Σήμερα [11/2/2021] έχουμε νέα σελήνη: Ποια ζώδια ευνοούνται

11.02.2021
Σήμερα [11/2/2021] έχουμε νέα σελήνη: Ποια ζώδια ευνοούνται
Νιώθεις σοκαρισμένη με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου; Αισθάνεσαι αποδιοργανωμένη και χωρίς στόχο; Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα γίνονται τα πράγματα, θα υπάρχει πάντα ένα νέο φεγγάρι στη γωνία που περιέχει μια δεύτερη ευκαιρία. Όταν το φεγγάρι βρίσκεται σε αυτήν τη γόνιμη και ισχυρή φάση του σεληνιακού κύκλου, όπως σήμερα 11 Φεβρουαρίου, η πνευματική πλευρά σου καθαρίζει και ξεκινάς από την αρχή. Είναι καιρός να αφήσεις όλα όσα έχεις μεταφέρει μέσα σου, ώστε να μπορείς να γυρίσεις σελίδα και να δοκιμάσεις ξανά. Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο ακούγεται, αλλά για τα 3 ζώδια που θα έχουν το καλύτερο νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου του 2021, θα είναι μια όμορφη κατάσταση.

Δίδυμοι

Αυτό το νέο φεγγάρι αφορά την ενίσχυση της προσωπικής προοπτικής σου με αισιοδοξία και την αποκάλυψη της ομορφιάς που σε περιβάλλει. Δούλεψε για να ανοίξεις το μυαλό σου και να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Βγες από την κανονική σου ρουτίνα και σκέψου κάτι καινούργιο. Μίλησε με κάποιον που ήθελες καιρό. Διάβασε ένα βιβλίο που συνήθως δεν θα είχες την επιθυμία να διαβάσεις. Αυτό το νέο φεγγάρι σε βοηθά να δεις τον κόσμο με μιαν άλλη λάμψη και οι πιθανότητες είναι ότι θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχει περισσότερο φως από ότι αρχικά πίστευες.

Διάβασε και αυτό: Άγιος Βαλεντίνος: Το ιδανικό δώρο που μπορείς να κάνεις στο σύντροφο σου με βάση το ζώδιο του

Ζυγός

Εάν σέρνεις αυτόν τον καιρό τα πόδια σου και περιμένεις να σου έρθει έμπνευση, αυτή η νέα σελήνη θα είναι μια αναζωογονητική εμπειρία. Προετοιμάσου για μια δημιουργική ενέργεια να ρέει προς εσένα σαν κύμα, αξιοποιώντας την ικανότητά σου να παράγεις χρώμα, μουσική και ιστορία. Όχι μόνο αισθάνεσαι πιο καλλιτεχνική, αλλά αισθάνεσαι επίσης περισσότερο σε επαφή με τις ρομαντικές σου κλίσεις. Μπορεί να αισθάνεσαι έτοιμη να πεις στον νέο σου αγαπημένο ότι έχεις συναισθήματα γι 'αυτόν ή να σκεφτείς μια μεγάλη χειρονομία για να κάνεις τον καλό σου να αισθανθεί την αγάπη σου.

Αυτό το διάβασες; Άγριες Μέλισσες Spoiler: Διαζύγιο και για τη Πηνελόπη - Ο Αλέξης είναι αυτός που το ζητάει

Υδροχόος

Μπορεί να μη γνωρίζεις πού θα κατευθυνθείς στη συνέχεια, αλλά γνωρίζεις ότι θα είναι κάπου σημαντικά. Αυτό το νέο φεγγάρι ξεχειλίζει από ισχυρή ενέργεια και ρίχνει όλη αυτή την ενέργεια απευθείας πάνω σου. Η περίσταση σε ενθαρρύνει να αξιοποιήσεις τον εαυτό σου - τον αληθινό εαυτό σου. Τον εαυτό που έχει μείνει εδώ και πολύ καιρό αδιευκρίνιστος και πιθανώς ακόμη καταπιεσμένος. Ξέχασε την ανησυχία σου για το τι πιστεύουν οι άλλοι ή για το τι θα πουν άλλοι, γιατί αλλάζεις και πρέπει να το απολαύσεις.