Ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε! Τι σημαίνει αυτό και πώς θα το βιώσεις

23.02.2021
Ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε! Τι σημαίνει αυτό και πώς θα το βιώσεις
Ώρα να το γιορτάσουμε! Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2021 ολοκληρώθηκε στις 20 Φεβρουαρίου! Μετά από μια ταραχώδη αρχή για τη νέα χρονιά, θα έχουμε τελικά ένα διάλειμμα μέχρι την επόμενη ανάδρομη πορεία, η οποία θα συμβεί στο ζώδιο των Δίδυμων από τις 29 Μαΐου έως τις 22 Ιουνίου.

Όλοι συμφωνούν ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι μια... χάλια περίοδος! Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας, ο Ερμής - ο πλανήτης που διέπει την ομιλία, τα ταξίδια και την επικοινωνία - μοιάζει να γυρίζει γύρω γύρω στον ουρανό, αλλάζοντας την πορεία του. Ναι, οι ανάδρομες πορείες μπορούν εύκολα να εξηγηθούν από τους αστρονόμους, αλλά πιστεύεται ότι έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην ενέργεια των ανθρώπων. Υπάρχει μαγεία στο μύθο και στο συμβολισμό, φίλες μας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ίσως θα έχεις παρατηρήσει ότι λες πράγματα που δεν θέλεις να πεις, το λάπτοπ σου καταρρέει, το αυτοκίνητό σου έχει κολλήσει στο συνεργείο ή το νέο σου αφεντικό είναι σε κόντρα μαζί σου. Όταν ο Ερμής είναι δυσαρεστημένος στην ακροβατική ανάδρομη του περίοδο, πρέπει να πει σε όλους ότι έχει εκνευριστεί. Είναι, άλλωστε, ο πλανήτης της επικοινωνίας.

Εάν έχεις σημαντικές τοποθετήσεις (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή) στον Υδροχόο (όπου ο Ερμής έκανε την ανάδρομη πορεία του), πιθανότατα το έχεις αισθανθεί πολύ σκληρά. Οι άνθρωποι με τον Ήλιο στον Υδροχόο πιθανότατα το έχουν αισθανθεί σε όλους τους τομείς της ζωής τους, ενώ τα άτομα με Σελήνη ή Ερμή στον Υδροχόο αισθάνθηκαν την ανάδρομη ενέργεια στα συναισθήματά τους, στην εικόνα του εαυτού τους και στα πρότυπα ομιλίας αντίστοιχα.

Διάβασε και αυτό: Γιατί το 2021 θα έχουμε περιπέτειες με τον ανάδρομο Ερμή

Παρόλο που η ενέργεια μετά την ανάδρομη πορεία τείνει να παραμείνει για λίγο, περίμενε να αισθανθείς πολύ καλύτερα αυτή την εβδομάδα όταν ο Ερμής γυρίσει στην κανονική του πορεία. Τώρα είναι η ώρα να επικοινωνήσεις με οποιονδήποτε μάλωσες αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά πες του ότι λυπάσαι και προσπάθησε να μην κατηγορήσεις τα αστέρια για την κακή συμπεριφορά σου, εντάξει;

Όταν τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί να αισθανθείς σαν να αναπνέεις καθαρό αέρα. Οι ανάδρομες πορείες μας κάνουν να αισθανόμαστε μπερδεμένες και στάσιμες και μόλις απελευθερωθούμε από αυτήν την ενέργεια, η ζωή αρχίζει να επιστρέφει στη θέση της και να προχωρά μπροστά.

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα είναι πολύ πιο χαλαρή από την πρώτη. Ο Ήλιος μόλις πέρασε στους Ιχθείς, μια ενέργεια που χρησιμεύει ως βάλσαμο για την ψυχή μετά από μια κρύα, σκληρή εποχή του Υδροχόου. Όλες συνεχίζουμε να ανακάμπτουμε από την πλανητική ευθυγράμμιση, οπότε μην εκπλαγείς αν η νέα εβδομάδα κρύβει ευκαιρίες.

Όσο για τις καθημερινές προβλέψεις των ζωδίων; Θα τις βρείς όλες ΕΔΩ.