Ζήσε το πιο σέξι καλοκαίρι με οδηγό τα άστρα

21.06.2010
Η θερμοκρασία έχει ανέβει, τα ρουχαλάκια σου έχουν ολοφάνερα λιγοστέψει και εσύ αναρωτιέσαι πώς θα καταφερείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι το πιο σέξι της ζωής σου! Διάβασε παρακάτω και άφησε τα άστρα να σου "ανοίξουν τα μάτια"!

Η θερμοκρασία έχει ανέβει, τα ρουχαλάκια σου έχουν ολοφάνερα λιγοστέψει και εσύ αναρωτιέσαι πώς θα καταφερείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι το πιο σέξι της ζωής σου! Διάβασε παρακάτω και άφησε τα άστρα να σου "ανοίξουν τα μάτια"!

Κριός: όχι πια φίλοι μόνο σεξ! Φέτος το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία της ζωής σου για να γνωρίσεις πολύ κόσμο! Τι γίνεται όμως όταν έχεις μια τάση όταν γνωρίζεις έναν άντρα, το στιλ σου να του δείχνει ότι το πας στο φιλικό; Άλλαξε λοιπόν τεχνική αν θες και το κρεβάτι σου να δει μεγάλες χαρές! Η τακτική της γυναίκας- γατούλας ή γυναίκας- μαγνήτης είναι αυτές που πρέπει να μάθεις απ’έξω και ανακατωτά.

Ταύρος: Ποια ταμπού; Αυτό το καλοκαίρι, άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να κάνει ότι δε θα μπορούσε να φανταστεί τα προηγούμενα! Από το να δοκιμάσεις μια νέα στάση στο κρεβάτι με το σύντροφο σου - που δε σε ενθουσίαζε και πολύ- μέχρι το να φλερτάρεις με κάποιον που είναι πολύ διαφορετικός από εσένα, τώρα ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη τα ταμπού σου και να τολμήσεις. Το γνωστό "ο τολμών νικά" βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε εσένα!

Δίδυμοι: απελευθερώσου μέσα από το χορό! Είτε είστε μεγάλη παρέα και του δώσετε να καταλάβει ,είτε πας με τον αγαπημένο σου για χορό δεν έχεις παρά να εντυπωσιάσεις με τις χορευτικές σου ικανότητες αλλά και το κυριότερο να ελευθερώσεις το πνεύμα σου μέσα από το χορό! Από ταγκό μέχρι τσιφτετέλι πάνω στα τραπέζια και τις μπάρες, μη γυρίσεις πίσω στην Αθήνα αν δεν έχεις πρώτα γίνει μούσκεμα από το χορό!

Καρκίνος: βγες με κάποιον ένα απλό ραντεβού! Ρούφηξε από το καλαμάκι σου το χυμό σου, περπατήστε χέρι-χέρι στο πάρκο ή απλά επεσκέφθητε μια γκαλερί τέχνης και ανταλλάξτε απόψεις για τη ζωή και την τέχνη! Παίξε το παιχνίδι by the rules , το οποίο δεν είναι τόσο κακό όσο νομίζεις και θα δεις την αγκαλιά και την καρδιά σου γεμάτη!

Λέων: ανανέωσε το στιλ σου τώρα! Δεν έχει να κάνει με το πώς δείχνεις στους άλλους αλλά έχει να κάνει κυρίως με το πώς νιώθεις. Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου και δες πώς το παρεό και τα σανδάλια θα σε βάλουν στην πρώτη γραμμή. Τα αντρικά βλέμματα θα πέφτουν βροχή ενώ η αυτοπεποίθηση σου θα φτάσει στο Θεό και οι προτάσεις για ποτό θα σε κάνουν να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Αγόρασε και ένα σημειωματάριο για τα ραντεβού σου!

Παρθένος: άλλαξε το πρόγραμμα σου! Αυτό μπορεί να σημαίνει λιγότερες ώρες δουλειάς στο γραφείο και άρα περισσότερες για τον εαυτούλη σου και για όλα αυτά που ήθελες να κάνεις και δεν προλάβαινες. Κάνε μάσκες, κούρες ομορφιάς και ότι άλλο έχεις ανάγκη και θα δεις ότι αυτή η λάμψη σου δε θα περάσει απαρατήρητη από τον αντρικό πληθυσμό!

Ζυγός: ψώνια μέχρι τελικής πτώσεως! Από ψώνια για το σπίτι - που θα σου φτιάξουν τη διάθεση αφού θα νιώθεις καλύτερα στο χώρο σου- μέχρι τα πιο σέξι εσώρουχα που θα κόψουν την ανάσα σε όποιον άντρα τα αντικρίσει αλλά πρωτίστως θα σε κάνουν να νιώθεις τέλεια αυτό το καλοκαίρι!

Σκορπιός: κάνε μπανάκια στη θάλασσα! Το θαλασσινό αλάτι και το απέραντο γαλάζιο είναι ότι καλύτερο σε αναζωογονούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση! Εκμεταλλεύσου τη θάλασσα, κάνε το τέλειο μαύρισμα και θα δεις πως αυτό το καλοκαίρι θα σου χαρίσει άπειρες υπέροχες στιγμές!

Τοξότης: πες ναι σε μια καλοκαιρινή δουλειά! Δε χρειάζεται να είναι κάτι μόνιμο, απλά όσο να’ναι το σκηνικό αλλάζει τελείως αν αντί για τους πέντε τοίχους ενός γραφείου δουλεύεις με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Νέες γνωριμίες και προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου και αυτό το καλοκαίρι υπόσχεται να σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές !

Αιγόκερως: ερωτεύσου! Αν έχεις ήδη σύντροφο , το καλοκαίρι σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του και να ανακαλύψετε παρέα νέα μέρη και τοποθεσίες! Αν δεν έχεις σχέση τότε αποφάσισε και επίλεξε ποιος από όλους αυτούς που σε περιτριγυρίζουν είναι ο κατάλληλος για να περάσεις μαζί του ένα hot, hot summer!

Υδροχόος: αδρεναλίνη στο φουλ! Αυτό το καλοκαίρι δραστηριοποιήσου! Κάνε τα πάντα από πατίνια μέχρι τα μαθήματα κεραμικής που πάντα ήθελες! Τώρα μπορεί να κάνεις όλα όσα ήθελες από το να κοιτάς το ταβάνι με τις ώρες μέχρι να βάψεις το σπίτι σου! Ανανεώσου και θα δεις τις μετοχές σου στα ύψη!

Ιχθείς: ένα τέλειο μαύρισμα και ένα υπέροχο σώμα είναι ότι χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις αυτό το καλοκαίρι! Δώσε λίγη προσοχή στο σώμα σου και μεταμορφώσου με την κατάλληλη διατροφή και άσκηση και καλό καλακαίρι!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη