Ο Ουρανός έγινε ανάδρομος - Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου

26.08.2021
Ο Ουρανός έγινε ανάδρομος - Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου
Ένα ακόμη ενδιαφέρον αστρολογικό φαινόμενο...

Αν και είναι ένας πλανήτης που δεν συζητιέται πολύ, ο Ουρανός όταν γίνεται ανάδρομος, φέρνει αρκετές ανατροπές. Και αυτή η ανάδρομη πορεία άρχισε στις 19 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Αν και ο ανάδρομος Ερμής συνήθως παίρνει το φταίξιμο για πολλές από τις δραστικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας, οι εξωτερικοί πλανήτες τείνουν να είναι αυτοί που προκαλούν όλο το δράμα. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που φέρνει αλλαγές με τρόπο απότομο και απροσδόκητο - και μερικές φορές, αυτό ακριβώς χρειάζεσαι. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την έννοια του ανάδρομου Ουρανού.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Αύγουστο

Ο Ουρανός περνάει περίπου επτά χρόνια σε ένα ζώδιο, οπότε οι επιδράσεις αυτού του πλανήτη συνήθως χρειάζονται χρόνο για να αποκαλυφθούν, αλλά οι επιπτώσεις είναι αισθητές σχεδόν αμέσως. Ο Ουρανός ταξιδεύει μέσα από το ζώδιο του Ταύρου από το 2018, ο οποίος είναι ένας ενδιαφέρων συνδυασμός δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο της γης. Αυτό είναι ένα ζώδιο που δεν τα πάει καλά με την αλλαγή, οπότε οι ανατροπές για τις οποίες ευθύνεται ο Ουρανός τον τελευταίο καιρό δεν ήταν ακριβώς εύκολες. Ο ανάδρομος Ουρανός άρχισε από τις 19 Αυγούστου να σου ζητάει να επανασυνδεθείς με την επιθυμία σου για ελευθερία και εξέγερση.

Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που έχει να κάνει με σοκαριστικές αποκαλύψεις και ανακαλύψεις, και ανάλογα με τον Οίκο στο οποίο ταξιδεύει στον αστρολογικό χάρτη σου, αυτός ο εξωτερικός πλανήτης μπορεί να φαίνεται εκπληκτικά προσωπικός. Οι μετακινήσεις του Ουρανού έχουν έναν τρόπο να αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή σου από τη μια μέρα στην άλλη, είτε είσαι έτοιμη είτε όχι. Σκέψου τα τελευταία δύο χρόνια: Τι αφαιρέθηκε ή προστέθηκε ξαφνικά στη ζωή σου;

Καθώς ένας πλανήτης περνάει από μια συγκεκριμένη περιοχή του χάρτη σου - πιο συγκεκριμένα, μια περιοχή που ενδεχομένως περιέχει πλανήτες - μπορεί να πυροδοτήσει κάποια σημαντική δραστηριότητα. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίοδος όπου κάποια ημιτελής δουλειά έρχεται στην επιφάνεια σύμφωνα με τον Οίκο σου που κυβερνάται από τον Ταύρο ή μπορεί να είναι καιρός να επιχειρήσεις μια βαθιά βουτιά προς τα μέσα σου.

3 πράγματα που πρέπει να προσέχεις πολύ στα social media γιατί μπορεί να γίνουν επικίνδυνα

Όπως και να έχει, η ανάδρομη πορεία ενός πλανήτη όπως ο Ουρανός, σου ζητά να επανεκτιμήσεις τη σχέση σου με την προσωπική σου ελευθερία. Και πάλι, η ενέργεια που διαθέτει ο Ουρανός δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική από τον Ταύρο - το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή - αλλά ακόμη και η σταθερή γη πρέπει να αλλάζει μερικές φορές.

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται με την άνεση και τη σταθερότητα, κάτι που έχει τα πλεονεκτήματά του, αλλά μπορεί επίσης να χάσει αυτό το πλεονέκτημα, όντας τόσο πεισματάρης. Ο ανάδρομος Ουρανός ζητά να επαναπροσδιορίσεις το πώς φαίνεται η σταθερότητα για εσένα. Μήπως κολλάει στα ίδια ξεπερασμένα συστήματα πεποιθήσεων ή ρουτίνες ή ήρθε η ώρα να αλλάξεις κάποια πράγματα; Εάν αισθάνεσαι αβεβαιότητα, μην ανησυχείς - μέχρι να τελειώσει ο ανάδρομος Ουρανός, θα πρέπει να έχεις πολύ περισσότερη σαφήνεια για το πώς να προχωρήσεις.