Ο Πλούτωνας δεν είναι ανάδρομος πια και θα επηρεάσει το ζώδιο σου

07.10.2021
Ο Πλούτωνας δεν είναι ανάδρομος πια και θα επηρεάσει το ζώδιο σου
Μπορεί η επίδραση να μην είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή των άλλων πλανητών όταν αλλάζουν πορεία, αλλά μερικοί όλο και κάτι θα νιώσουν.

Για τους εξωτερικούς πλανήτες, όπως ο Πλούτωνας, ισχύει ότι μπορεί να μην παρατηρήσεις καν την κοσμική μετατόπιση όταν αυτοί γίνονται ανάδρομοι. Άλλωστε είναι ήδη ανάδρομοι τόσο μεγάλο μέρος του έτους, οπότε οι διαφορές είναι μικρές. Αλλά όταν τελειώσουν επιτέλους αυτές οι μακροχρόνιες ανάδρομες πορείες, μπορεί να συνειδητοποιήσεις όλους τους τρόπους με τους οποίους έχεις αλλάξει.

Ο Πλούτωνας δεν διαφέρει. Στις 6 Οκτωβρίου σταμάτησε την ανάδρομη πορεία του και μπορεί σιγά σιγά να αντιληφθείς τι σου έχει αφήσει.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη του Οκτωβρίου

Ο Πλούτωνας είναι ο κυρίαρχος του θανάτου και της αναγέννησης. Αντιπροσωπεύει τον μετασχηματισμό που περιλαμβάνει θυσία και ανανέωση. Ο Πλούτωνας ήταν σημαντικός στην ελληνική και τη ρωμαϊκή μυθολογία, καθώς ήταν κυριολεκτικά ο θεός του κάτω κόσμου, γι 'αυτό και η δύναμη αυτού του πλανήτη δεν είναι κάτι που πρέπει να υποτιμηθεί.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του ελέγχου, της κυριαρχίας και, φυσικά, της δύναμης. Όλοι έχουν λίγο Πλούτωνα μέσα τους, πράγμα που σημαίνει ότι εξαρτάται από εσένα να ξέρεις πότε θα αποδεχθείς τη δύναμη του Πλούτωνα και πότε θα την ελέγξεις. Ωστόσο, όταν ο Πλούτωνας γίνεται ανάδρομος, υπάρχουν πράγματα που ενώ τα θεωρούσες ισχυρά, στην πραγματικότητα είναι σαθρά. Μπορεί να αρχίσεις να παρατηρήσεις τον τρόπο με τον οποίο ένας φίλος σου μπορεί να γίνει λίγο χειριστικός.

Δεν είναι μόνο ο Ερμής - Ποιοι άλλοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Οκτώβριο

Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι δεν θέτεις αρκετά όρια στη δουλειά. Μπορεί ακόμη και να διαπιστώσεις ότι σου αρέσει να ελέγχεις τα πράγματα, ενθαρρύνοντάς σε να αντιμετωπίσεις κάποια βαθύτερα ζητήματα που μπορεί να έχεις. Τώρα που τελείωσε την ανάδρομη πορεία του ο Πλούτωνας, είναι καιρός να ορίσεις νέα δυναμική ισχύος. Θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να ελέγχεται ή θα είναι καιρός να πάρεις πίσω τη δύναμή σου;

Εάν τυχαίνει να ανήκεις σε ένα πρωτεύον ζώδιο, (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), θα νιώσεις το τέλος του ανάδρομου Πλούτωνα, περισσότερο.