Πώς σε επηρεάζει η έκλειψη του Ιανουαρίου;

29.12.2009
Ο νέος χρόνος ξεκινά με μια σημαντική έκλειψη ηλίου, στις 15 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 7:06 το πρωί που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας περιόδου αφού θα φέρει πολλές αλλαγές σε διάφορους τομείς τη ζωής σου! Η έκλειψη αυτή θα γίνει στον Αιγόκερω και ισοδυναμεί με νέα ξεκινήματα και νέες ιδέες γι' αυτό ετοιμάσου να ανοίξεις την πόρτα στην αλλαγή και να την καλοδεχθείς σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις!

Ο νέος χρόνος ξεκινά με μια σημαντική έκλειψη ηλίου, στις 15 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 7:06 το πρωί που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας περιόδου αφού θα φέρει πολλές αλλαγές σε διάφορους τομείς τη ζωής σου! Η έκλειψη αυτή θα γίνει στον Αιγόκερω και ισοδυναμεί με νέα ξεκινήματα και νέες ιδέες γι' αυτό ετοιμάσου να ανοίξεις την πόρτα στην αλλαγή και να την καλοδεχθείς σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις!

Μην ξεχνάς ότι οι αλλαγές με μαθηματική ακρίβεια γίνονται για καλό αλλά για να δεις πιο συγκεκριμένα πώς θα επηρεάσει η συγκεκριμένη έκλειψη το ζώδιο σου, δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω! Μην ξεχνάς ότι η επιρροή των εκλείψεων διαρκεί δύο εβδομάδες πριν και δύο εβδομάδες μετά το αστρολογικό γεγονός και βέβαια, μην αμελείς να διαβάσεις την πρόβλεψη και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια πλήρη εικόνα.

Κριός: τα πάντα για την καριέρα σου! Αναπάντεχες αλλαγές έρχονται στην καριέρα σου γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη! Ήρθε η ώρα που η σκληρή δουλειά σου θα ανταμειφθεί αλλά ίσως η ανταμοιβή καθυστερήσει λιγάκι. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να αναδιοργανώνεις τη ζωή σου και μην ξεχνάς ότι τώρα δεν είναι η ώρα να κοιτάξεις πίσω αλλά μόνο μπροστά!

Ταύρος: αποχαιρέτησε το φόβο μια για πάντα! Οι φόβοι που μέχρι τώρα δυσκόλευαν τη ζωή σου ανήκουν στο παρελθόν και η έκλειψη αυτή σε οδηγεί να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που σε έλκουν και που τώρα πια μπορεί σαν εμπιστευτείς! Από εδώ και πέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει για εσένα ευχαρίστηση και χαρά!

Δίδυμοι: ήρθε η ώρα να ξαναγεννηθείς! Ετοιμάσου να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στο άγνωστο και να πάρεις τα ρίσκα σου! Αυτή τη φορά η τύχη είναι με το μέρος σου και σε προκαλεί να ρισκάρεις και να κερδίσεις!

Καρκίνος: αυτή τη φορά οι σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου καθώς εσύ θέτεις πιο ξεκάθαρους στόχους στα θέλω σου από εδώ και πέρα. Σκέψου προσεκτικά τι θέλεις από τη ζωή σου και άρχισε να εκφράζεις τις επιθυμίες σου ξεκάθαρα.

Λέων: έχε κατά νου ότι το πιο σημαντικό πράγμα για την επιτυχία σου αυτή τη στιγμή είναι η επίγνωση! Οι συναισθηματικές εξελίξεις που θα εκδηλωθούν θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο και έτσι με καθαρό μυαλό και ανοιχτά μάτια θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που θα επηρεάσουν ολόκληρη τη ζωή σου!

Παρθένος: αυτή η έκλειψη ρίχνει φως σε θέματα του παρελθόντος αποκαλύπτοντας σου τι πρέπει να αφήσεις μια για πάντα πίσω σου, ενώ σου δίνει την κατάλληλη ώθηση να ξαναανακαλύψεις τον έρωτα και την αγάπη σε ένα νέο πρόσωπο. Παράλληλα, η παρουσία της Αφροδίτης σε ωθεί να αναπτύξεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα! Ετοιμάσου να υποδεχθείς με χαρά τις υπέροχες στιγμές που σε περιμένουν!

Ζυγός: με αυτή την έκλειψη συνειδητοποιείς ότι ήρθε η ώρα να πάρεις στα χέρια σου τη ζωή σου! Αλλαγές στο σπίτι και τη δουλειά σε οδηγούν να αντιδράσεις με κάποιο τρόπο είτε βρίσκοντας χρόνο για τον εαυτό σου χαλαρώνοντας κάπως τους οικογενειακούς δεσμούς, είτε απλά βλέποντας περισσότερο τους φίλους σου! Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να έχεις υπομονή, γιατί μπορεί κάποια σχέδια σου να μην πραγματοποιηθούν άμεσα!

Σκορπιός: βλέπεις με νέο μάτι μια παλιά ιδέα! Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μια παλιά φιλία ή μια παλιά δουλειά -που την έχασες και την ξανασκέφτεσαι για κάποιο λόγο, όμως η έκλειψη σου επιφυλάσσει μια νέα αρχή αφήνοντας τον αέρα της αλλαγής να σου πάρει τα μυαλά (με την καλή έννοια). Δημιουργικά ξεκινήματα και νέες ιδέες θα σε συνεπάρουν και ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει για τη ζωή σου!

Τοξότης: η οικονομική σου κατάσταση αλλάζει με την έκλειψη του Ιανουαρίου αλλά περίμενε να δεις πού σε πηγαίνει! Τον πρώτο μήνα του νέου έτους αναγκάζεσαι να επαναπροσδιορίσεις το πώς η αυτοπεποίθηση σου και οι ψυχολογικές σου ανάγκες επηρεάζουν το πορτοφόλι σου! Με άλλα λόγια άσε κάτω την Louis Vuitton και πριν την πας στο ταμείο, ξανασκέψου το! Ήρθε η ώρα που πρέπει να σταματήσεις να καλύπτεις τα συναισθηματικά σου κενά με ατελείωτο shopping!

Αιγόκερως: αυτή η έκλειψη σε επηρεάζει πάρα πολύ! Σε βρίσκει να βάζει ένα τέλος και να κάνεις μια νέα αρχή αρκεί να συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να κοιτάξεις κατάματα το μέλλον. Η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης στο ζώδιο σου σε βοηθάει ενισχύοντας την εικόνα σου και επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους σου!

Υδροχόος: η έκλειψη αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική φάση της ζωής σου αφού είσαι έτοιμη να μοιραστείς κάτι πολύ σημαντικό που μέχρι τώρα κρατούσες κρυφό! Μπορεί απλά να έχεις αλλάξει γνώμη για το τι θέλεις και τι δε θέλεις και απλά να νιώθεις έτοιμη να το μοιραστείς και με τους υπόλοιπους. Άνοιξε την καρδιά σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρεις για αντάλλαγμα αγάπη!

Ιχθείς: η έκλειψη του Ιανουαρίου σε βρίσκει να έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες που εκφράζουν εντελώς τα ιδανικά σου! Πρόκειται για μια πολύ εποικοδομητική περίοδο σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συνεργασίες γίνονται πιο εύκολες και αποτελεσματικές, αλλά μην ξεχνάς να ασχολείσαι λιγάκι και με τον εαυτό σου, τις τέχνες και την πνευματικότητα που είναι το φόρτε σου!

Από την Ελένη Αναστασάκη