Μάθε το ζώδιο του και πώς θα τον κατακτήσεις

05.03.2014
Ένα από τα πιο συνηθισμένα και αγαπημένα μας αντικείμενα συζήτησης δεν είναι άλλο από το πώς θα κατακτήσουμε ένα άντρα . Είτε έχεις σχέση μαζί του είτε απλά σου αρέσει, μάθε τα σημεία κλειδιά του και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι παντοτινά δικός σου! Διάβασε παρακάτω πώς θα τον κάνεις δικό σου με τη βοήθεια των άστρων που σου «προδίδουν» σχεδόν τα πάντα για αυτόν με βάση το ζώδιο του!

Ένα από τα πιο συνηθισμένα και αγαπημένα μας αντικείμενα συζήτησης δεν είναι άλλο από το πώς θα κατακτήσουμε έναν άντρα . Είτε έχεις σχέση μαζί του είτε απλά σου αρέσει, μάθε τα σημεία-κλειδιά του και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι παντοτινά δικός σου! Διάβασε παρακάτω πώς θα τον κάνεις δικό σου με τη βοήθεια των άστρων που σου "προδίδουν" σχεδόν τα πάντα για αυτόν αρκεί να ξέρεις το ζώδιο του!

Κριός: ο άντρας κριός είναι πολύ ενεργός σεξουαλικά και του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλία έτσι ώστε να προσεγγίσει το αντικείμενο του πόθου του. Του αρέσει να το κάνει σχεδόν παντού και πάντα, γι’ αυτό έχει και τη φήμη ότι είναι ο τύπος του one night stand αν και αυτό είναι λίγο άδικο. Το αδύνατο σημείο του είναι το κεφάλι του και καλά θα κάνεις αν θέλεις να τον κατακτήσεις να του δώσεις μεγάλη σημασία! Τα φιλιά, τα χάδια σε αυτό το μέρος θα τον ξετρελάνουν ανεβάζοντας τις μετοχές σου!

Τι να κάνεις: Μπες στο ψητό χωρίς πολλά πολλά, γιατί αν δεν του αρέσεις να είσαι σίγουρη ότι δε θα ασχοληθεί και πάρα πολύ! Εξάλλου " ο τολμών νικά" σχεδόν πάντα, άρα τι περιμένεις;

Ταύρος: είναι γοητευτικός και έχει ανάγκη για επαφή. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι αν βρει αυτό το κάτι που ψάχνει και ικανοποιεί τις σεξουαλικές τους ανάγκες, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξει αλλού! Ο άντρας Ταύρος έχει απαλό και αργό άγγιγμα και δεν του αρέσει καθόλου να τον αγχώνουν. Πάρε το χρόνο σου, χαλάρωσε και απόλαυσε κάθε στιγμή μαζί του. Όταν μιλάμε για φαγητό και έρωτα, οι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι οι βασιλιάδες του είδους! Βέβαια όταν ερωτευτούν μπορούν να γίνουν πολύ αφελής και ευκολόπιστοι. Του αρέσει να τον αγγίζουν, να τον χαϊδεύουν ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο του το σώμα είναι μια ερωτογενής ζώνη! Δώσε όμως το βάρος σου στα αυτιά του και το λαιμό του.

Τι να κάνεις: πάρε το χρόνο σου μαζί του αλλά προς Θεού μην διαφωνήσεις μαζί του! Στο πρώτο ραντεβού αν δεν προτείνει εκείνος το μέρος και το αφήσει επάνω σου, μπορείς να του προτείνεις ένα πικνικ στην εξοχή και θα σε λατρέψει, αφού οι ταύροι λατρεύουν να είναι έξω στον καθαρό αέρα!

Δίδυμοι: τώρα αρχίσουν τα δύσκολα! Έχε κατά νου ότι ο άντρας του ζωδίου έχει ανάγκη τόσο από σωματική όσο και από πνευματική διέγερση. Είναι περίεργος, ανήσυχος και επινοητικός στο κρεβάτι να είσαι σίγουρη ότι θα δοκίμαζε οποιαδήποτε σεξουαλική στάση, γι αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένη! Έχει τέλειο timing όταν πρόκειται να εκφραστεί σεξουαλικά! Προσπάθησε να τον "ανάψεις" με τα λόγια και ένα είναι σίγουρο.. θα τον έχεις δικό σου!

Τι να κάνεις: καλό είναι να του δείξεις το ενδιαφέρον σου, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις τα πράγματα χαλαρά χωρίς να τον πιέζεις. Άφησε του την ελευθερία του και θα είναι δικός σου! Ακόμη, μιας και λατρεύει τις εκπλήξεις, μην τον αφήνεις σε ησυχία!

Καρκίνος: ο Καρκίνος αν συνδεθεί συναισθηματικά, δε θέλει να φύγει! Πολύ ευαίσθητος και σπιτόγατος, ο καρκίνος λατρεύει να κάθεται σπίτι και να σου κάνει ναζάκια κάτω από τα σεντόνια! Εννοείται ότι απολαμβάνει το έξω, ειδικά με μια γυναίκα που τον γοητεύει και του αποπνέει το αίσθημα ότι μπορεί να την εμπιστευτεί!

Τι να κάνεις: κέρδισε την εμπιστοσύνη του και δείξε του ότι ήρθες για να μείνεις! Δεν αποκλείεται να έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα στο παρελθόν αφού κατά κύριο λόγο αυτός είναι ο ευαίσθητος της σχέσης!

Λέων: αγάπη, σεξ και ρομάντζο είναι όλη του η ζωή! Μπορεί να μην του αρέσει να εκδηλώνει δημόσια τα συναισθήματα του για εσένα αλλά όταν πας στο σπίτι μαζί του να είσαι σίγουρη ότι θα γίνει χαμός! Έχει πολύ πάθος και είναι λάτρεις του ωραίου περιβάλλοντος.

Τι να κάνεις: Φτιάξε ατμόσφαιρα με χαμηλά φώτα, άναψε κεριά και προσκάλεσε τον για φαγητό. Προαιρετικά, η σαμπάνια θα ολοκληρώσει ένα τέλει βράδυ!

Παρθένος: πίσω από το συντηρητικό παρουσιαστικό ο άντρας Παρθένος είναι σκλάβος του πάθους του. Οι ερωτικές ευαισθησίες του θα σε τρελάνουν!

Τι να μην κάνεις: μην αργήσεις στο ραντεβού, μη φωνάζεις, μη τον ζαλίζεις αλλά προσπάθησε να τον κάνεις να γελάσει!

Βρήκες τον έρωτα της ζωής σου και θέλεις να μάθεις πως θα τον κατακτήσεις και θα τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου; Εκμεταλλεύσου τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα άστρα και μάθε με ποιο τρόπο θα καταφέρεις να μπεις στην καρδιά του μια για πάντα!

Ζυγός: ρομαντικός από τη φύση του, ο άντρας Ζυγός θεωρεί πως το σεξ είναι ένας τρόπος να εκφράσει την αγάπη του! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν σε ενδιαφέρει ένας άντρας που είναι Ζυγός είναι να πάρεις την πρωτοβουλία, οι ίδιοι βρίσκονται σε μια κατάσταση κρύο-ζέστη όλη την ώρα.

Τι να κάνεις: άρχισε τον στα κομπλιμέντα αλλά με μέτρο έτσι ώστε να του δείξεις με τον τρόπο σου το ενδιαφέρον σου για εκείνον. Πάρε όμως απόφαση ότι η ζυγαριά που είναι και το σύμβολο του ζωδίου του ευθύνεται κατά πολύ για την αναποφασιστικότητα του ορισμένες φορές.

Σκορπιός: γεμάτος πάθος, τα συναισθήματα του σκορπιού είναι έντονα και έτσι καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένη για στιγμές μεγάλου πάθους μαζί του! Το "όλα ή τίποτα" αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τη στάση του απέναντι στο σεξ.

Τι να κάνεις: αφήσου! Ένας Σκορπιός είναι ικανός να σε διαβάσει σαν ανοιχτό βιβλίο για αυτό δεν υπάρχουν και πολλά που μπορεί να κάνεις. Αν του αρέσεις να είσαι σίγουρη ότι θα το καταλάβεις. Επίσης, φρόντισε να διατηρείς το μυστήριο μιας και η αίσθηση της ανακάλυψης τους διεγείρει ιδιαίτερα!

Τοξότης: είναι ενθουσιώδης, ειλικρινής και ανοιχτός, ο Τοξότης τρελαίνεται για οτιδήποτε τον αναστατώνει! Έχει ανοιχτό μυαλό και του αρέσουν οι νέες εμπειρίες!

Τι να κάνεις: αν είσαι ανοιχτόμυαλη και αυθόρμητη δεν υπάρχει περίπτωση να μη γητεύσεις τον άντρα τοξότη. Και φυσικά αν δεν απαιτήσεις δεσμεύσεις και δαχτυλίδια!

Αιγόκερως: του αρέσει να τον αγγίζεις τρυφερά. Με σταθερό άγγιγμα και σπιρτάδα στα χείλη θα τον κατακτήσεις μια για πάντα!

Τι να κάνεις: παίνεψε τον για το χιούμορ του και δε θα ξεκολλάει από επάνω σου!

Υδροχόος: εφευρετικός και έξω καρδιά, ο άντρας Υδροχόος είναι γεμάτος εκπλήξεις στο κρεβάτι! Οι υδροχόοι αγαπούν την ανεξαρτησία τους και καλά θα κάνεις να το έχεις στο μυαλό σου αυτό, αν θέλεις να τον κρατήσεις κοντά σου.

Τι να κάνεις: επειδή για έναν Υδροχόο η πνευματική επικοινωνία είναι το παν, καλό είναι να έχεις πράγματα να πεις μαζί του γιατί αν δεν έχεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα τον ξαναδείς.

Ιχθύες: ιδεαλιστής, ρομαντικός και ονειροπόλος, οι Ιχθείς έχουν ανεπτυγμένη φαντασία και είναι πολλοί ανοιχτοί και τους αρέσει να τους φιλάνε και να τους χαϊδεύουν.

Τι να κάνεις: πρότεινε του να πάτε σινεμά να δείτε μια ωραία ταινία και στη συνέχεια για ένα ποτό στη θάλασσα! Θα σε λατρέψει!

Από την Ελένη Αναστασάκη