Πώς σε επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου τον Ιούλιο

02.07.2010
Η Έκλειψη του Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου επιφυλάσσει πολλές αλλαγές για όλα τα ζώδια.

Η Έκλειψη του Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου επιφυλάσσει πολλές αλλαγές για όλα τα ζώδια, αφού το βασικό στοιχείο της είναι η ανάγκη για αλλαγή και επαναπροσδιορισμό της ζωής! Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις ετοιμάσου να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου από πάνω μέχρι κάτω! Διάβασε παρακάτω πιο συγκεκριμένα πώς θα σε επηρεάσει η έκλειψη ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός: η έκλειψη του ηλίου σε στρέφει προς την οικογένεια. Αυτό το διάστημα προσπάθησε να περάσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια σου και έχε κατά νου ότι καλό είναι να μην κάνεις πράγματα που εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο! Η έκλειψη αυτή στρέφει το βλέμμα σου στον τομέα της οικογένειας αφού ανακαλύπτεις θέματα που υπήρχαν καιρό και που τώρα ίσως χρειάζονται και τη δική σου βοήθεια για να επιλυθούν!
Ταύρος: η συγκεκριμένη έκλειψη σε κάνει να δώσεις το απαραίτητο βάρος στα οικογενειακά σου θέματα και ίσως ένα ευαίσθητο θέμα που σε απασχόλησε και νόμιζες ότι έχει κλείσει να χρειαστεί να "ξανανοίξει". Προσπάθησε όσο γίνεται να μην πέσεις στην παγίδα να ξαναπείς αυτά που έχεις ήδη πει πολλές φορές, αποφεύγοντας τις κουβέντες που θα φέρουν στην επιφάνεια τα ίδια συναισθηματικά ζητήματα.

Δίδυμοι: αυτή η έκλειψη τεστάρει τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου αλλά και της επικοινωνίας σου! Αυτή την περίοδο είσαι σε μια φάση που επαναπροσδιορίζεις τις αξίες σου και συνειδητοποιείς πώς κάποια πράγματα που πιστεύεις για τον ίδιο σου τον εαυτό επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωή σου! Τα καλά νέα είναι ότι παρά τις πολλές οικονομικές αναταραχές σου, στον οικονομικό τομέα όλα πάνε καλά.

Καρκίνος: αυτή η έκλειψη σε επηρεάζει πολύ αφού γίνεται στο ζώδιο σου! Τα "αποτελέσματα" της έκλειψης μπορεί να μην είναι άμεσα ορατά αλλά θα έχουν διάρκεια. Αυτή την περίοδο θα τα βάλεις κάτω με τον εαυτό σου και θα αλλάξεις όλα όσα δε σου πηγαίνουν πια. Μπορεί να τελειώσεις μια σχέση που έχει πια βαλτώσει ή να πάρεις δραστικές αποφάσεις για να ανανεώσεις την εμφάνιση σου όπως και να έχει όμως ο αέρας της ανανέωσης ήρθε για να μείνει! Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να αλλάξεις τη ζωή σου!

Λέων: Τώρα αρχίζεις να έχεις καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου αλλά και με το χρήμα. Αν είχες μοχθήσει πολύ για να πετύχουν κάποια πρότζεκτς στη δουλειά , τώρα θα δεις τις προσπάθειες σου να πιάνουν κορυφή, ενώ μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι καλό είναι να κρατάς τα σχέδια σου ια τον εαυτό σου και μόνο αν θες να τα δεις να πετυχαίνουν!

Παρθένος: τώρα είναι η εποχή για εσένα να συνειδητοποιήσεις ποιοι φίλοι/φίλες είναι αυτές που σου ταιριάζουν και ποιοι/ποιες δε σου πάνε καθόλου. Τα ξεκαθαρίσματα πάνε και έρχονται στις φιλίες ενώ εσύ είσαι τώρα πιο δυνατή, πιο έτοιμη και ανεξάρτητη έχοντας τον έλεγχο της ζωής σου!

Ζυγός: η ενέργεια σου είναι στο φουλ αλλά μην παρασύρεσαι από αυτή την υπερδιέγερση στην οποία βρίσκεσαι και κρύβεις τα αισθήματα σου πίσω από τη σιωπή. Τώρα είναι μια πολύ καλή περίοδος για να έρθεις κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να θυμάσαι, όταν γκρεμίζονται τα τείχη η αγάπη είναι όλο και πιο κοντά μας!

Σκορπιός: με αυτή την έκλειψη τα εμπόδια που μπορεί να υπήρχαν ως τώρα στον τομέα της καριέρας σου, ξεπερνιούνται και καλές αλλαγές συμβαίνουν σε αυτό τον τομέα. Εσύ αφήνεις στην άκρη τις παλιές σου πεποιθήσεις και τις μεγάλες σου προσδοκίες και επικεντρώνεσαι σε ρεαλιστικούς στόχους και όνειρα ενώ δεν αποκλείεται να σου δοθεί και ένα νέος ρόλος στην καριέρα σου.

Τοξότης: αν είσαι διατεθειμένη να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου τα, τότε αυτή η έκλειψη υπόσχεται πολύ θετικές εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου ενώ βγαίνουν στην επιφάνεια τα -καλά κρυμμένα- αληθινά σου αισθήματα για πολλά ζητήματα και όχι αυτά που θέλεις να πιστεύουν οι άλλοι!

Αιγόκερως: αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί μια νέα εποχή για εσένα! Να είσαι προετοιμασμένη αφού τα αισθηματικά σου θα αλλάξουν τελείως ρότα. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να βγάλεις πράγματα από μέσα σου και να υποδεχθείς τα νέα δεδομένα στα αισθηματικά σου!

Υδροχόος: τα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσουν αυτή την περίοδο αφού φαίνεται ότι έχουν μπει στο πλυντήριο και τώρα είναι η ώρα να κάνεις το ξεκαθάρισμα σου. Αν είσαι κολλημένη σε παλιές συνήθειες τότε καλά θα κάνει να ξεκολλήσεις και να πάς παρακάτω ενώ μην αμελήσεις και την υγεία σου αυτή την εποχή.

Ιχθείς: αυτή την περίοδο πάρε την ευθύνη για τα συναισθήματα σου και νιώσε τις επιθυμίες σου να ξυπνούν και να ζητάνε την πραγματοποίηση τους όταν αποφασίσεις να υποταχθείς στις αρχές της αυτογνωσίας. Με άλλα λόγια μάθε τον εαυτό σου και θα δεις όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη