Αγάπησε το σώμα σου με τη βοήθεια των άστρων

19.07.2010
Αναρωτήθηκες τελευταία πώς νιώθεις με το σώμα σου; Ειδικά τώρα που οι εμφανίσεις με το μαγιό γίνονται καθημερινό φαινόμενο, νιώθεις ένα άγχος για το σώμα σου; Το αγαπάς ή υπάρχουν πράγματα που θα ήθελες να αλλάξεις; Δε χρειάζεται να τρέχεις μέσα στο κατακαλόκαιρο στο γυμναστήριο καλοκαιριάτικα, απλά πρέπει να μάθεις να αγαπάς το σώμα σου!

Αναρωτήθηκες τελευταία πώς νιώθεις με το σώμα σου; Ειδικά τώρα που οι εμφανίσεις με το μαγιό γίνονται καθημερινό φαινόμενο, νιώθεις ένα άγχος για το σώμα σου; Το αγαπάς ή υπάρχουν πράγματα που θα ήθελες να αλλάξεις; Δε χρειάζεται να τρέχεις μέσα στο κατακαλόκαιρο στο γυμναστήριο καλοκαιριάτικα, απλά πρέπει να μάθεις να αγαπάς το σώμα σου! Τα άστρα έρχονται και εδώ να σου ανοίξουν τα μάτια δίνοντας σου πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα καταφέρεις να μετατρέψεις τα θετικά σε αρνητικά και τελικά πώς θα μπορέσεις να αγαπήσεις το σώμα σου!

Οι περιπετειώδεις: Κριός, Δίδυμοι, Τοξότης! Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια αυτά το πιο πιθανό είναι ότι δε δίνεις σημασία στο σώμα σου και άρα δε δίνεις δεκάρα για το τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτό. Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λόγος που δεν ασχολείσαι απλά δεν είσαι τόσο "συνδεδεμένη" με το σώμα σου. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού ή του Τοξότη συγκεκριμένα, πρόσεξε την έκθεση στον ήλιο ή την υπερκατανάλωση φαγητού αφού έχεις ένα θεματάκι με τα όρια. Η αλήθεια είναι ότι άμα σου αρέσει κάτι , π.χ. ένα φαγητό μπορεί να φας μια κατσαρόλα πράγμα που μελλοντικά θα σου κοστίσει πολλούς έξτρα πόντους σε περιφέρεια και μέση. Βάλε ένα όριο στο φαγητό σου και μην το ξεπερνάς! Έτσι θα δεις πόσο εύκολο και φυσικό θα σου βγει να λατρέψεις το σώμα σου!

Η αισθησιακή Ταυρίνα: αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου τότε δε μπορείς με καμία δύναμη να αρνηθείς τον έρωτα σου για το φαγητό, μια από τις πιο σημαντικές για εσένα απολαύσεις της ζωής που ακόμη και να θες να χάσεις κάποια κιλά με δυσκολία θα απαρνηθείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι δε σε ενδιαφέρει καθόλου τι γνώμη έχουν οι άλλοι για το σώμα σου, αλλά εφόσον θα πάρεις απόφαση να κάνεις διατροφή και να χάσεις κάποια κιλάκια η πειθαρχία σου θα είναι με το μέρος σου! Αγαπάς το σώμα σου όπως είναι και ο αισθησιασμός σου είναι διάχυτος και καταφέρνεις να το λατρεύεις το θηλυκό, μεσογειακό κορμάκι σου, όπως είναι!

Παρθένος, η (φαινομενικά) σεμνούλα: έχεις μια τάση να καλύπτεις το σώμα σου! Σίγουρα ξέρεις τις ατέλειες σου, γνωρίζεις όμως καλά και τα δυνατά σου σημεία και αυτό είναι υπέρ σου. Η αίσθηση του στιλ που έχεις σε βοηθάει να τονίζεις τα δυνατά σου σημεία και να καλύπτεις -κάνοντας ταυτόχρονα fashion statement- τα αδύνατα σημεία σου. Παρόλα αυτά όταν χαλαρώνεις, συμβιβάζεσαι με τη φύση σου και βρίσκεις τον τρόπο να αγαπήσεις τα θετικά και τα αρνητικά σου χωρίς υστερίες.

Σκορπίνα η σέξι: η σεξουαλικότητα σου είναι ολοφάνερη ακόμη και αν κυκλοφορήσεις με ράσο πράγμα που σημαίνει ότι συμβιβαστεί με την εικόνα σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι το σώμα σου είναι το μέσο για την απόλυτη ευτυχία και το λατρεύεις σα Θεό χωρίς να γίνεσαι ψώνιο. Το κλειδί είναι στην αυτοπεποίθηση. Η έμφυτη σεξουαλικότητα σου, βγαίνει από μέσα σου, πράγμα που σημαίνει ότι αγαπάς το σώμα σου όπως είναι ή απλά κάνεις ότι μπορείς για να το κάνεις καλύτερο!

Λέων, Καρκίνος και ζυγός: οι ευσυνείδητοι! Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια τότε ξέρεις καλά ότι νιώθεις άνετα με το σώμα σου και απολαμβάνεις και το θαυμασμό των άλλων. Σε ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων και γι’ άυτο κάνεις ότι μπορείς για να "διορθώσει" τυχόν ατέλειες! Ανάμεσα στα τρία ζώδια αν ανήκεις σε αυτό του Λέων έχεις την τάση να μην έχεις τόσο μεγάλη επαφή με το σώμα σου και τις ανάγκες του αφού ακόμη και όταν μαθαίνεις να το αγαπάς, πρέπει να μάθεις να υποτάσσεσαι στις διατροφικές του ανάγκες!

Αιγόκερως, η αναποφάσιστη: μπορεί να σου πάρει λίγο χρόνο -και πολύ προσπάθεια από τη μεριά των γύρω σου- για να καταλάβεις ότι καλό είναι να ασχολείσαι με το πνεύμα αλλά πρέπει επιτέλους να κάνεις κάτι και για άμοιρο το κορμάκι σου! Από τη στιγμή όμως που θα σηκωθείς από τον καναπές και θα φορέσεις αθλητικά, τίποτα μα τίποτα δε θα μπορέσει να σε απομακρύνει από το στόχο σου!

Υδροχόος και Ιχθείς: οι λάτρεις του πνεύματος. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου τότε ξέρεις πολύ καλά ότι πετάς στα σύννεφα και καμία διάθεση δεν έχεις να κατέβεις στη γη και πιο συγκεκριμένα να "μπεις στο σώμα σου"! Οι Ιχθείς είστε χαμένοι λίγο στον κόσμο της ονειροπόλησης ενώ και για τα δύο ζώδια θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αλλά και πίστη για να καταφέρετε να ασχοληθείτε σοβαρά με το σώμα σας! Μάλλον σας ανήκουν τα δικαιώματα της φράσης "Από Δευτέρα δίαιτα" αλλά πραγματικά όταν πάρετε την απόφαση - όπως συμβαίνει και με όλα τα πράγματα στη ζωή σας- θα τα καταφέρετε!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη