Το χειμερινό αξεσουάρ που προτιμάς ανάλογα με το ζώδιο σου

15.02.2021
Το χειμερινό αξεσουάρ που προτιμάς ανάλογα με το ζώδιο σου
Αν και ο φετινός χειμώνας δεν είναι και ο πιο κρύος που μπορούμε να θυμηθούμε, αυτήν την εβδομάδα οι θερμοκρασίες θα είναι πραγματικά χειμωνιάτικες. Και οι κρύες μέρες απαιτούν τα κατάλληλα χειμωνιάτικα αξεσουρ πέρα από τα ζεστά παντελόνια, τα παλτά και τα μπουφάν. Είμαστε βέβαιες ότι η ντουλάπα σου είναι γεμάτη από αυτά τα αξεσουάρ, ωστόσο υπάρχουν πιθανώς ορισμένα που έχουν την ιδιαίτερη θέση τους στο χειμωνιάτικο ντύσιμο σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το ζώδιο σου κυριαρχεί σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος και ότι το αξεσουάρ ζεσταίνει αυτό το μέρος σου. Λοιπόν, διάβασε παρακάτω το χειμερινό αξεσουάρ που σου ταιριάζει, με βάση το ζώδιο σου:

Κριός: Σκούφος

Μην το αρνείσαι, ξέρεις ότι ζεις για αυτήν την αίσθηση του πλεκτού που ζεσταίνει το κεφάλι σου.

Ταύρος: Κασκόλ

Ο λαιμός σου είναι ιερός για εσένα, επειδή ο Ταύρος κυβερνά το πιο κομψό μέρος του σώματός σου.

Δίδυμοι: Γάντια που καλύπτουν όλα τα δάχτυλα (mittens)

Τα χέρια σου κρυώνουν συχνά, έτσι δεν είναι; Είσαι εξαιρετικά ευαίσθητη σε αυτό το μέρος του σώματος, επειδή οι Δίδυμοι κυριαρχούν στα χέρια. Κατά τη γνώμη σου, τα mittens είναι ένα θεόσταλτο δώρο.

Καρκίνος: Φανελάκι

Επειδή ο Καρκίνος κυριαρχεί στο στήθος και το στομάχι, είσαι πολύ ευαίσθητη σε αυτές τις περιοχές και δεν σου αρέσει να κρυώνουν.

Λέων: Πουλόβερ

Λατρεύεις να φοράς ένα μαλακό και ζεστό πουλόβερ. Πιθανότατα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Λέων κυβερνά την καρδιά και τη σπονδυλική στήλη.

Παρθένος: Ομπρέλα

Η Παρθένος λατρεύει να κάνει βόλτες στη βροχή οπότε φροντίζει να έχει πάντα μαζί της μια ομπρέλα.

Ζυγός: Ολόσωμη πιτζάμα

Θέλεις, Ζυγέ, να αισθάνεσαι ζεστά και άνετα από την κορφή ως τα νύχια, οπότε είναι δεν έκπληξη το γεγονός ότι το ζώδιο σου έχει εμμονή με την ολόσωμη πιτζάμα.

Σκορπιός: Ισοθερμικά εσώρουχα

Ξέρουμε ότι ο Σκορπιός πιθανότατα έχει κουραστεί να σχετίζεται με το σεξ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Άλλωστε, ο Σκορπιός κυριαρχεί στα γεννητικά όργανα και θέλει απλά να διατηρεί τις κάτω περιοχές του, ζεστές.

Τοξότης: Καλσόν

Το ζώδιο σου κυριαρχεί στους γοφούς και τους μηρούς, Τοξοτίνα, οπότε δεν απορεί κανείς που αγαπάς τόσο πολύ τις κάλτσες και τα καλσόν.

Αιγόκερως: Προστατευτικά αυτιών (Earmuffs)

Σου αρέσει τον χειμώνα να φοράς ένα ζευγάρι χαριτωμένα earmuffs και αυτό ίσως να συμβαίνει, επειδή ο Αιγόκερως κυβερνά το σκελετικό σύστημα.

Υδροχόος: Γκέτες

Είσαι εκκεντρική και σου αρέσει να κάνεις επιλογές μόδας που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Είναι αλήθεια ότι ο Υδροχόος κυριαρχεί στους αστραγάλους, αλλά σου αρέσουν οι γκέτες για να δείξεις ότι έχεις στυλ.

Ιχθείς: Καλσόν

Σου αρέσει, Ιχθύ, να έχεις τα πόδια σου ζεστά, έτσι δεν είναι; Ένα ζευγάρι ζεστών, χνουδωτών καλτσών είναι η απόλυτη ευτυχία τον χειμώνα.