Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι τον Σεπτέμβριο

08.09.2021
Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι τον Σεπτέμβριο
Tα άστρα έχουν προγραμματίσει πολλά για αυτόν τον Σεπτέμβριο, ειδικά όταν πρόκειται για τους ανάδρομους πλανήτες. Δες παρακάτω τι πρέπει να γνωρίζεις για τους επτά πλανήτες που θα έχουν ανάδρομες πορείες μέσα στον μήνα που διανύουμε και... έχε τον νου σου!

Πλούτωνας (27 Απριλίου έως 6 Οκτωβρίου)

Όταν ο Πλούτωνας - πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης – γίνεται ανάδρομος, ξεκινά μια εποχή εσωτερικής μεταμόρφωσης. Ο ανάδρομος Πλούτωνας έχει έναν τρόπο να σε ενθαρρύνει να αφήσεις σιγά σιγά κάτι, ώστε να μπορέσεις να κάνεις χώρο για κάτι καινούργιο. Ο Πλούτωνας είναι επίσης ένας πλανήτης που κυβερνά τον έλεγχο, τη χειραγώγηση και τις πιο σκοτεινές παρορμήσεις σου και όταν γίνεται ανάδρομος, αυτές οι δομές δύναμης αποκαλύπτονται.

Κρόνος (23 Μαΐου έως 10 Οκτωβρίου)

Ο Κρόνος είναι ένας απίστευτα καταπιεστικός πλανήτης που ενθαρρύνει την ευθύνη, την πειθαρχία και την ωριμότητα. Όταν ο Κρόνος κινείται ευθεία, ανενόχλητος από φαινομενική ανάδρομη κίνηση, έχει έναν τρόπο να θεσπίζει νόμους. Ωστόσο, όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος, οι κανόνες γίνονται πιο χαλαροί καθώς αυτός ο πλανήτης κάνει ένα διάλειμμα από τον έντονο έλεγχο του.

Πόσο πραγματικά χρειάζεσαι για να ανακάμψεις μετά από μια νύχτα αϋπνίας

Δίας (20 Ιουνίου έως 18 Οκτωβρίου)

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της περιπέτειας, της σοφίας και του αυθορμητισμού. Όταν ο Δίας κάνει την εμφάνιση του, όλοι δεν μπορούν παρά να το προσέξουν. Κάνει τα πράγματα να είναι πιο θορυβώδη, δυνατά και πιο ενισχυμένα. Όταν όμως ο Δίας είναι ανάδρομος, η αγριάδα του γίνεται πιο ήμερη και η φλόγα του ηρεμεί.

Ποσειδώνας (25 Ιουνίου έως 1 Δεκεμβρίου)

Δεν υπάρχει πλανήτης πιο ονειρεμένος από τον Ποσειδώνα. Άλλωστε, αυτός ο πλανήτης κυριαρχεί στη φαντασία σου, στη διαίσθησή σου, στο υποσυνείδητό σου και στην ικανότητά σου να ξεπεράσεις την πραγματικότητα. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας έχει επίσης έναν τρόπο να σε κάνει να πιστεύεις σχεδόν σε οτιδήποτε, καθώς αυτός ο πλανήτης μπορεί επίσης να είναι αρκετά απατηλός και αποπροσανατολιστικός.

Χείρων (15 Ιουλίου έως 19 Δεκεμβρίου)

Ο Χείρωνας είναι ένας πλανήτης (τεχνικά, ένας αστεροειδής) που συνδέεται εγγενώς με την ευπάθεια και την ανασφάλεια. Έχει έναν τρόπο να αποκαλύψει τις εσωτερικές πληγές σου, αλλά έχει επίσης έναν τρόπο να σου δείξει πώς να τις επουλώσεις. Όταν ο Χείρωνας είναι ανάδρομος, σε ενθαρρύνει να σκάψεις βαθιά στην καρδιά σου, για να αγκαλιάσεις πραγματικά τα συναισθηματικά εμπόδια που αγνοούσες.

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Ακύλας Μεγαρίτης δεν έρχεται μόνος του στο Διαφάνι - Ξέρεις ποια θα είναι η σύζυγός του;

Ουρανός (19 Αυγούστου έως 18 Ιανουαρίου 2022)

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου, της ατομικότητας και της φουτουριστικής σκέψης. Αυτός ο πλανήτης είναι πάντα δύο βήματα μπροστά, ρίχνοντας κεραυνούς αλλαγής όπου κρίνει σκόπιμο. Ωστόσο, όταν ο Ουρανός είναι ανάδρομος, η ένταση της αστάθειας γίνεται πιο υποτονική. Η αλήθεια είναι ότι ο ανάδρομος Ουρανός ενθαρρύνει την εσωτερική αλλαγή καθώς βρίσκεις το θάρρος να αγκαλιάσεις την αυθεντική σου προσωπικότητα.

Ερμής (27 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου)

Ο ανάδρομος Ερμής είναι πιθανώς ο ανάδρομος για τον οποίο θα παραπονεθείς περισσότερο. Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας, της λογικής και των σταθμών μεταφοράς είναι ανάδρομος, όλα έχουν έναν τρόπο να ξεφεύγουν από την πορεία τους. Έχεις την τάση να πεις το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή, ξεχνάς σημαντικά ραντεβού και αντιμετωπίζεις καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες. Τελικά, ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις νέα projects.