Ποια είναι τα 5 ζώδια που "βγάζουν" ψεύτικη εικόνα για τον εαυτό τους

17.01.2020
Ποια είναι τα 5 ζώδια που "βγάζουν" ψεύτικη εικόνα για τον εαυτό τους
To να αποκαλείς κάποιον ψεύτικο είναι σα να μη θέλεις να χρησιμοποιήσεις τη λέξη "υποκριτής" αλλά αυτό να εννοείς. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα που κάνει ή λεει δεν ακούγονται πειστικά, δεν μπορούν να επαληθευτούν και αν τον προκαλέσεις, θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι κάνεις λάθος.

Το να βρεις κάποιον που είναι γνήσιος και ειλικρινής δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν στιγμές που είναι απλά ευκολότερο να είναι υποκριτής, ειδικά όταν η κατάσταση συμβάλλει σε αυτό.

Αν θεωρήσουμε την αστρολογία ως οδηγό, είναι εύκολο να επισημάνουμε τα ζώδια που συνηθίζουν να βγάζουν ψεύτικες προσωπικότητές.

Δείτε ποια είναι τα 5 ζώδια που που βγάζουν ψεύτικη εικόνα για τον εαυτό τους, σύμφωνα με την Christine Schoenwald του Your Tango.

Ζυγός

Ένα από τα σημάδια ενός ατόμου που δεν είναι αυθεντικό είναι ότι του λείπει η σταθερότητα, κάτι το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό του Ζυγού. Εάν έχει βασικές αξίες, φαίνεται να απομακρύνεται από αυτές ή να τις ξεχνά. Είναι δύσκολο για τον Ζυγό να παραμείνει υπό έλεγχο και να επικεντρωθεί κάπου. Μπορεί εύκολα να αποσπαστεί η προσοχή του και από εκεί που φαίνεται ότι είναι αφοσιωμένος κάπου, να ξεκινήσει κάτι καινούργιο σε μια στιγμή.

Ο Ζυγός μπορεί να χάσει προθεσμίες ή να τις φτάσει σε σημείο απόλυτης πίεσης.Επειδή είναι δύσκολο για αυτόν να δεχτεί οποιαδήποτε αρνητική συνέπεια των ενεργειών του, είναι πιθανόν να μην προσφερθεί να κάνει κάτι.

Διάβασε και αυτό: Αυτά τα 5 ζώδια λένε τα χειρότερα... ψέματα - Τους καταλαβαίνεις αμέσως

Τοξότης

Ο Τοξότης παρουσιάζεται γεμάτος αυτοπεποίθηση. Δεν θέλει να δει κανείς τις ρωγμές κάτω από το οικοδόμημα του έτσι, ώστε να ανακαλύψει τι συμβαίνει πραγματικά μαζί του.

Κάτω από όλα αυτά, η αυτοπεποίθηση είναι συχνά ανασφάλεια και δεν είναι ασυνήθιστο να έχει πρόβλημα με την αυτοεκτίμησή του. Ο Τοξότης μπορεί να δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους άλλους επειδή φοβάται ότι αν ανοιχτεί πάρα πολύ, δεν θα μπορέσει να κρύψει τις ατέλειές του.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος νοιώθει μια ισχυρή ανάγκη να αρέσει, έτσι προσπαθεί να μην κάνει ή να πει τίποτα που θα μπορούσε να θέσει αυτό σε κίνδυνο. Αυτή η ανάγκη μπορεί να αναγκάσει τον Δίδυμο να μην είναι ο αληθινός εαυτός του, επειδή αναζητά συνεχώς την αποδοχή από τους άλλους.

Αυτό το ζώδιο θα χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητα και την ευφυΐα του ως έναν τρόπο να χειριστεί και να εντυπωσιάσει άλλους ανθρώπους. Όσο και αν ο Δίδυμος δεν αντέχει να μην αρέσει, άλλο τόσο δεν μπορεί να τον αγνοούν. Εάν πρέπει να επιλέξει αν θέλει να αρέσει ή να προκαλεί την προσοχή, θα επιλέξει να του δίνουν προσοχή κάθε φορά.

Αυτό το διάβασες; Αυτά είναι τα 6 πιο... ξεχασιάρικα ζώδια

Ιχθείς

Ο Ιχθύς μπορεί να είναι μη αυθεντικός όταν ενδίδει στην κοινωνική πίεση. Μπορεί να προσπαθήσει να είναι κάποιος που στην πραγματικότητα δεν είναι, έτσι ώστε να γίνει αποδεκτός από την ομάδα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν δείχνει τον πραγματικό εαυτό του.

Ο Ιχθύς δεν θέλει να απογοητεύσει τους ανθρώπους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσει ένα ψεύτικο πρόσωπο. Εάν αισθάνεται ότι δεν πρέπει να εκφραστεί με το πραγματικό του πρόσωπο, θα προσπαθήσει να διοχετεύσει την έκφρασή του με άλλο δημιουργικό τρόπο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός προσπαθεί να είναι ο πραγματικός εαυτός του, αλλά μερικές φορές η δύναμη της προσωπικότητάς του μπορεί να είναι υπερβολική για τους άλλους για να τη χειριστούν. Θα ρίξει τους τόνους εάν πρέπει, αλλά ο αληθινός εαυτός του μπορεί να βγει με άλλους τρόπους, όπως με την αίσθηση του χιούμορ του.

Ο Σκορπιός μπορεί να είναι πολύ σαρκαστικός και οι συνομιλητές του μπορεί να αισθάνονται άβολα μη ξέροντας αν απλώς αστειεύεται ή αν είναι αυστηρός. Το χιούμορ του είναι έξυπνο, αλλά μπορεί να καλύψει τα συναισθήματα του άγχους και της αυτοαμφισβήτησης του.