7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

24.12.2020
7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω
Βρισκόμαστε στην εποχή του Αιγοκέρου, ενός ζωδίου της Γης που μαζί με τα υπόλοιπα της... "παρέας" (Ταύρος και Παρθένος), είναι ο πιο ανεκτικός και πιο προσαρμόσιμος τύπος που θα βρεις οπουδήποτε. Άρα ένας Αιγόκερως έχει πολλά να προσφέρει σε μια σχέση; Η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι. Παρόλο που του είναι δύσκολο να εκφράζει τα συναισθήματά του όταν δεν είναι βέβαιος, τίποτα δεν είναι το ίδιο τολμηρό με την αγάπη του Αιγόκερου όταν αφήσει τον εαυτό του. Διάβασε παρακάτω 7 λόγους για τους οποίους η σχέση με έναν Αιγόκερω είναι μια απόλυτη ευλογία.

Οι Αιγόκεροι είναι ανεκτικοί

Ο Αιγόκερως μισεί την αντιπαράθεση. Υπομένει πολλά και είναι πολύ ανεκτικός ακόμη και όταν άλλοι άνθρωποι χάνουν την υπομονή τους. Ένας Αιγόκερως είναι ευαίσθητος απέναντι στη διάθεση της παρέας του και τείνει να κάνει πράγματα που αποσκοπούν στο να ανεβάσουν τους γύρω του. Ωστόσο, αν πιέσεις παραπάνω την υπομονή του (που έχει πολλή) ο Αιγόκερως δεν θα διστάσει να σε βάλει στη θέση σου.

Οι Αιγόκεροι είναι πάντα προετοιμασμένοι

Εάν ψάχνεις έναν σύντροφο που πάντα θα έχει έτοιμο εναλλακτικό σχέδιο, ο Αιγόκερως είναι ιδανικός για σένα. Είναι πολύ οργανωτικός άνθρωπος και παρόλο που δεν χρειάζεται να διατηρεί κάθε φορά τον έλεγχο, θα γνωρίζει πάντα τι πρέπει να κάνει εάν αποτύχει ένα σχέδιο.

Οι Αιγόκεροι είναι αφοσιωμένοι

Ο Αιγόκερως δεν είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθής άνθρωπος και δεν στήνει γύρω του αδιαπέραστους τοίχους. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να βρείς ένα ευάλωτο σημείο στην καρδιά του. Είναι πρακτικός άνθρωπος και παρόλο που αγαπά εξίσου βαθιά όπως όλοι οι άλλοι, δεν θα διακηρύξει αμέσως την αιώνια αγάπη του για κάποιον. Όταν όμως το κάνει, θα καταλάβεις ότι είναι ένα από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια.

Οι Αιγόκεροι είναι υποστηρικτικοί

Ο Αιγόκερως δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να εξασφαλίσει την οικογένειά του. Εάν σε θεωρεί ως οικογένειά του, θα σε στηρίξει μέσα από το καλό και το κακό. Ένας Αιγόκερως είναι πιστός, σταθερός και ρομαντικός. Έχει μια φλόγα μέσα του που δεν εξαντλείται και ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια περνάς μαζί του, η υποστήριξή του είναι τόσο ανεξάντλητη όσο και η αγάπη του.

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι

Αν και δεν είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του, ο Αιγόκερως έχει αυτοπεποίθηση. Θα εργαστεί σκληρά και σιωπηλά για να επιτύχει τις εσωτερικές του επιθυμίες. Ο Αιγόκερως είναι ο καλύτερος για τη δημιουργία οικογένειας επειδή έχει πάντα στόχους και όνειρα, αλλά παράλληλα παρέχει σταθερότητα στη σχέση του με την επιθυμία του να υποστηρίζει τους ανθρώπους που αγαπά.

Οι Αιγόκεροι είναι υπομονετικοί

Η υπομονή είναι μια ποιότητα που δεν συναντάται στις μέρες μας, αλλά ο Αιγόκερως την έχει σε αφθονία. Μόλις αποφασίσει ότι θέλει κάτι (ακόμα και αν αυτό είσαι εσύ), θα πάρει όσο χρόνο χρειαστεί για να επεξεργαστεί ένα σχέδιο προκειμένου να επιτύχει το στόχο του. Είναι πολύ υπομονετικός άνθρωπος, όχι μόνο όταν πρόκειται για τα πράγματα που θέλει, αλλά και όταν πρόκειται για την κατανόηση των άλλων.

Οι Αιγόκεροι είναι ορθολογικοί

Ο Αιγόκερως είναι άνθρωπος με μετρημένη σκέψη. Σπάνια επιτρέπει στα συναισθήματά του να επικρατήσουν και πάντα θέλει να ακούσει την άλλη πλευρά της ιστορίας προτού να πάρει πρωτοβουλία σε κάτι. Σκέφτεται καταστάσεις μέσω της λογικής, ακόμη και εκείνες που περιλαμβάνουν απιστία και αποφασίζει τι πρέπει να κάνει μόνον όταν είναι σίγουρος ότι έχει αρκετές πληροφορίες για να ενεργήσει. Σπάνια δρα υπό το βάρος των συναισθημάτων και προτιμά να σκέφτεται τα δύσκολα πράγματα όταν είναι ήρεμος.