Γίνε θεά του στιλ με οδηγό τα άστρα (Μέρος Α')

16.08.2010
Το στιλ σου είναι ένα από τα βασικά θέματα που σε έχουν κατά καιρούς απασχολήσει και εδώ τα ζώδια έρχονται να σου ανοίξουν τα μάτια! Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το στιλ που θα σε κάνει να νιώθεις «ο εαυτός σου» με βάση το ζώδιο σου και ετοιμάσου να υποδεχθείς τη νέα ιέρεια της μόδας!

Το στιλ σου είναι ένα από τα βασικά θέματα που σε έχουν κατά καιρούς απασχολήσει και εδώ τα ζώδια έρχονται να σου ανοίξουν τα μάτια! Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το στιλ που θα σε κάνει να νιώθεις "ο εαυτός σου" με βάση το ζώδιο σου και ετοιμάσου να υποδεχθείς τη νέα ιέρεια της μόδας!

Κριός: τα ρουχαλάκια εκείνα που σου επιτρέπουν να κυκλοφορείς άνετη και ώρα θα ταιριάζουν απόλυτα στην προσωπικότητα σου! Τα χρώματα σου είναι σίγουρα το λευκό και το κόκκινο ενώ σου πηγαίνουν πάρα πολύ ενώ φρόντισε στο ντύσιμο σου τα κομμάτια που θα φορέσεις να έχουν πιέτες και εφαρμόζουν στο σώμα σου! Το λουκ του γραφείου -δηλαδή πουκαμισάκι και παντελόνι - είναι ένα λουκ που θα λατρέψεις και εκτός γραφείου!

Ταύρος: λειτουργικό, άνετο και πολύ θηλυκό είναι το στιλ που σου ταιριάζει γάντι! Πρέπει να νιώθεις άνετη στα ρούχα σου τα οποία είναι όσο πιο θηλυκά και σέξι γίνεται άσχετα με την περίσταση για την οποία ντύνεσαι! Θέλεις να νιώθεις σέξι από το πρωί στο γραφείο μέχρι φυσικά το βράδυ στην έξοδο και δεν έχεις παρά να συνδυάσεις τη λειτουργικότητα με την άνεση και στο ντύσιμο σου έτσι ώστε να νιώθεις πάντα τέλεια. Απαλές γραμμές, ανάλαφρα υφάσματα που πέφτουν χαλαρά επάνω σου σε χρώματα όπως το κόκκινο , το κίτρινο, το μπλε, το ροζ ή μια μείξη όλων αυτών αναδεικνύει όλα αυτά που είσαι και σε βάζει στο επίκεντρο της μόδας!

Δίδυμος: αέρινη και χαλαρή! Λατρεύεις το να είσαι ελεύθερη και το στιλ σου πρέπει να αποπνέει αυτό ακριβώς επιτρέποντας σου να είσαι άνετη και ελεύθερη να παίξεις τον κάθε ρόλο σου: της μητέρας, της ερωμένης και όποιον άλλο ρόλο θέλεις! Το νεανικό λουκ σου ταιριάζει άψογα όπου σου αφήνει το περιθώριο να πειραματιστείς και να παίξεις με χρώματα και διαφορετικά ρούχα.

Καρκίνος: η αρμονία στα χρώματα αλλά και τα υφάσματα είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, πράγμα που μαρτυράει για εσένα ότι οι γνώσεις σου για τη μόδα καλά κρατούν! Είσαι απόλυτα ενημερωμένη για όλα τα τελευταία τρεντ και για το τι είναι in και τι όχι και φροντίζεις όσο μπορείς να προσαρμόζεις τις τάσεις της μόδας στο δικό σου προσωπικό στιλ που είναι κλασικό και "έξυπνο". Τα χρώματα σου είναι σίγουρα το λιλά, το γαλάζιο και το πράσινο!

Λέων: έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και το ιδιαίτερο στιλ σου όχι μόνο είναι talk of the town αλλά προκαλεί το θαυμασμό! Πολλές είναι εκείνες που θα σε ρωτήσουν από πού πήρες το μπλουζάκι σου ή που βρήκες αυτά τα υπέροχα παπούτσια και θα σε θεωρήσουν πρότυπο του στιλ αφού αποπνέει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Οι γραμμές είναι αέρινες, ή και πιο αυστηρές ανάλογα με τη διάθεση σου ενώ τα πιο αριστοκρατικά χρώμα το χρυσό και το κόκκινο δε μπορούν παρά να σου πηγαίνουν τέλεια.

Παρθένος: της λεπτομέρειας! Για εσένα στιλ σημαίνει τέλειες λεπτομέρειες που μπορεί να σημαίνει από λεπτομέρειες το σχέδιο ενός φορέματος ή μιας μπλούζας μέχρι οι λεπτομέρειες με τις οποίες ολοκληρώνεις ένα σύνολο όπως μια καρφίτσα ή ένα φουλάρι που τελειοποιούν κάθε σύνολο σου. Η τελειότητα είναι για εσένα το παν και η κάθε σου εμφάνιση είναι εξαιρετική! Η γραμμή σου είναι σχετικά κλασική αφού προτιμάς τα σχέδια και τα κομμάτια εκείνα που ξέρεις ότι σου ταιριάζουν! Τα χρώματα σου είναι το πράσινο, το μπλε, το μαύρο, το γκρι αλλά και το καφέ!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη