Τα 4 ζώδια που θα ξεκινήσουν δύσκολα το 2020

03.01.2020
Τα 4 ζώδια που θα ξεκινήσουν δύσκολα το 2020
Πάντα η αρχή ενός καινούργιου χρόνου συνδέεται με ξεκινήματα, λύσεις σε προβλήματα και για κάποιους αποτελεί μια ένδειξη του τι μπορεί να συμβεί τους επόμενους 12 μήνες. Αλλά για μερικά ζώδια, η αρχή του 2020 θα είναι λίγο δύσκολη λόγω αυτών που συμβαίνουν στον αστρολογικό τους χάρτη . «Γενικά, οι πλανήτες που προκαλούν τη μεγαλύτερη αναστάτωση είναι ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός», λέει στο Bustle, η Emily Ridout, επαγγελματίας δασκάλα γιόγκα και αστρολογίας. Αυτά θα είναι λοιπόν τα 4 ζώδια που θα ξεκινήσουν λίγο δύσκολα το 2020:

Κριός

Λόγω της πλανητικής δράσης, ο Κριός μπορεί να έχει κάποια μπερδεμένα vibes που εμφανίζονται στο δρόμο του κατά την έναρξη του 2020. Και αυτό θα είναι πραγματικά ενοχλητικό για ένα ζώδιο που συνήθως αισθάνεται τόσο σίγουρο για τον εαυτό του.

«Ο Κριός είναι το ζώδιο που πραγματικά ξέρει τι θέλει και μπορεί να είναι απογοητευτικό για αυτό όταν κάποια απάντηση δεν είναι σαφής», λέει η Ridout. Του αρέσει να έχει στο μυαλό τους στόχους και ένα σαφές μονοπάτι προς αυτούς και έτσι αν τα σχέδια αυτά μπερδευτούν, θα βρεθεί έξω από τα νερά του.

Ο Κριός μπορεί, όμως, να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες στιγμές, κάνοντας ένα διάλειμμα. Θα ήθελε να μάθει να συγκρατεί τις επιθυμίες και τους στόχους του, λέει η Ridout, αλλά και να αισθάνεται εντάξει με τον εαυτό του αν χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να εκφραστεί. «Δες το ως ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και τι δεν είναι», λέει. «Εάν το κάνεις αυτό, τότε το 2020 θα είναι μια πολύ θετική χρονιά».

Ταύρος

«Το 2020 βρίσκει τον Ουρανό, τον πλανήτη της χαοτικής αλλαγής, στον Ταύρο», λέει η Ridout. «Επειδή η ενέργεια του Ταύρου τον κάνει να απολαμβάνει πράγματα που είναι σταθερά και άνετα, ο Ουρανός μπορεί πραγματικά να κάνει τα πράγματα να φαίνονται σκληρά». Η ζωή του Ταύρου, η οποία είναι πάντα δομημένη με μια γνωστή ρουτίνα, μπορεί να αρχίσει να φαίνεται απρόβλεπτη. Και αυτό θα μπορούσε να αρχίσει να επηρεάζει τα πάντα γύρω από τον Ταύρο, από τη δουλειά μέχρι τις σχέσεις.

Ωστόσο, υπάρχουν και καλά νέα, καθώς το δύσκολο ξεκίνημα του 2020 θα καταλήξει να είναι μια χρήσιμη εμπειρία για τον Ταύρο». Τελικά, ο στόχος αυτής της διέλευσης είναι να απελευθερώσει τη δυσκαμψία», λέει η Ridout. «Εάν οι άνθρωποι της ενέργειας του Ταύρου μπορούν να το κάνουν αυτό, τότε θα διαπιστώσουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν άνεση και σταθερότητα μέσα τους, αντί για το εξωτερικό τους. Αν αντιμετωπίσουν την καταιγίδα, θα είναι σε θέση να φέρουν περισσότερη ζωτικότητα, πάθος και βάθος στα επιλεγμένα μονοπάτια τους».

Ζυγός

Για να εξηγήσουμε αυτό που συμβαίνει αστρολογικά στις αρχές του 2020, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα κάνουν μετάβαση μέσω του Αιγόκερου, κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει κάποια δυσκολία για τα ζώδια του αέρα και φωτιάς, λέει στο Bustle η αστρολόγος Νina Palmer. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ζυγός, ένα ζώδιο του αέςρα, μπορεί να έχει έναν δύσκολο Ιανουάριο.

Ο Ζυγός συνήθως του αρέσει τα πράγματα να είναι ισορροπημένα, λέει η Ridout, οπότε μπορεί να αισθανθεί εντελώς χαμένος μέσα σε αυτή την ενέργεια, κάτι που θα μπορούσε να τον κάνει να νιώσει σαν να μην ξέρει τι να κάνει στη συνέχεια. Αλλά όσο και αν αυτό προκαλεί σύγχυση, δεν πρόκειται να διαρκέσει και ο Ζυγός μπορεί ακόμη και να μάθει κάτι καινούργιο για τον εαυτό του μέσα σε αυτή τη διαδικασία.

«Λάβε υπόψη ότι η ισορροπία μπορεί να υπάρξει σε μια μόνο στιγμή ή πάνω από το μεγάλο σχηματισμό των πραγμάτων», λέει η Ridout. «Εάν αντιμετωπίζεις δυσκολία τώρα, για παράδειγμα, θα πρέπει να είσαι αποφασισμένη για το πώς θα την αντιμετωπίσεις. Η ισορροπία σου θα έρθει αργότερα μέσα στο χρόνο καθώς θα ενσωματώνεις τα μαθήματα που προσφέρονται από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα».

Αιγόκερως

Φυσικά, με αρκετούς μεγάλους πλανήτες που περνάνε από τον Αιγόκερω αυτόν τον Ιανουάριο, είναι λογικό ότι και οι ίδιοι οι Αιγόκεροι θα επηρεαστούν. Και θα τους κάνει να αισθανθούν ότι η ζωή τους δεν είναι σε καλό δρόμο, λέει η Ridout. Για ένα ζώδιο που εκτιμά τη σκληρή δουλειά και τη φιλοδοξία, ίσως αισθανθεί χαμένο για λίγο, καθώς προσπαθεί να οργανώσει την επόμενη κίνηση του. Αλλά αυτό είναι εντάξει.

«Οι ενέργειες αυτών των πλανητών λειτουργούν μαζί για να φέρουν την ενέργεια του Αιγόκερου σε βαθύτερες αλήθειες που θα τροφοδοτήσουν την κίνηση, την ενέργεια και τη φιλοδοξία του για το επόμενο έτος», λέει η Ridout. «Παρόλο που αυτές οι μετακινήσεις είναι δύσκολες, μάθε να ακούς και να ενσωματώνεις αυτό που προσφέρεται, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που ήθελες αρχικά».