Μήπως είσαι γεννημένη σταρ; (Μέρος Β')

30.10.2009
Βάση ζωδίου έχεις προικιστεί με ορισμένα χαρακτηριστικά που καθορίζουν σε ένα βαθμό και τις επαγγελματικές σου επιλογές. Διάβασε παρακάτω και μάθε σε ποιους τομείς θα μπορούσες να διαπρέψεις και αν τελικά θα σε κατακτήσει ο χώρος της σόουμπιζ, με βάση τον αστρολόγο της "Daily Mirror", Τζόναθαν Κάινερ (Jonathan Cainer).

Βάση ζωδίου έχεις προικιστεί με ορισμένα χαρακτηριστικά που καθορίζουν σε ένα βαθμό και τις επαγγελματικές σου επιλογές. Διάβασε παρακάτω και μάθε σε ποιους τομείς θα μπορούσες να διαπρέψεις και αν τελικά θα σε κατακτήσει ο χώρος της σόουμπιζ, με βάση τον αστρολόγο της "Daily Mirror", Τζόναθαν Κάινερ (Jonathan Cainer).

Ζυγός: τέχνη, μουσική, ομορφιά και ποιοτικός έλεγχος είναι τομείς στους οποίους μπορείς να διαπρέψεις αν ανήκεις στο ζώδιο του ζυγού! Έχεις την τάση να μην αποδέχεσαι εύκολα τους κανόνες και είσαι λιγάκι αντισυμβατική πράγμα που σε κάνει δύσκολη αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική ως συνεργάτιδα. Ψάχνεις πάντα στις ζωή σου για εναλλακτικές και σου αρέσει να έχεις πολλές επιλογές ενώ στηρίζεσαι πολύ στο ένστικτο σου, πράγμα που σχεδόν πάντα σου βγαίνει σε καλό. Το σύμβολο της ισορροπίας είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου σου και δε μπορεί παρά να σημαίνει για εσένα ότι βρίσκεις την ισορροπία σε όλες τις καταστάσεις, αλά Γουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow),που εμπιστεύεται το ένστικτο της όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις. Είσαι πολύ γοητευτική και έχεις ένα εξαιρετικό χάρισμα να κάνεις τους γύρω σου να νιώθουν καλύτερα για τον εαυτό τους!

Σκορπιός: αν ανήκεις στο ζώδιο του σκορπιού, έχεις την ικανότητα να ξέρεις με κάποιον περίεργο τρόπο τι σκέφτεται ο απέναντι σου! Έχεις μια απίστευτη ευθύτητα και αποφασιστικότητα που πολλές φορές μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι απότομη. Στην έρευνα που έγινε σχετικά με το πώς ορισμένα ζώδια γίνονται γρήγορα σταρ, οι σκορπιοί δεν βρέθηκαν στην κορυφή, πράγμα που δε θα σου κάνει μεγάλη εντύπωση μιας και θα ξέρεις ήδη ότι θα βρεις αργότερα την αποφασιστικότητα που χρειάζεσαι για να δουλέψεις σκληρά και άρα να κατακτήσεις την κορυφή!

Τα επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης σου ταιριάζουν και πιο συγκεκριμένα θα γινόσουν εξαιρετική συγγραφέας, θεραπεύτρια, ερευνήτρια, δημοσιογράφος ή ακόμη και υπνωτίστρια! Η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) ως σκορπίνα ξεχωρίζει για την ευθύτητα και την αποφασιστικότητα της!

Τοξότης: έχεις επιλεκτική ακοή και πιο συγκεκριμένα δεν αναγνωρίζεις τη λέξη "αδύνατο"! Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις γεννηθεί με έμφυτο μπρίο και όρεξη να κατορθώσεις το ακατόρθωτο. Αν ανήκεις στο ζώδιο του τοξότη, ξέρεις καλά πως ότι φαίνεται ακατόρθωτο για τους υπόλοιπους στα δικά σου μάτια δεν είναι έτσι!

Για το λόγο αυτό και είναι πολύ πιθανό να κατακτήσεις σχετικά νωρίς και τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η αισθησιακή Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) που καταφέρνει οτιδήποτε βάλει στο μυαλό της! Δε φοβάσαι να ρισκάρεις και από τη φύση σου έχεις μια ιδιαίτερη κλήση σε τομείς με νομικές, εκδοτικές και διοργανωτικές κατευθύνσεις.
Αιγόκερως: υπεύθυνη, αξιόπιστη, βάζεις πάντα το καθήκον πάνω από το χαβαλέ! Είσαι πολύ οργανωτική και σου ταιριάζουν επαγγέλματα που σχετίζονται άμεσα με την οργάνωση και φαίνεται σαν να έχεις παλιά μυαλά. Σου ταιριάζουν οι πιο υπεύθυνες θέσεις όπως μάνατζερ και γενικά διευθυντικές θέσεις είτε σε εταιρείες ή ως διεύθυνση στον εκπαιδευτικό τομέα. Καθώς μεγαλώνεις βέβαια ωριμάζεις και γίνεσαι όλο και πιο σοφή, αρκεί να μην παίρνεις τον εαυτό σου πολύ σοβαρά!

Η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) ως αιγόκερως ναι μεν είναι σοβαρή αλλά της αρέσει πάνω από όλα να περνάει καλά, κάνει ότι μπορεί για να συνδυάζει το καθήκον με τη χαλαρή διάθεση!

Υδροχόος: είσαι η αντισυμβατική του ζωδιακού! Σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι υδροχόοι πρέπει να γίνουν κοινωνιολόγοι ή να ασχοληθούν με τη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι ιδανικοί για αρχηγοί ομάδας! Υποστηρίζεις τις νέες ιδέες και αυτό που θα ήθελες να κάνεις πραγματικά είναι κάτι που κανείς άλλος δεν έχει κάνει μέχρι τώρα! Η Μίσα Μπάρτον (Mischa Barton), είναι εκκεντρική, ως υδροχόος, και το απολαμβάνει!

Ιχθύες: ζωγράφος, ποιήτρια ή θεραπεύτρια είναι ορισμένα επαγγέλματα που παραδοσιακά σου ταιριάζουν αν είσαι "ψαράκι" αν και καλό είναι να μη σε περιορίσουμε γιατί πραγματικά δε σου ταιριάζει. Είσαι πολυτάλαντη και πρακτική και καλό είναι να μην περιορίζεις τις επιλογές σου. Δε σου ταιριάζει να βάζεις στεγανά στις επιλογές σου, πράγμα που ισχύει και για τη Ντρού Μπάριμορ (Drew Barrymore) η οποία χωρίς να το πολυσκέφτεται κάνει αυτό που νομίζει ότι είναι σωστό!

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις, καλό είναι να ζήσεις το όνειρο σου και να προσπαθήσεις να το κατακτήσεις, άσχετα με το αν τα ζώδιο σου σε ευνοεί και θυμήσου: ακόμη και αν δε φτάσεις στο φεγγάρι θα βρεθείς ανάμεσα στ’ αστέρια!

Από την Ελένη Αναστασάκη