Με ποιο ζώδιο πρέπει να αποφύγεις να κάνεις σχέση μέσα στο 2021

22.01.2021
Με ποιο ζώδιο πρέπει να αποφύγεις να κάνεις σχέση μέσα στο 2021
Μερικά ζευγάρια ζωδίων ταιριάζουν απόλυτα. Άλλα μοιάζουν με μια κοσμική καταστροφή που μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα. Ενώ μια μικρή αστρολογική ασυμβατότητα δεν σημαίνει ότι μια σχέση είναι καταδικασμένη, μερικά ασυμβίβαστα ζώδια δεν αντέχουν καν να δουν το ένα το άλλο. Το ζώδιο που πρέπει να αποφύγεις να κάνεις σχέση το 2021 εξαρτάται πλήρως από το πότε γεννηθήκες, καθώς ορισμένα ζώδια απλά δεν θέλουν τα ίδια πράγματα σε έναν πιθανό σύντροφο. Ας δούμε με ποιο ζώδιο πρέπει να αποφύγεις να κάνεις σχέση το 2021 ανάλογα με το ζώδιο σου, σύμφωνα με την Corinne Sullivan του Elite Daily.

Ο Κριός πρέπει να αποφύγει τον Παρθένο

Ένας Κριός που αναζητά έναν περιπετειώδη σύντρφο το 2021 θα πρέπει πιθανώς να διατηρήσει αποστάσεις από τον Παρθένο. Εκτός από την ουσιαστική μηδενική σεξουαλική συμβατότητα μεταξύ τους, ο παθιασμένος Κριός του ζωδιακού κύκλου είναι πιθανό να βρει τον Παρθένο πολύ συναισθηματικά αποστασιοποιημένο για τις προτιμήσεις του.

Ο Ταύρος πρέπει να αποφύγει τον Υδροχόο

Λίγα ζώδια είναι τόσο αταίριαστα όσο ο Ταύρος με τον Υδροχόο. Οι single Tαύροι πιθανότατα αναζητούν μια άνετη, σταθερή σχέση το 2021 και οι Υδροχόοι είναι ότι πιο μακρινό από το σταθερό.

Διάβασε και αυτό: Καραντίνα μαζί του; Πώς να περάσετε μια ρομαντική βραδιά μαζί

Ο Δίδυμος πρέπει να αποφύγει τους Ιχθείς

Υπάρχει μια λέξη για τους Δίδυμους που σκέφτονται μια σχέση με Ιχθείς: Το «όχι». Ο Δίδυμος λατρεύει να περνάει όσο πιο διασκεδαστικά τον καιρό του και αν αρχίσει να βγαίνει με έναν κυκλοθυμικό και σκυθρωπό Ιχθύ, είναι πιθανό να βρεθεί να αμφισβητεί τα πάντα ακόμη περισσότερο από ότι ήδη κάνει.

Ο Καρκίνος πρέπει να αποφύγει τον Ζυγό

Οι Καρκίνοι που ελπίζουν να βρουν τον σύντροφό τους φέτος, πιθανότατα δεν θα βρουν αυτό το άτομο σε Ζυγούς. Τα ήσυχα, προσεκτικά καβούρια νοιάζονται βαθιά για τους συντρόφους τους, ενώ οι Ζυγοί τείνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για τη φήμη τους και τις ντουλάπες τους.

Ο Λέων πρέπει να αποφύγει τον Σκορπιό

Ο Λέων και ο Σκορπιός είναι και οι δύο έντονοι λάτρεις του σεξ που ζουν για το δράμα, αλλά οι σχέσεις Λέοντα-Σκορπιού τείνουν να είναι πολύ δραματικές για να τις χειριστεί ακόμη και ένας Λέων. Τα λιοντάρια του ζωδιακού κύκλου ζουν για το προσκήνιο, και ο ανήσυχος Σκορπιός απλά δεν είναι φτιαγμένος για το πολυάσχολο κοινωνικό πρόγραμμα του Λέοντα.

Η Παρθένος πρέπει να αποφύγει τον Κριό

Δεν ξέρουμε τι ψάχνουν όλοι οι Παρθένοι το 2021, αλλά η αίσθηση είναι ότι οι Κριοί δεν βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Οι Παρθένοι τείνουν να αναζητούν έναν σύντροφο στον οποίο μπορούν να βασίζονται για να είναι ομαδικός παίκτης και ενώ ο Κριός είναι πιστός σύντροφος, συνήθως λαμβάνει αποφάσεις έχοντας υπόψη μόνο ένα άτομο: τον εαυτό του.

Αυτό το διάβασες; Αδελφή ψυχή: Τα 10 ερωτήματα που θα σου δώσουν την απάντηση για το εάν την έχεις ήδη δίπλα σου

Ο Ζυγός πρέπει να αποφύγει τον Καρκίνο

Οι Ζυγοί είναι αισιόδοξοι από τη φύση τους, έτσι οι ευμετάβλητοι Καρκίνοι χρησιμεύουν μόνο για να τους ρίχνουν. Ως κοινωνική πεταλούδα που αναζητά ισορροπία, ένας Ζυγός απλώς δεν θα ταιριάξει με έναν Καρκίνο, ο οποίος είναι επιρρεπής στη μοναχική συμπεριφορά και γενικώς κρατάει χαμηλούς τόνους.

Ο Σκορπιός πρέπει να αποφύγει τον Λέοντα

Κανείς δεν πιέζει έναν Σκορπιό όσοι αυτοί που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα. Η σχέση Σκορπιού-Λέοντα είναι μια συνεχής μάχη επιθυμιών και ως άτομα που επιθυμούν τον έλεγχο όλων των πραγμάτων, οι ζηλότυποι Σκορπιοί πιθανότατα δεν θα εκτιμήσουν έναν σύντροφό Λέοντα που μένει έξω όλες τις ώρες και φλερτάρει με όσους συναντά.

Ο Τοξότης πρέπει να αποφύγει τον Ταύρο

Οι Τοξότες είναι οι απόλυτοι αναζητητές συγκινήσεων και μια σχέση με έναν Ταύρο τείνει να απέχει πολύ από την έννοια του συναρπαστικού. Ως άτομα που είναι πρόθυμα να βρουν τον ενθουσιασμό και την ελευθερία τη νέα χρονιά, οι Τοξότες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με έναν Ταύρο, ο οποίος πιθανότατα θα ήθελε μόνο να τους περιορίσει.

Ο Αιγόκερως πρέπει να αποφύγει τον Δίδυμο

Ο τρόπος με τον οποίο ένας Δίδυμος και ένας Αιγόκερως βλέπουν τον κόσμο δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικός. Ένας Αιγόκερως δίνει υψηλή αξία στους κανόνες και την τάξη, εκεί όπου ένας Δίδυμος δεν έχει κανένα πρόβλημα να σπάσει τους κανόνες. Ο Αιγόκερως είναι αποφασιστικός και συγκρατημένος, εκεί όπου ο Δίδυμος είναι αναποφάσιστος και προκλητικός.

Ο Υδροχόος πρέπει να αποφύγει τον Ταύρο

Ως μερικά από τα πιο ανοιχτόμυαλα άτομα, οι Υδροχόοι τείνουν να δυσκολεύονται να βρουν κοινά σημεία με τους Ταύρους. Οι Υδροχόοι είναι πάντα ανοιχτοί στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να αποδέχονται νέες ευκαιρίες, ενώ οι Ταύροι είναι πάρα πολύ σταθεροί στους τρόπους τους για να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

Ο Ιχθύς πρέπει να αποφύγει τον Δίδυμο

Οι Ιχθείς είναι συναισθηματικά, ευαίσθητα άτομα και η αναποφασιστικότητα των Δίδυμων δεν θα δώσει απλώς ένα χτύπημα στους Ιχθείς αλλά πιθανότατα θα τους προκαλέσει επίσης θλίψη χωρίς λόγο.