Τα 3 ζώδια που αισθάνονται καταπίεση στις μακρόχρονες σχέσεις

02.03.2020
Τα 3 ζώδια που αισθάνονται καταπίεση στις μακρόχρονες σχέσεις
Η συντριπτική πλειοψηφία των αισθηματικών ιστοριών αφορούν, συνήθως, την εύρεση της παντοτινής αγάπης. Ισχύει όμως αυτό με σένα; Αν μια βραχυπρόθεσμη ή περιστασιακή σχέση είναι η επιθυμία της καρδιάς σου, αυτό είναι δικαίωμα σου. Αν ψάχνεις, δηλαδή, συντρόφους που βρίσκονται στην ίδια φάση με σένα, ανθρώπους δηλαδή που δεν είναι των μόνιμων σχέσεων ή είναι άνετοι με τη μη αποκλειστικότητα. Ένας τρόπος για να καθοδηγηθείς στην αναζήτηση σου είναι να κοιτάξεις την αστρολογία ως οδηγό για τα ζώδια που αποφεύγουν τις μακροχρόνιες σχέσεις, επειδή απλά αποτελούν πάρα πολύ μεγάλη πίεση για αυτά. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια, σύμφωνα με την Rachel Satto του elite daily:

Κριός

Για τον Κριό, το καλύτερο μέρος μιας σχέσης είναι συχνά η συγκίνηση του κυνηγιού. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που συνδέεται με το πάθος, έτσι ώστε η περιπετειώδης φύση του να έχει νόημα. Μπορεί μερικές φορές να βρίσκεται τόσο παγιδευμένος στην αναζήτηση που καταλήγει σε μια σχέση για την οποία δεν είναι έτοιμος και μπορεί να απογοητευτεί. Συχνά καθοδηγείται από το πάθος και το ρομαντισμό, έτσι οι βραχυπρόθεσμες σχέσεις που του φαίνονται έντονες είναι συχνά ο κανόνας μέχρι να βρει το κατάλληλο πρόσωπο για μια μακροχρόνια σχέση. Αυτό το πρόσωπο πρέπει να είναι κάποιο που μπορεί να συμβαδίσει μαζί του ή που του δίνει το περιθώριο να ακολουθήσει τις δικές του περιπέτειες.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο άτυχα στον συναισθηματικό τομέα

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος έχει μια φυσική περιέργεια και γοητεία με τη ζωή και τις νέες εμπειρίες. Αυτό το ζώδιο αναζητά ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον του, αλλά αν κάτι ή κάποιος δεν μπορεί να κρατήσει την προσοχή του, φεύγει εξίσου γρήγορα. Ως αποτέλεσμα, αυτό το ζώδιο τείνει να παραμένει διαθέσιμο. Η πραγματική οικειότητα δεν απαιτεί απλώς δέσμευση. Χρειάζεται χρόνο, τον οποίο ο Δίδυμος σπάνια σκοπεύει να επενδύσει σε μια σχέση αν δεν είναι ολοκληρωτικά, διανοητικά και συναισθηματικά ξελογιασμένος. Θα μείνει σταθερός σε μια σχέση μόνο όταν αποφασίσει ότι είναι έτοιμος να το κάνει.

Τοξότης

Από όλα τα ζώδια στον ζωδιακό κύκλο, ο Τοξότης πιθανότατα έχει τη μεγαλύτερη προτίμηση για βραχυπρόθεσμες σχέσεις. Αυτό το γοητευτικό ζώδιο είναι η ζωή των πάρτι, έτσι δεν έχει καμία έλλειψη ευκαιριών για σχέσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βιάζεται να δεσμευθεί. Αν μη τι άλλο, το αντίθετο ισχύει για αυτό το ζώδιο που αγαπάει την ελευθερία. Ο Τοξότης επιθυμεί να είναι ελεύθερος ανά πάσα στιγμή για να διερευνήσει και να επεκτείνει τους ορίζοντές του. Η προσωπική ανάπτυξη και οι νέες εμπειρίες είναι η προτεραιότητά του, γεγονός που του αφήνει λίγο χρόνο για να επενδύσει στην οικοδόμηση και τη διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης. Ως αποτέλεσμα, οι σχέσεις του Τοξότη είναι συχνά σύντομες και πολύ γλυκιές, προκειμένου να διατηρηθεί η ανεξαρτησία του.