Νέο φεγγάρι Σεπτεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

07.09.2021
Νέο φεγγάρι Σεπτεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Εάν τον τελευταίο καιρό έχεις ξεκινήσει μια αναδιοργάνωση του σπιτιού σου ή ανακαινίζεις την γκαρνταρόμπα σου, αυτό συμβαίνει επειδή η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου έρχεται στις 7 Σεπτεμβρίου. Αυτό το φεγγάρι λαμβάνει χώρα στο υπερσυστηματοποιημένο και μεθοδικό ζώδιο της Παρθένου, οπότε αν συνήθως δυσκολεύεσαι να ξεκινήσεις μια δουλειά, πιθανότατα θα ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου.

Κριός

Ας είμαστε ειλικρινείς, Κριέ: Έχεις την τάση να είσαι εξαιρετικά αντιδραστική. Αυτή τη στιγμή, η παρορμητικότητα και οι αντιδράσεις σου τίθενται υπό αμφισβήτηση όταν σχετίζονται με τον έκτο Οίκο της ρουτίνας σου. Με την επιρροή της σχολαστικής Παρθένου, θα προκληθείς να αξιολογήσεις τις λεπτομέρειες των έργων σου, αλλά είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις προτεραιότητές σου σε μια σειρά. Μπορεί να έχεις κίνητρο από την ορατή πρόοδο που κάνεις, αλλά να ξέρεις ότι είναι τα μικρότερα ορόσημα αυτά που σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Υδροχόος

Υδροχόε, αυτή η νέα σελήνη αναδεικνύει τον όγδοο Οίκο σου, κοινώς γνωστό ως τον Οίκο της απώλειας, του σεξ και του θανάτου. Από τη φύση σου, σου αρέσει να εξυψώνεις τους γύρω σου, αλλά τείνεις να έχεις μια δύσκολη σχέση με άλλους σε πνευματικό επίπεδο. Η νέα σελήνη στην Παρθένο, σου ζητά να επαναξιολογήσεις και να χωρίσεις τους δρόμους σου με τη νοοτροπία ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Ενώ το πάθος σου αποτυπώνεται με ανθρωπισμό, συχνά απομακρύνεσαι, καθιστώντας δύσκολο να δεσμευτείς να είσαι παρούσα.

Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια στις σχέσεις τους

Ιχθείς

Το νέο φεγγάρι μετακομίζει στον Οίκο των συνεργασιών σου, Ιχθύ και η ικανότητά σου να συνεργάζεσαι με άλλους βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Λόγω της ονειρικής φύσης σου, έχεις υψηλές και μερικές φορές μη ρεαλιστικές προσδοκίες από τους συνεργάτες σου, αλλά αυτό το νέο φεγγάρι σε ωθεί να επανεκτιμήσεις την εργασιακή σου ηθική και να παραμείνεις επιμελής στις λίστες υποχρεώσεών σου.