Νέα σελήνη Οκτωβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

05.10.2021
Νέα σελήνη Οκτωβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Η νέα σελήνη ανεβαίνει στον ουρανό στις 6 Οκτωβρίου, στον γοητευτικό, ρομαντικό και αρμονικό Ζυγό. Με την ζωηρή επιρροή του Ζυγού σε αυτό το νέο φεγγάρι, μπορεί να νιώσεις ότι χρειάζεται να δώσεις επιπλέον προσοχή στις σχέσεις σου. Παρόλο που κάθε ζώδιο θα επηρεαστεό από αυτή τη νέα σελήνη με κάποιο τρόπο, τα 4 παρακάτω ζώδια είναι αυτά που θα νιώσουν περισσότερο την ενέργειά της. Δες τι μπορούν να περιμένουν:

Κριός

Μπορεί να παρατηρήσεις μια αλλαγή στις σχέσεις σου καθώς λαμβάνει χώρα αυτή η νέα σελήνη. Ίσως θα σε οδηγήσει σε μια νέα σχέση, θα σου γνωρίσει κάποιον καινούργιο φίλο ή θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις κάποιον ακόμα πιο βαθιά. Ίσως θα σε ενθαρρύνει να γίνεις καλύτερη συνεργάτιδα επειδή μπορεί να μην καλλιεργείς αρκετά τις σχέσεις σου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η νέα σελήνη σε ενθαρρύνει να δουλέψεις για τη δημιουργία των σχέσεων που αξίζεις και επιθυμείς.

Δεν είναι μόνο ο Ερμής - Ποιοι άλλοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Οκτώβριο

Καρκίνος

Είναι ένας ταραχώδης και επικίνδυνος κόσμος εκεί έξω, γι 'αυτό αξίζεις ένα ασφαλές και άνετο μέρος για να επιστρέψεις μετά από πολύωρη δουλειά. Εάν δεν αισθάνεσαι να έχεις ένα μέρος όπου μπορείς να ηρεμήσεις και να είσαι ο εαυτός σου, αυτή η νέα σελήνη θα σε ενθαρρύνει να δημιουργήσεις αυτό το μέρος. Μπορεί ακόμη και να σε ενθαρρύνει να επανασυνδεθείς με τις ρίζες σου, τους προγόνους σου και τις οικογενειακές σου σχέσεις, βοηθώντας σε να δουλέψεις για τη βελτίωση αυτών των σχέσεων.

Ζυγός

Αυτή η νέα σελήνη έχει τη δύναμη να σε οδηγήσει σε κάθε είδους διαφορετικές κατευθύνσεις. Άλλωστε, αυτό είναι το νέο φεγγάρι σου, Ζυγέ, γιατί έχει γράψει το όνομά σου παντού. Μπορεί να νιώθεις έμπνευση να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Πειραματίσου με το τι σημαίνει να είσαι «εσύ» και μην υποκύψεις στην εσφαλμένη ιδέα ότι πρέπει να καταλάβεις απόλυτα τον εαυτό σου. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατον.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το καλύτερο φθινόπωρο

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα για δουλειά, γιατί οι στόχοι της καριέρας σου εστιάζονται σε αυτό το νέο φεγγάρι. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να θέσεις έναν στόχο και στη συνέχεια να κάνεις την προσπάθεια που απαιτείται για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. Εάν θέλεις αυτήν την προαγωγή, κάνε ότι χρειάζεται για να την αποκτήσεις. Εάν είσαι δυσαρεστημένη με την επιλογή σταδιοδρομίας σου, ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να εργάζεσαι σε κάτι που φαίνεται πολύ πιο ικανοποιητικό.