Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο

05.09.2021
Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο
Η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου εμφανίζεται στις 7 Σεπτεμβρίου στο γήινο και υπερ-προγραμματισμένο ζώδιο της Παρθένου, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή μας, ώστε να διοχετεύσουμε την πιο αποτελεσματική και πρακτική εκδοχή του εαυτού μας. Για ορισμένα ζώδια, το να κοιτάξουν στον καθρέφτη μπορεί να τα κάνει να νιώσουν άβολα, αλλά για τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου του 2021, το να κάνουν αυτές τις αλλαγές θα τους κάνει να αισθανθούν άνετα και αβίαστα.

Δίδυμοι

Είσαι έτοιμη να αφήσεις να περάσει μέσα σου το δημιουργικό φως, Διδυμάκι; Με τη νέα σελήνη της Παρθένου να μπαίνει στον τέταρτο Οίκο της οικογένειας και του σπιτιού σου, μπορείς να περιμένεις να δεις τις πιο δραστικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Η ανανέωση του χώρου σου μπορεί να είναι ένα δημιουργικό εγχείρημα και ούσα ένα μεταβλητό ζώδιο του αέρα που ευδοκιμεί αφήνοντας τα πράγματα να κυλίσουν και αλλάζοντας διαρκώς τη ζωή του, μπορείς να περιμένεις να διασκεδάσεις στην πορεία.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να λάμψεις, Παρθένε! Ο ενεργειακά πεινασμένος και παθιασμένος Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Οίκου σου σε συνδυασμό με την ενέργεια της νέας σελήνης, σε κατακλύζει με ενδυνάμωση, οπότε αξιοποίησε τον. Φυσικά, παίρνεις παρηγοριά πιέζοντας τον εαυτό σου να είναι καλύτερος από τη χθεσινή εκδοχή του, ώστε να μπορέσεις να ανταμειφθείς με ουσιαστικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Είσαι Tοξότης; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Τοξότης

Αν λαχταράς να μάθεις το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου, Τοξοτίνα, ετοιμάσου να καταλάβεις καλύτερα το πώς θα μοιάζει. Η νέα σελήνη στην Παρθένο περνάει από τον δέκατο Οίκο της απασχόλησης και του σκοπού σου και είναι εδώ για να απαντήσει στις πιο επείγουσες ερωτήσεις σου σχετικά με το προσωπικό σου κάλεσμα. Ευτυχώς, η ενέργεια της Παρθένου σχετίζεται με τις λεπτομέρειες και από εκεί ακριβώς πρέπει να ξεκινήσεις.