Τα 4 ζώδια που είναι "δάσκαλοι" στο φλερτ

19.08.2021
Τα 4 ζώδια που είναι "δάσκαλοι" στο φλερτ
Ε ναι, το φλερτ είναι τέχνη αλλά φαίνεται ότι έχει να κάνει και με τ' άστρα. Η αστρολογία υποστηρίζει ότι το ζώδιο του καθενός παίζει σημαντικό ρόλο και στο πώς κάποιος προσεγγίζει το άλλο φύλλο. Ιδού, λοιπόν, ποια ζώδια λέγεται ότι το "κατέχουν" λίγο περισσότερο το "άθλημα" του φλερτ!

Δίδυμοι

Διδυμάκι, είσαι δεινή ομιλήτρια. Το ζώδιό σου κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή, που πήρε το όνομά του από τον θεό της επικοινωνίας. Ακριβώς όπως και ο ίδιος ο Ερμής, χειρίζεσαι την ομιλία ακούγοντας παράλληλα τον εαυτό σου. Είσαι καλή στο φλερτ γιατί γνωρίζεις ακριβώς τι να πεις για να εντυπωσιάσεις τους ανθρώπους. Δεδομένης της φύσης σου και της επιρροής του Ερμή, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το είδος σου τείνει να είναι υπέροχος συνομιλητής.

Είναι απιστία το φλερτ;

Σκορπιός

Σκορπιέ, είσαι τόσο σκοτεινή και μυστηριώδης. Το ζώδιο σου κυβερνάται από τον Άρη, που πήρε το όνομά του από τον θεό του πολέμου και της δικαιοσύνης. Είσαι καλή στο φλερτ γιατί δεν μπερδεύεσαι με μικρές συζητήσεις και πηγαίνεις κατευθείαν στις δύσκολες, προκλητικές ερωτήσεις που κρατούν τους ανθρώπους εντυπωσιασμένους μαζί σου. Ως Σκορπιός , μπορείς να εντοπίσεις κάποιον που σου αρέσει, κάνοντας τρελή επαφή με τα μάτια και ρίχνοντας τον μιλώντας για θεωρίες για τον έρωτα.

Λέων

Λιονταρίνα, λατρεύεις να φαίνεσαι όμορφη. Το ζώδιό σου κυβερνάται από τον ήλιο - ναι, αυτός ο μεγάλος φωτεινός γίγαντας που λέει σε όλους «κοιτάξτε με»; Είσαι τόσο λάτρης του φλερτ γιατί δεν μπορείς παρά να θέλεις να σε κοιτάνε όλοι. Είσαι αυτή που μπαίνει στο πάρτι (όταν υπήρχαν πάρτι) και κάνει το κεφάλι όλων να γυρίζει για να σε κοιτάξει. Το στυλ φλερτ σου είναι μοναδικό καθώς δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσεις να εντοπίσεις άτομα να φλερτάρεις, γιατί τα ίδια τα άτομα έρχονται σε εσένα.

Είσαι Tοξότης; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Τοξότης

Τοξοτίνα, είσαι το πιο τυχερό ζώδιο όλων αυτών. Είσαι παιδί του Δία, του πλανήτη που κυβερνά την καλή τύχη. Το παιχνίδι του φλερτ είναι ισχυρό επειδή μπορείς να το εξασκήσεις σε οποιονδήποτε — δεν φοβάσαι να μιλάς με χαριτωμένους επειδή ξέρεις ότι είσαι καλή σε αυτό που κάνεις. Οι Τοξότες είναι οι τυχοδιώκτες του ζωδιακού κύκλου, αυτοί που ταξιδεύουν στον κόσμο με ένα σακίδιο και ένα όνειρο και καταλήγουν να ζουν στο Περού για δύο χρόνια.