Τ' άστρα δείχνουν γιατί κόλλησες μαζί του (Νο1)

26.07.2010
Μπορεί να μετράτε μαζί αρκετά χρόνια ή να τον γνώρισες χθες το βράδυ- και ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό και έχεις κολλήσει τόσο πολύ μαζί του;

Μπορεί να μετράτε μαζί αρκετά χρόνια ή να τον γνώρισες χθες το βράδυ- και ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό και έχεις κολλήσει τόσο πολύ μαζί του; Διάβασε παρακάτω για να σου λυθούν όλες οι απορίες αφού για μια καόμη φορά τα άστρα σου ανοίγουν τα μάτια!

Κριός: πρόκειται για ένα άντρα με Α κεφαλαίο! Λατρεύει να δείχνει τη δύναμη του, το κουράγιο του και τα ηγετικά του προσόντα. Ως ζώδιο της φωτιάς, έχει από τη φύση του πολύ πάθος μέσα του και έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα, που -γιατί να το κρύψουμε άλλωστε- είναι αυτό που σε έχει κάνει τρελή μαζί του! Άφησε του το χώρο και το χρόνο του για να ηρεμεί όταν το χρειάζεται και θα δεις ότι όταν θα είστε μαζί θα είναι μέσα στην καλή χαρά!

Ταύρος: ήρεμος και σταθερός, δεν υπάρχει τίποτα που να λατρεύει περισσότερο το αγαπημένο σου Ταυράκι από το να μένει πιστό στη ρουτίνα του. Η φύση του ως ζώδιο της γης μπορεί να σου εξηγήσει το γεγονός ότι απολαμβάνει όσο τίποτα τις απολαύσεις της ζωής και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκτιμήσει όσο τίποτα αν του φτιάξεις ένα φαγητό με τα χεράκια σου. Αυτός ο παραδοσιακός άντρας δεν το έχει καθόλου με τις αλλαγές- ειδικά τις μαζεμένες-αλλά αν-τον αφήσεις και - μπορεί να προχωράει με το ρυθμό του μπορεί και να αλλάξει γνώμη!

Δίδυμοι: ομιλητικότατος και πολύ επικοινωνιακός ο Δίδυμος λατρεύει να μιλάει! Είναι πολύ περίεργος και τρελαίνεται-με την καλή έννοια- να μαθαίνει καινούργια πράγματα, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτιμάει κατάλληλα τη γυναίκα που θα βάλει το μυαλουδάκι του να δουλέψει. Ως ζώδιο του αέρα, αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα να μείνει σε μια θέση ή απλά να μην είναι στον κόσμο του οπότε αυτό που σε εξιτάρει είναι η "φευγάτη" του διάθεση και το καλύτερο που έχεις να κάνει στην περίπτωση που την έχεις πατήσει με αυτόν τον άντρα είναι να τον αφήσεις να "πετάξει" από το ένα μέρος στο άλλο με την ελπίδα πώς στο τέλος θα επιστρέψει στη βάση του, δηλαδή εσένα.

Καρκίνος: ο άντρας αυτός έχει μεγάλο δέσιμο με τη γυναικεία του πλευρά, που σημαίνει απλά ότι είναι πολύ ευαίσθητος και έχει ανάγκη από φροντίδα. Δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα ? όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα 11 ζώδια-εξωτερίκευσης των συναισθημάτων τους και μπορεί πολύ εύκολα να σε αγαπάει να σου το πει. Θα σε κυνηγήσει, θα σε διεκδικήσει και γενικά θα συμπεριφερθεί σχεδόν όπως εσύ οπότε το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι τι θα έκανες εσύ! Μπορεί να είναι κάποιες φορές με τις ώρες του, αλλά δε νομίζεις ότι αξίζει να κάνεις λίγο τα στραβά μάτια αν σου πει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του;

Λέων: αν αυτό που ψάχνεις είναι να περάσεις καλά, τότε έχεις τον άνθρωπο σου! Τα λιονταράκια λατρεύουν τη διασκέδαση και γενικά αγαπούν τη διασκεδαστική πλευρά της ζωής! Ιδιαίτερα ρομαντικός, ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο του Λέων θα σου δείξει με χίλιους τρόπους την αγάπη του και στην προσπάθεια του να σε εντυπωσιάσει θα σε πάει μόνο στα καλύτερα. Πρόσεξε όμως γιατί τίποτα στη ζωή δε χαρίζεται έτσι εύκολα! Χάρισε του την απερίσπαστη προσοχή σου και δείξε ότι θέλεις αυτόν και μόνο αυτόν και όλα θα πάνε τέλεια!

Παρθένος: του αρέσει να ευχαριστεί τη σύντροφο και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις όλα τα πρακτικά πράγματα από το ταβάνι που θέλει βάψιμο μέχρι τον υπολογιστή σου που έχει ιό, αυτός είναι ο άντρας που θα σου δώσει λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα. Είναι δυνατόν να μη φας κόλλημα μαζί του; Λάτρεις της καθαριότητας και της τάξης, άφησε τον να διαλέξει μόνος του τις κάλτσες τους και το φαγητό που θα φάτε και το δικό σου έργο είναι να τον κάνεις να χαλαρώσει και να ηρεμήσει!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη