Τα 3 ζώδια που θα έχουν την επαγγελματική ευκαιρία της χρονιάς ΑΥΤΗ τη μέρα του Νοεμβρίου

11.11.2019
Τα 3 ζώδια που θα έχουν την επαγγελματική ευκαιρία της χρονιάς ΑΥΤΗ τη μέρα του Νοεμβρίου
O Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς για 3 ζώδια: Τον Σκορπιό, τον Τοξότη και τους Ιχθείς. Και μια συγκεκριμένη μέρα θα είναι η καλύτερη από όλες.

Aυτά τα τρία ζώδια θα λάβουν αυτόν τον μήνα μια τυχερή δόση ενέργειας μέσω του 10ου Οίκου της σταδιοδρομίας και της κληρονομιάς τους, κάτι το οποίο είναι πάντα καλοδεχούμενο. Ωστόσο, αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα πολλές αλλαγές, οπότε η επαγγελματική σου ζωή δεν θα είναι το μόνο πράγμα που θα έχει σημασία για σένα.

Για παράδειγμα, όταν η Αφροδίτη και ο Δίας συναντηθούν στον Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου, για τελευταία φορά πριν από τη μετάβαση του Δία στον σοβαρό Αιγόκερω, τα 3 ζώδια θα απολαύσουν μια συντριπτική αίσθηση χαράς και αισιοδοξίας, για να μην αναφέρουμε την ακόρεστη επιθυμία για νέες εμπειρίες. Φυσικά, αυτό θα επηρεάσει τις προσδοκίες και τα όνειρά τους. Αλλά ας δούμε τα θα γίνει για τον Σκορπιό, τον Τοξότη και τους Ιχθείς, σύμφωνα με τη Valerie Mesa του elite daily.

Σκορπιός

Ο μήνας ξεκινάει με την εντυπωσιακή Αφροδίτη στον Τοξότη και τον δεύτερο Οίκο σου των αξιών, του εισοδήματος και της προσωπικής περιουσίας. Αυτή η ζωηρή μετάβαση όχι μόνο θα ενισχύσει τις ικανότητες δημιουργίας χρήματος, αλλά θα σε κάνει και πιο σίγουρη.

Στις 24 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον τυχερό Δία μέσω αυτής της περιοχής του διαγράμματος, κάτι που θα αποτελέσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Λέοντα, επηρεάζοντας την καριέρα και τη δημόσια φήμη σου. Αυτό είτε θα αυξήσει το εισόδημά σου ή ίσως σε επιβραβεύσει με την ευκαιρία της ζωής σου για δουλειά.

Τοξότης

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που είναι ιδανικά για αυτό το μήνα και αυτό συμβαίνει στον τομέα της καριέρας και των συνεργασιών. Αυτό πάντα το αισθάνεσαι σαν μια ανάσα καθαρού αέρα, ειδικά με τη σχολαστική Παρθένο να βρίσκεται πάνω στον φιλόδοξο 10ο Οίκο της καριέρας, της κληρονομιάς και της φήμης.

Η ακαταμάχητη Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, μπήκε στο ζώδιο σου την 1η Νοεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχεις τη βοήθεια της Αφροδίτης που αναζητά την ευχαρίστηση, όλο το μήνα. Υπάρχουν όμως και καλύτερα. Η γεμάτη ζωντάνια Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον μεγαλύτερο πλανήτη που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου, τον Δία, στις 24 Νοεμβρίου, για τελευταία φορά πριν εισέλθει στον Αιγόκερω. Αυτή η μέρα θα είναι παντού καταπληκτική, οπότε μείνε συντονισμένη.

Ιχθείς

Ο φευγαλέος πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Ποσειδώνας, τελικά σταματάει αυτό το μήνα, που σημαίνει ότι μετά από το τσουνάμι συναισθημάτων που αισθάνθηκες, θα επιστρέψεις στις παλιές σου συνήθειες σε χρόνο μηδέν. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που συμβαίνει αυτό το μήνα, οπότε μην επαναπαυθείς ακόμα.

Ο μήνας ξεκινάει με την υπέροχη Αφροδίτη να βρίσκεται στον φιλόδοξο 10ο Οίκο της καριέρας, της κληρονομιάς και της φήμης, που σημαίνει ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να γοητεύσεις τους ανωτέρους σου εκείνη την περίοδο.

Στις 24 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Δία μέσω του τομέα της σταδιοδρομίας σου για τελευταία φορά πριν από τη μετακίνηση του Δία στο Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα σε επηρεάσει επαγγελματικά, οπότε προετοιμάσου για μεγάλες στιγμές.