Μάθε πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Ιουνίου

11.06.2010
Η Νέα Σελήνη που πραγαματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει μαζί της τα φλερτ, την ξεκούραση, την αναδιοργάνωση και γενικά έχει θετική επίδραση στα περισσότερα ζώδια!

Η Νέα Σελήνη που πραγαματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει μαζί της τα φλερτ, την ξεκούραση, την αναδιοργάνωση και γενικά έχει θετική επίδραση στα περισσότερα ζώδια! Η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια του αέρα(Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) που η ζωή τους μπορεί να αλλάξει - προς το καλύτερο- σε μεγάλο βαθμό! Διάβασε παρακάτω για να δεις πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο χωριστά η Νέα Σελήνη του Ιουνίου!

Κριός: αυτή η Νέα Σελήνη σε οδηγεί στο να σκεφτείς όλα τα πράγματα δύο φορές πριν κάνεις το οτιδήποτε ενώ αυτή την περίοδο θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της υγείας - της δικής σου ή της οικογένειας σου- μπορεί να επηρεάσουν και το καλοκαιρινό σου πρόγραμμα! Τώρα μπορείς να γιορτάσεις για όλα αυτά που έχεις καταφέρει στα επαγγελματικά σου ενώ οφείλεις να μείνεις επικεντρωμένη στο στόχο σου, αναλύοντας τα πάντα έτσι ώστε όλα να πάνε κατ’ ευχήν!

Ταύρος: νιώσε ότι κάτι καινούργιο ξεκινάει στη ζωή σου με αυτή τη Νέα Σελήνη η οποία σηματοδοτεί μια νέα αρχή για εσένα σε πολλά επίπεδα! Νέα δεδομένα στα οικογενειακά σου σε κάνουν και χαμογελάς από χαρά αφού γιορτάζεις, γιορτάζεις και ούτε που το φωνάζεις! Τώρα μήπως γιορτάζεις ένα αρραβώνα ή ένα γάμο δεν το ξέρουμε, σίγουρα πάντως νιώθεις υπέροχα με τα νέα δεδομένα! Ακολούθησε αυτά που σου λέει η καρδούλα σου και αγκάλιασε φίλους και οικογένεια που έχουν περάσει τα τεστ του χρόνου και απόλαυσε την πολυτέλεια του να μοιράζεσαι!

Δίδυμοι: αυτό είναι ο μήνας σου! Το πορτοφόλι σου προβλέπεται να δει μεγάλη χαρά με τη Νέα Σελήνη , οπότε καλά θα κάνεις να μείνεις συγκεντρωμένη επαγγελματικά! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου - αρχικά- τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή και τι είναι αυτό που δε θέλεις. Μπορεί να νιώσεις ότι έχει αδικηθεί σε κάποια πράγματα στη ζωή σου και ότι επηρεάζεται έτσι και η ζωή άλλων ανθρώπων με τους οποίους συνδέεσαι σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο. Ξεκουράσου, χαλάρωσε και προσπάθησε να δεις τα πράγματα όσο πιο θετικά μπορείς!

Καρκίνος: μεγάλα ερωτήματα που αναζητούν λύση κάνουν την εμφάνιση του στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη και εσύ δεν έχεις παρά να αποφασίσεις αν το νέο είναι ωραίο αλλά το παλιό είναι αλλιώς! Παρελθόν και παρόν στροβιλίζονται στο μυαλό σου και εσύ καλείσαι να πάρεις αποφάσεις. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία ανέπαφη ίσως καταφέρεις να κρατήσεις και τα δύο αυτή την εποχή. Έχεις πολλές ιδέες , που καλά θα κάνεις να τις μοιραστείς και να μην τις κρατήσεις για τον εαυτό σου μόνο. Φρόντισε την υγεία σου ενώ προσπάθησε να τακτοποιήσεις όλες σου τις δουλειές!

Λέων: έχεις πολύ ενέργεια αυτή την περίοδο με τη Νέα Σελήνη αλλά και πολλές νέες ιδέες τις οποίες ακόμη και αν μπορεί να μην αρέσουν σε ορισμένους , πρέπει να τις βγάλεις από μέσα σου! Αυτή την περίοδο μπορείς να αποτελέσεις έμπνευση για γνωστές και φίλες που σε βλέπουν σαν πρότυπο- ακόμη και να δε συμφωνούν 100% με όσα πιστεύεις- πράγμα όμως που τους βάζει σε διαδικασία σκέψης!

Παρθένος: πρόσεξε όταν δίνεις συμβουλές στους άλλους για την υγεία, τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά. Τώρα θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν αυτό που θέλεις από τη ζωή σου- και σε όλους τους τομείς- είναι απλά να "βολευτείς" ή να ζήσεις αυτό που πάντα ήθελες- από το να τα παρατήσεις και να πάς στη Σαντορίνη να δουλέψεις μέχρι να παρατήσεις τον Κωστάκη μετά από 10 χρόνια σχέσης- και να ξεκινήσεις παό το μηδέν. Αλήθεια τι θα κάνεις; Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τόση κινητικότητα δεν πρόκειται να βαρεθείς! Άφησε τη διάθεση σου να σε πάει όπου θέλει!

Ζυγός: σε αυτή τη φάση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις το ότι είσαι ο εαυτός σου και να προσπαθήσεις να βλέπεις τους φίλους σου όσο πιο συχνά μπορείς! Με τη νέα σελήνη δεν αποκλείεται να σε πιάσουν τα υπαρξιακά σου σχετικά με τα θέματα της δουλειάς και να αρχίζεις να ψειρίζεις τις επιλογές που έκανες όμως καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις! Σταμάτα να ασχολείσαι με το παρελθόν -αφού ότι έγινε, έγινε- και επικεντρώσου στο πώς θα κάνεις το μέλλον σου πιο σούπερ!

Σκορπιός: τα θέματα οργάνωσης σε όλες τις πτυχές της ζωής σου θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο με τη Νέα Σελήνη. Μην προβείς σε δραστικές αλλαγές γιατί τώρα δεν είναι καθόλου καλή περίοδος! Ψάξε μέσα σου να βρεις ποια στρατηγική είναι τελικά η καλύτερα για εσένα και πριν κάνεις το άλμα τη αλλαγής φρόντισε πρώτα να έχεις προμηθευτεί με τα κατάλληλα εργαλεία, με άλλα λόγια κανείς δε σε σταματάει να πηδήξεις από ψηλά, φρόντισε όμως να έχεις ανοίξει το αλεξίπτωτο!

Τοξότης: πολλές αναθεωρήσεις στα επαγγελματικά σου θα σου προκαλέσουν ένα στιγμιαίο πονοκέφαλο ενώ εσύ καλείσαι να διαχωρίσεις αισθηματικά από επαγγελματικά και όπως φαίνεται δε θα είναι εύκολη υπόθεση! Προσπάθησε να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ στο γραφείο για να μην ψάχνεις εσύ ή το αρσενικό που σε απασχολεί για καινούργια δουλεία!

Αιγόκερως: πολλές ευκαιρίες για την καριέρα σου, χτυπάνε την πόρτα σου αυτή την περίοδο! Το παρελθόν ξαναχτυπά την πόρτας ου σε αισθηματικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο ενώ εσύ πρέπει με νύχια και με δόντια να παραμείνεις ψύχραιμη! Πολύ σκληρή δουλειά και ανάλογη ξεκούραση χρειάζεται αυτή την περίοδο για να την "βγάλεις καθαρή".

Υδροχόος: δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο επαναστάτης μέσα σου θα αρχίσει να αφυπνίζεται και παίρνεις αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σου από εδώ και πέρα. Η ανάγκη σου για ασφάλεια είναι πιο έντονη τώρα- σε όλους τους τομείς- ενώ δεν αποκλείεται λόγω της αλτρουιστικής σου φύσης να βρεθείς να προσφέρεις φιλανθρωπικό έργο στην άλλη άκρη του κόσμου!

Ιχθείς: η υγεία σου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή την περίοδο ενώ όταν οι άλλοι προσπαθούν να βοηθήσουν μπορεί με τις λύσεις που θα σου δώσουν να σε μπερδέψουν! Τόλμησε να κάνεις αργά και σταθερά βήματα σε όλους τους τομείς και άφησε τις κοσμογονικές αλλαγές για άλλη περίοδο ενώ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία και όλα θα πάνε τέλεια!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη