Ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί πλανητών για να ξέρεις ότι βρήκες τον απόλυτο έρωτα

13.02.2021
Ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί πλανητών για να ξέρεις ότι βρήκες τον απόλυτο έρωτα
Τι γίνεται με αυτό το ξεχωριστό άτομο που σε κάνει να φτερουγίζει η καρδιά σου όταν πρόκειται να το δεις, νοιώθεις να παραλύεις όταν ετοιμάζεται να σε φιλήσει και δεν μπορείς να το βγάλεις στιγμή από τo μυαλό σου; Δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ. Με μια λέξη, ονομάζεται χημεία.

Αστρολογικά, υπάρχουν μερικοί σαφείς δείκτες που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις γιατί ένα άτομο έχει τη δύναμη να σε κάνει να πετάς στα σύννεφα ενώ κάποιο άλλο σε αφήνει παντελώς αδιάφορη.

Η Συναστρία είναι ο κλάδος της Αστρολογίας που ασχολείται με το πώς αλληλεπιδρούν οι πλανήτες ενός ατόμου με τους πλανήτες σου, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική συνέργεια ροής ενέργειας μεταξύ των δυο σας. Αστρολογικά, είναι δυνατόν να γνωρίζουμε εάν κάποιος σε προσελκύει και αν υπάρχει ή όχι μια αμοιβαία έλξη.

Διάβασε και αυτό: Η Ζέτα Δούκα απαντά στη Σμαράγδα Καρύδη: "Εντελώς λάθος να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα θύματα με τους θύτες"

Διάβασε παρακάτω ότι πρέπει να ξέρεις για τους κυρίαρχους δεικτες της χημείας μεταξύ των αστρολογικών χαρτών . Λάβε υπόψη ότι η σύνοδος είναι ο βασικός παράγοντας όλων των όψεων όταν πρόκειται για σύγκριση χαρτών. Με τις ακόλουθες όψεις, εάν δύο πλανήτες είναι στο ίδιο ζώδιο και σε κοντινό βαθμό, έχεις εγγύηση σεξουαλικής έλξης!

Ήλιος-Φεγγάρι

Αυτός είναι ο κλασικός δείκτης όχι μόνο για έλξη, αλλά και για συμβατότητα. Όταν μοιράζεσαι κοινό συνδυασμό Ήλιου-Φεγγαριού με κάποιον, υπάρχει μια ανίκητη άμεση σχέση. Η ουσία κάποιου (Ήλιος) κατανοείται διαισθητικά (Σελήνη).

‘Ηλιος - Άρης (ή, εάν ο πλανήτης Άρης κάποιου βρίσκεται στον 5ο Οίκο της δημιουργικότητάς σου)

Όταν ο Ήλιος και ο Άρης συνδέονται, το πάθος ενισχύεται! Ο Ήλιος κάποιου είναι ενεργοποιημένος σε αυτήν τη σχέση και η σεξουαλική του ορμή διεγείρεται αμέσως με την παρουσία του Άρη του άλλου ατόμου.

Ήλιος-Πλούτωνας (ή, εάν ο Ήλιος κάποιου βρίσκεται στον 8ο Οίκο της οικειότητας σου)

Μια ισχυρή και άμεση σύνδεση γίνεται αισθητή όπου οι ταυτότητες φαίνεται να συγχωνεύονται και ο καθένας αισθάνεται μια ισχυρή έλξη προς τον άλλον. Με αυτόν τον σύνδεσμο έρχεται η δυνατότητα βαθιάς οικειότητας σωματικά και ψυχολογικά.

Άρης - Φεγγάρι

Η συναισθηματική διέγερση είναι ένας ισχυρός παράγοντας σε κάθε παθιασμένη σχέση. Σίγουρα, ένα περιστασιακό one night stand μπορεί να έχει τη θέση του στη ζωή σου. Αλλά όταν πρόκειται για ευαίσθητη χημεία, αυτός ο σύνδεσμος είναι δύσκολο να νικηθεί. Ο καθένας φτάνει στο βάθος της καρδιάς του άλλου, επηρεάζοντας ο ένας τον άλλον με ενστικτώδη τρόπο.

Αφροδίτη-Άρης

Αυτός είναι μακράν ο πιο διάσημος συνδυασμός για έλξη. Ο πλανήτης της αγάπης (Αφροδίτη) συναντά τον πλανήτη της επιθυμίας (Άρης) και voila - έχεις χημεία! Υπάρχει μια μαγνητική δύναμη που φαίνεται να τραβάει τους δύο μαζί όταν μοιράζονται αυτόν τον σύνδεσμο.

Αυτό το διάβασες; Tα 5 πιο συνηθισμένα λάθη σε μια σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στον χωρισμό

Αφροδίτη-Ουρανός

Πολλά one night stand συνέβησαν χάρη σε αυτόν τον σύνδεσμο! Μια σύνδεση Αφροδίτης-Ουρανού είναι γνωστή ως η «έρωτας με την πρώτη ματιά». Η ηλεκτρική έλξη είναι προφανής ανάμεσα σε εσένα και σε οποιονδήποτε μοιράζεσαι αυτήν τη σύνδεση. Στην πραγματικότητα, είναι μια τόσο συναρπαστική αίσθηση που απλά πρέπει να εκμεταλλευτείς τον πόθο ... αμέσως!

Αφροδίτη-Πλούτων (ή, εάν η Αφροδίτη κάποιου βρίσκεται στον 8ο Οίκο της οικειότητας σου)

Αν ψάχνεις για βαθιά, έντονη έλξη που οδηγεί σε μια υπερβατική εμπειρία αγάπης, τότε αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός! Αυτή η σύνδεση αφορά τη δύναμη της αγάπης, της οικειότητας και της βαθιάς σεξουαλικής ανταλλαγής. Η σεξουαλική οικειότητα εξελίσσεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο κάτω από αυτήν την αλληλεπίδραση.

Άρης-Πλούτωνας (ή, εάν ο Άρης κάποιου βρίσκεται στον 8ο Οίκο της οικειότητας σου)

Οι βαθιές ερωτικές παρορμήσεις και η σωματική επιθυμία εμπνέονται με αυτόν τον συνδυασμό. Το πάθος που περιβάλλει τα πάντα είναι η ρίζα αυτής της σύνδεσης ... οπότε σίγουρα δεν είναι για όσους φοβούνται τον έντονο έρωτα!