Μήπως είσαι γεννημένη σταρ; (Μέρος Α')

29.10.2009
Ονειρεύεσαι μια καριέρα στη σόουμπιζ; Σύμφωνα με έρευνες έχεις μεγάλες πιθανότητες να την αποκτήσεις αν είσαι τοξότης! Τα πιο επιτυχημένα ζώδια της σόομπιζ, με βάση τις έρευνες, είναι ο παρθένος και ο καρκίνος ενώ οι ταύροι έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να γίνουν γρήγορα διάσημοι! Άσχετα με το ζώδιο σου, τα ιδιαίτερα ταλέντα και ικανότητες με τις οποίες έχεις γεννηθεί, διαμορφώνουν την προσωπικότητα και τις μετέπειτα επαγγελματικές σου επιλογές. Διάβασε παρακάτω με ποια ταλέντα έχεις προικιστεί με τη γέννηση σου -βάση του ζωδίου σου- αλλά και γιατί δεν είναι ποτέ αργά να πραγματοποιήσεις ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα σου, σύμφωνα με τον αστρολόγο της ?Daily Mirror?, Τζόναθαν Κάινερ ( Jonathan Cainer).

Ονειρεύεσαι μια καριέρα στη σόουμπιζ; Σύμφωνα με έρευνες έχεις μεγάλες πιθανότητες να την αποκτήσεις αν είσαι τοξότης! Τα πιο επιτυχημένα ζώδια της σόομπιζ, με βάση τις έρευνες, είναι ο παρθένος και ο καρκίνος ενώ οι ταύροι έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να γίνουν γρήγορα διάσημοι!

Άσχετα με το ζώδιο σου, τα ιδιαίτερα ταλέντα και ικανότητες με τις οποίες έχεις γεννηθεί, διαμορφώνουν την προσωπικότητα και τις μετέπειτα επαγγελματικές σου επιλογές. Διάβασε παρακάτω με ποια ταλέντα έχεις προικιστεί με τη γέννηση σου -βάση του ζωδίου σου- αλλά και γιατί δεν είναι ποτέ αργά να πραγματοποιήσεις ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα σου, σύμφωνα με τον αστρολόγο της "Daily Mirror", Τζόναθαν Κάινερ (Jonathan Cainer).

Κριός: αν έχεις γεννηθεί κριάρι, είσαι δυναμική, φιλόδοξη, ενεργητική αλλά και πνεύμα αντιλογίας! Πρόσεξε μην πεις: "όχι δεν έχω γεννηθεί έτσι"! Φυσικά και μπορείς να είσαι γοητευτική και ευγενική όταν θέλεις. Τολμάς να ρισκάρεις χωρίς να φοβάσαι, όπως η Άντι Μακ Ντάουελ (Andie MacDowell) και τελικά βγαίνεις κερδισμένη κατακτώντας τους στόχους σου! Παρά το ότι έχεις μεγάλες πιθανότητες να ασχοληθείς με την πολιτική και να πετύχεις πολλά, θα μπορούσες να διαπρέψεις ως επιχειρηματίας, ενώ οφείλεις να θυμάσαι ότι το καλύτερο σου είναι να είσαι ο εαυτός σου!

Ταύρος: οι ερευνητές κατέληξαν ότι οι ταυρίνες έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να γίνουν διάσημες νωρίς στη ζωή τους. Οι ταύροι θέλουν αποτελέσματα όχι απαντήσεις και δουλεύουν σκληρά για να τα αποκτήσουν! Έτσι αν ανήκεις στο ζώδιο του ταύρου επειδή "πιάνουν τα χέρια σου" θα σου ταίριαζε να είσαι τεχνίτρια ή μαγείρισσα, να δουλεύεις σε φούρνο ή και στον τραπεζικό κλάδο. Ακόμη οι ταύροι αγαπούν την τέχνη, την γλυπτική, την κηπουρική και γενικά οτιδήποτε μπορούν να δημιουργήσουν και να "πλάσουν" με τα χεράκια τους! Όσο και αν θέλεις να γίνεις διάσημη από τα πρώτα κιόλας βήματα της καριέρα σου, το πιθανότερο είναι να αρχίσεις τα ταξίδια ακόμη μόνη σου, παρά να βρεθείς ανάμεσα στις "εκλεκτές" της σόουμπιζ! Η Ρενέ Ζελβέγκερ (Renee Zellweger),

ως γνήσια ταυρίνα δούλεψε σκληρά για να πετύχει και τα κατάφερε!

Δίδυμοι: ως γνήσια δίδυμος βλέπεις πάντα δύο πλευρές σε κάθε ιστορία! Με αυτόν τον τρόπο εξετάζεις και τις δύο όψεις κάθε νομίσματος, αξιολογείς και αποφασίζεις. Στην απίθανη περίπτωση που δε βρίσκεις άτομα να συζητήσεις μπορείς κάλλιστα να καλύψεις με επιχειρήματα και τις δύο πλευρές μόνη σου! Θέλεις να κερδίζεις και βάζεις όλο σου το "είναι" σε αυτό που βάζεις στο μυαλό σου προκειμένου να το πραγματοποιήσεις! Θα μπορούσες να κάνεις καριέρα ως νομικός μιας και οι περισσότεροι δίδυμοι λατρεύουν να γνωρίζουν το νόμο ακόμη και αν δουλεύουν σε άλλους τομείς όπως οι πωλήσεις, η εκπαίδευση και η δημοσιογραφία. Η Κάιλι Μινόγκ(Kylie Minogue), είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του ζωδίου, που ενώ ξεκίνησε από ηθοποιός έγινε τελικά καταξιωμένη τραγουδίστρια αποδεικνύοντας πως μπορεί να τα καταφέρει σε ότι βάλει στο μυαλό της! Όταν έχεις έμπνευση και θέληση, μπορείς να αναδείξεις την πιο γκλάμουρ πλευρά του εαυτού σου με απίστευτη ευκολία!

Καρκίνος: με κυβερνήτη τη σελήνη, αν είσαι καρκίνος αλλάζεις συνεχώς διαθέσεις και φάσεις και έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στο χρόνο . Για παράδειγμα όταν λες: "δεν έχω όρεξη να το κάνω αυτό αυτή τη στιγμή" πρέπει οι άλλοι να σε ακούσουν και να σε περιμένουν μέχρι να είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα. Είσαι πολύ ευαίσθητη απέναντι στις ανάγκες των άλλων και επειδή ενδιαφέρεσαι για τους άλλους θα μπορούσες να είσαι εξαιρετική νοσοκόμα, μαγείρισσα και γενικά θα ήσουν τέλεια σε οποιοδήποτε επάγγελμα έχει να κάνει με την φροντίδα των άλλων. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο, απλά είσαι τόσο καλή και έχεις πολύ έντονη την επιθυμία να βοηθήσει και να φροντίσεις τους γύρω σου. Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) είναι τυπικό παράδειγμα αφού προσποιούμενη ότι είναι αυτό που οι άλλοι ήθελαν, ξέχασε τελικά πώς να είναι ο εαυτός της!

Λέων: τι μπορείς να κάνεις με τη ζωή σου; Ότι θέλεις! Με ένα κεφάλι γεμάτο αφοσίωση και μια καρδιά γεμάτη πίστη και γενναιοδωρία μπορείς να πραγματοποιήσεις οτιδήποτε βάλεις ως στόχο! Σου αρέσει να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους και για το λόγο αυτό θα ήταν ιδανικό για εσένα να παλεύεις για τα δικαιώματα ή την ελευθερία των ανθρώπων και να συμμετέχεις σε διάφορες εκστρατείες τέτοιου είδους. Ακριβώς όμως επειδή δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες δουλειές θα έκανες οποιαδήποτε δουλειά σε άφηνε να εκφράσεις αυτή την πλευρά του εαυτού σου. Η ικανότητα σου να ανταποκρίνεσαι σχεδόν σε οποιαδήποτε δουλειά και οποιονδήποτε ρόλο είναι μαγική! Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα καταφέρνοντας να πετύχει όχι μόνο στο τραγούδι, αλλά και στον κινηματογράφο ενώ έχει ήδη κατακτήσει το χώρο της μόδας! Έχε κατά νου, ότι τίποτε δε θα σε κρατήσει πίσω αν είσαι αρκετά γενναία να αντιμετωπίσεις τους φόβους που άλλοι δε θα τολμούσαν ούτε να ονομάσουν!

Παρθένος: πιστεύεις οι ήρθες σε αυτή τη γη για να μετατρέψεις όλα τα λάθη σε σωστά! Η αποζημίωση σου για τις καλές σου πράξεις είναι αυτό που σου δίνει την δύναμη να πετύχεις! H Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz), που ανήκει στο ζώδιο του παρθένου κατάφερε επειδή πραγματικά το ήθελε να πετύχει στο χώρο της σόουμπιζ! Μάλλον σε έχουν παρεξηγήσει για την έμφαση που δίνεις στη λεπτομέρεια, την καθαριότητα και την τάξη, αν και καταλαβαίνεις για ποιο λόγο οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Η έννοια της υποχρέωσης σε επηρεάζει πολύ στη ζωή σου πράγμα που θα σε κάνει πραγματικά τέλεια σε οποιονδήποτε τομέα διαλέξεις. Για το λόγο αυτό θα μπορείς με μεγάλη ευκολία να πετύχεις και στα καλλιτεχνικά επαγγέλματα αρκεί να το θέλεις πραγματικά!

Από την Ελένη Αναστασάκη