Δεν είναι μόνο ο Ερμής - Ποιοι άλλοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Οκτώβριο

04.10.2021
Δεν είναι μόνο ο Ερμής - Ποιοι άλλοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Οκτώβριο
Άλλος ένας μήνας, άλλο ένα σύνολο ανάδρομων προκλήσεων που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Επτά πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Οκτώβριο του 2021 και παρόλο που αυτό ακούγεται πολύ δύσκολο, δεν είναι τόσο κακό όσο νομίζεις. Τέσσερις, μάλιστα, από αυτές τις ανάδρομες πορείες θα ολοκληρωθούν μέσα σε αυτόν τον μήνα.

Πλούτωνας (27 Απριλίου έως 6 Οκτωβρίου)

Ο Πλούτωνας, πλανήτης δημιουργίας και καταστροφής, ήταν ανάδρομος τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, αυτός ο πλανήτης θα έρθει στην κανονική του πορεία στις 6 Οκτωβρίου και μπορεί να νιώσεις μια ανανεωμένη αίσθηση ελέγχου, εμπνέοντας σε να σταθείς απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να κυριαρχήσουν πάνω σου και να ξανασκεφτούν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείς τη δική σου δύναμη.

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής την ερωτική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου

Κρόνος (23 Μαΐου έως 10 Οκτωβρίου)

Ο ανάδρομος Κρόνος θα τελειώσει επίσης αυτόν τον μήνα. Σκέψου τον ανάδρομο Κρόνο ως ένα διάλειμμα από την ένταση, ώστε να μπορείς να επανεκτιμήσεις την πρόοδό σου. Μόλις η ανάδρομη πορεία του Κρόνου ολοκληρωθεί στις 10 Οκτωβρίου, ίσως έχεις μια καλύτερη ιδέα για το πώς πρέπει να εργαστείς και πώς μπορείς να είσαι πιο υπεύθυνη.

Δίας (20 Ιουνίου έως 18 Οκτωβρίου)

Χαρές και πανηγύρια επειδή ο ανάδρομος Δίας τελειώνει στις 18 Οκτωβρίου. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της χαράς, της επέκτασης, της απόλαυσης, της σοφίας και της περιπέτειας. Ενώ είναι ανάδρομος, ο Δίας είναι γεμάτος θόρυβο και τείνει να γίνει πιο συγκρατημένος. Ωστόσο, μόλις τελειώσει ο ανάδρομος Δίας, μπορεί να αισθανθείς έτοιμη να εξερευνήσεις τον κόσμο με νέο τρόπο και να αποδεχθείς τις νέες εμπειρίες.

Ποσειδώνας (25 Ιουνίου έως 1 Δεκεμβρίου)

Δεν υπάρχει πλανήτης πιο μπερδεμένος και ιλιγγιώδης από τον Ποσειδώνα. Εξάλλου, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και των φαντασιώσεων, πράγμα που σημαίνει ότι αυτός ο πλανήτης έχει την τάση να αλλοιώνει την αλήθεια και να θολώνει την κρίση σου. Ωστόσο, όταν ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος, μερικές από αυτές τις φαντασιώσεις και τις αυταπάτες, μπορεί κάπως να εξαφανιστούν.

Ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

Χείρωνας (15 Ιουλίου έως 19 Δεκεμβρίου)

Ο Χείρωνας είναι ένας αστεροειδής που είναι γνωστός ως ο «θεραπευτής πληγών». Ενώ ο Χείρων είναι ανάδρομος, μπορεί να αισθανθείς μια ακόμη βαθύτερη σύνδεση με τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Οι ανασφάλειες μπορεί να εμφανιστούν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να τις εξερευνήσεις ενώ εργάζεσαι για τη φροντίδα τους και ίσως, ακόμη και να τις θεραπεύσεις.

Ουρανός (19 Αυγούστου έως 18 Ιανουαρίου 2022)

Στην αστρολογία, ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ξαφνικής αλλαγής, της επανάστασης, της ανεξαρτησίας και της ατομικότητας. Ωστόσο, όταν ο Ουρανός είναι ανάδρομος, έχει την τάση να στρέφει την ενέργειά του προς τα μέσα, εμπνέοντας σε να υιοθετήσεις μια πιο προσωπική και ενδοσκοπική μορφή εξέγερσης. Ο ανάδρομος Ουρανός είναι μια όμορφη περίοδος για να γνωρίσεις πόσο μοναδική είσαι πραγματικά.

Ερμής (27 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου)

Ο πραγματικός πρωταγωνιστής αυτού του μήνα είναι ο ανάδρομος Ερμής. Αυτός ο διαβόητος ανάδρομος έχει τη δύναμη να δημιουργεί μια επικοινωνιακή καταστροφή, με δυσκολία στην ανταλλαγή μηνυμάτων, δυσάρεστες ανταλλαγές και ταξίδια στο παρελθόν. Καθώς αυτός ο ανάδρομος κινείται μέσα από τον προσανατολισμένο στις σχέσεις Ζυγό, μπορεί να παρατηρήσεις ότι έχει ακόμη βαθύτερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο στην κοινωνική και στην ερωτική ζωή σου.