Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη του Οκτωβρίου

06.10.2021
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη του Οκτωβρίου
Εάν ενημερώνεσαι τακτικά για τα τελευταία νέα στην αστρολογία, είναι βέβαιο ότι ακούς συνεχώς για τα τόσα πολλά διαφορετικά κοσμικά γεγονότα που πρόκειται να συγκλονίσουν τον κόσμο σου. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι όλα όσα συμβαίνουν στην αστρολογία δεν είναι πάντα βέβαιο ότι θα σε επηρεάσουν. Στην πραγματικότητα, η νέα σελήνη του Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, θα επηρεάσει λιγότερο τα 4 παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Μπορεί να αισθάνεσαι από ένστικτο ότι πρέπει να βάλεις σε τάξη το σπίτι σου σε αυτή τη νέα σελήνη. Μπορεί να σε εμπνεύσει να καθαρίσεις το σπίτι σου, να βελτιώσεις τη διατροφή σου, να επικεντρωθείς στο να είσαι πιο παραγωγική και να παρακολουθείς τη φυσική σου κατάσταση. Αυτό το νέο φεγγάρι θέλει να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε χρειάζεται το σώμα σου. Εάν αισθάνεσαι νωθρότητα, ίσως είναι καιρός να ενεργοποιηθείς περισσότερο.

Νέα σελήνη Οκτωβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Λέων

Αυτή η νέα σελήνη σε βοηθά να αξιοποιήσεις τη φωνή σου. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, φοβάσαι να μιλήσεις όταν έχεις μια ιδέα, αυτή η νέα σελήνη θα σε ενθαρρύνει να ξεπεράσεις αυτόν τον φόβο. Ωστόσο, η επικοινωνία είναι κάτι περισσότερο από τη χρήση της φωνής σου. Έχει να κάνει επίσης με το να μαθαίνεις πότε πρέπει να παραμένεις ήσυχη για να μπορείς να ακούς.

Σκορπιός

Αυτή η νέα σελήνη θέλει να ακούσεις το υποσυνείδητό σου. Υπάρχει ένα ολόκληρο στρώμα της ψυχής σου για το οποίο μπορεί να μην γνωρίζεις. Ωστόσο, αυτή η νέα σελήνη θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιο ζωντανά όνειρα, καθώς και σημαντικές αποκαλύψεις για το πώς αισθάνεσαι πραγματικά. Αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να είναι βαθιά θεραπευτική αν δώσεις στον εαυτό σου μια στιγμή να αποδεχθεί πραγματικά όλα τα συναισθήματα και τις εσωτερικές αλήθειες, τις οποίες αυτή η νέα σελήνη σε ενθαρρύνει να ξεκινήσεις να επεξεργάζεσαι.

Δεν είναι μόνο ο Ερμής - Ποιοι άλλοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Οκτώβριο

Υδροχόος

Μπορεί να νιώθεις κουρασμένη από το ίδιο παλιό πράγμα ξανά και ξανά. Σε αυτή τη νέα σελήνη, μπορεί να αισθανθείς μια άγρια ​​και αμείλικτη επιθυμία να εξερευνήσεις τον κόσμο και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Γιατί λοιπόν να το παλέψεις; Αποδέξου τη σκέψη ότι κάθε μέρα μπορεί να είναι ο τελευταίος οδηγός σου προς τα εμπρός. Υπάρχουν τόσα πολλά να δεις, τόσα να μάθεις και τόσα πολλά να νιώσεις, οπότε γιατί να μην ξεκινήσεις μια περιπέτεια;