοεμβρίου: Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό βρίσκεται απέναντι από τη Σελήνη στον Ταύρο

Όταν δύο πλανήτες, με ειδικά προσωπικά στοιχεία όπως η Σελήνη και ο Ερμής, βρίσκoνται ο ένας απέναντι στον άλλο στον ουρανό, οι ενέργειές τους μπορεί να είναι σε αντίθεση μεταξύ τους. Μπορεί να ταλαντεύεσαι μεταξύ δύο αποφάσεων σαν εκκρεμές και μόλις αποφασίζεις τη μια, να ξανασκέφτεσαι την άλλη. Η Σελήνη στον Ταύρο θα σε ενθαρρύνει να απολαύσεις την αυτο-φροντίδα και τη χαλάρωση, ενώ ο Ερμής στον Σκορπιό θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις τα άβολα συναισθηματικά θέματα.

Συμβουλή: Δεν είναι μια μέρα για να παίρνεις αποφάσεις με βάση τη συναισθηματική σου κατάσταση. Μπορεί να το κάνεις και άλλη μέρα. Και η ευαισθησία σου στις κουβέντες που θα ακούσεις, είναι σε υψηλό επίπεδο.

15 Νοεμβρίου: Συνάντηση Ερμή-Ποσειδώνα

Όταν δύο ζώδια νερού συναντώνται στον ουρανό, κάτι δημιουργικό, βαθύ, και (μάλλον) συναισθηματικό πρόκειται να συμβεί. Ο Ερμής στον Σκορπιό συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ενθαρρύνοντας την ενσυναίσθηση και μια βαθιά αγάπη για όλη την ανθρωπότητα. (Μια ημέρα που είναι πιθανότερο να αφήσεις κάποιον να περάσει μπροστά από σένα στην ουρά στο σούπερ μάρκετ). Αλλά, ως επί το πλείστον, αυτή είναι μια μέρα για βαθιά σύνδεση και καλλιέργεια ψυχικών συνδέσεων. Ο Ποσειδώνας θα ενισχύσει επίσης τη δημιουργικότητά σου και είναι η κατάλληλη στιγμή για να γράψεις τις σκέψεις σου, να διαβάσεις ποίηση ή να ασχοληθείς με κάποιο είδος τέχνης.

Συμβουλή: Απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια αυτήν τη μέρα αν μπορείς. Ο Ποσειδώνας είναι ομιχλώδης και θα μπορούσε να σε κάνει να χάσεις σημαντικές πληροφορίες. Αυτή είναι μια ημέρα για να δημιουργήσεις οπότε μην απαντήσεις σε κανένα email.

20 Νοεμβρίου: Oλοκληρώνεται ο Ανάδρομος Ερμής

Συγχαρητήρια - το καταφέρες! Όλες οι ανάδρομες περίοδοι έχουν μια «φάση σκιάς» για αυτό μπορεί να έχεις ακόμα λίγα θέματα στην επικοινωνία εδώ και εκεί, αλλά ο πρώην σου δεν θα δώσει σημεία ζωής. Η ενέργεια επιτρέπει μια ειρηνική μετάβαση, ώστε να μπορείς να ολοκληρώσεις τα μαθήματα που έμαθες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Συμβουλή: Ξαναδιάβασε τα emails για να διορθώσεις λάθη πριν πατήσεις το send!