Τι περιμένει το ζώδιο σου το 2010;

28.12.2009
Το νέο έτος είναι προ των πυλών και εσύ αναρωτιέσαι αν το 2010 θα είναι ένας καλός χρόνος; Ο Δίας στου ιχθύς, ο Κρόνος στο ζυγό και τα πισωγυρίσματα του στην παρθένο με τον Άρη να μη λέει να ξεκολλήσει από το λέοντα και τέσσερις εκλείψεις μέσα στο σκηνικό του νέου έτους θα φέρουν νέες εξελίξεις για την καρδιά, το πορτοφόλι και την καριέρα σου. Διάβασε παρακάτω και μάθε τι σου επιφυλάσσει η νέα χρονιά ανάλογα με το ζώδιο σου!

Το νέο έτος είναι προ των πυλών και εσύ αναρωτιέσαι αν το 2010 θα είναι ένας καλός χρόνος; Ο Δίας στου ιχθύς, ο Κρόνος στο ζυγό και τα πισωγυρίσματα του στην παρθένο με τον Άρη να μη λέει να ξεκολλήσει από το λέοντα και τέσσερις εκλείψεις μέσα στο σκηνικό του νέου έτους θα φέρουν νέες εξελίξεις για την καρδιά, το πορτοφόλι και την καριέρα σου. Διάβασε παρακάτω και μάθε τι σου επιφυλάσσει η νέα χρονιά ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός: ναι στα βήματα προόδου! Το νέο έτος σε βρίσκει να επανεξετάζεις τον τρόπο σκέψης σου, τις συνήθειες και τη συμπεριφορά σου. Μετριάζεις τη βιασύνη σου και τον αυθορμητισμό σου και λαμβάνεις περισσότερο υπόψη τους άλλους: συγγενείς, συνεργάτες και φυσικά το σύντροφο σου. Τώρα πια είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις του 2010 με τα αισθηματικά σου να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο!

Ταύρος: βάζεις τα σχέδια σου σε εφαρμογή! Ήδη από τον Οκτώβριο του 2009 και μετά άρχισαν να δημιουργούνται νέα δεδομένα στη ζωή σου σε κάποιον από τους βασικούς τομείς: εργασία, οικογένεια, οικονομικά, σχέσεις ή υγεία. Το πρώτο μισό αυτού του χρόνου σε βρίσκει να περνάς μια φάση κούρασης (φυσικής και πνευματικής) αλλά μόλις περάσει αυτή η φάση σε διακατέχει ένα αίσθημα "απελευθέρωσης" και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Το νέο έτος ξεκαθαρίζεις το συναισθηματικό σου τοπίο, οι οικονομικές σου εκκρεμότητες βρίσκουν λύσεις στο δεύτερο μισό του 2010 ενώ ο Κρόνος στον τομέα της εργασίας σε καλεί να γίνεις πιο ευέλικτη!

Δίδυμοι: δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα με οδηγό σου το μέτρο! Κάνε αργά και σταθερά βήματα σε όλους τους τομείς και δε θα χάσεις. Τη νέα χρονιά θα είναι πιο εύκολο να κάνεις πιο σωστές επιλογές συναισθηματικά, αφού πλέον έχεις πάθει και έχεις μάθει ενώ αν δείξεις σύνεση στα οικονομικά σου και δε σκορπάς άσκοπα τα χρήματα σου, δε θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων!

Καρκίνος: Το νέο έτος σε βρίσκει πιο ώριμη και εσύ αξιοποιείς την ωριμότητα σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως στις σχέσεις, την εργασία και τα οικονομικά που σημαίνει: ότι μπορεί επιτέλους να κάνεις το μεγάλο βήμα και να παντρευτείς τον αγαπημένο σου και ότι η νέα χρονιά θα σε βρει με τη σύμβαση αορίστου χρόνου στο χέρι έτοιμη για υπογραφή!

Λέων: τη μια κρυώνεις και την άλλη ζεσταίνεσαι αλλά οι προσπάθειες σου δικαιώνονται το νέο έτος! Η νέα χρονιά μπορεί να σου φέρει μια νέα δουλειά ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη χρονιά θα ερωτευτείς! Θα ζήσεις κεραυνοβόλους έρωτες αν είσαι μόνη, θα δοκιμαστεί και η ανθεκτικότητας της σχέσης ή του γάμου σου ενώ ετοιμάσου για σκληρή δουλειά μέχρι τις αρχές Ιουνίου αφού θα χρειαστεί να ρίξεις τόνους ιδρώτα στον τομέα της εργασίας.!

Παρθένος: το νέο έτος σε βρίσκει να κινείσαι καλύτερα σε όλους τους τομείς όμως συμβιβάσου με την ιδέα ότι συχνά θα συναντάς κατάλοιπα του παρελθόντος μπροστά σου! Οι σχέσεις και ο γάμος σου κρέμεται από μια κλωστή που μπορεί να σπάσει μεταξύ Απριλίου-Ιουλίου ενώ τη νέα χρονιά δώσε στην υγεία σου το βάρος που χρειάζεται φροντίζοντας τη διατροφή σου γιατί το 2010 προδιαθέτει για πάχος! Όσο για την εργασία σου, η νέα χρονιά είναι αυτή που θα σε φέρει δίπλα στο στόχο σου!

Ζυγός: αλλάζεις επιδιώξεις και νοοτροπία! Τη νέα χρονιά που έρχεται έχεις ένα βασικό μέλημα: να αναδιοργανώσεις τα οικονομικά σου! Όσο για τα αισθηματικά σου, έχεις αρχίσει να αναθεωρείς και σε περιμένουν δυνατές συγκινήσεις στην ερωτική σου ζωή!

Σκορπιός: τη νέα χρονιά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου η προσωπική σου ζωή και η σχέση σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα αφού η χρονιά αυτή θα είναι πολύ ρομαντική αλλά καινοτομίες θα υπάρχουν και στο χώρο της δουλειάς σου! Δες αυτό το χρόνο που έρχεται ως το ξεκίνημα μιας νέας εποχής και προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο εκδηλωτική με τον άνθρωπο που αγαπάς ή θα σε αγαπήσει!

Τοξότης: δυσκολίες τέλος! Το 2010 αρχίζει και σε πηγαίνει προς τη μεριά της επιτυχίας! Η χρονιά αυτή θα φέρει νέες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή που σημαίνει ότι θα απαλλαγείς από ανθρώπους που δε σου ταιριάζουν και θα βρεθείς με εκείνους που σου ταιριάζουν πραγματικά! Όσο για τη δουλειά σου μην ανησυχείς γιατί και εκεί θα κάνεις κάποια σταθερά βήματα προόδου!

Αιγόκερως: μεγάλες αλλαγές! Το 2010 ετοιμάσου για ακραίες καταστάσεις! Οι σχέσεις σου μπαίνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τη νέα χρονιά: οικογενειακές σχέσεις, φιλικές σχέσεις ακόμη και οι σχέσεις σου με τους γείτονες μπορεί να γίνουν πιο ζεστές! Όσο για τα ερωτικά σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα στη νέα χρονιά να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό! Αυτή είναι η χρονιά που καθιερώνεσαι και στη δουλειά σου ενώ πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου σκέψεις σχετικά με την αλλαγή δουλειάς!

Υδροχόος: ναι στις αλλαγές! Η νέα χρονιά σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις τα οικονομικά σου έσοδα και σε βάζει στην πρίζα στον τομέα της εργασίας. Θα δουλέψεις σκληρά αυτή τη χρονιά και θα είσαι πάντα με τεντωμένες κεραίες το γραφείο ενώ τα αισθηματικά σου θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν και τη νέα χρονιά.

Ιχθείς: αυτή η χρονιά θα είναι πολύ σημαντική για εσένα. Μπορεί να είναι η χρονιά σου γιατί κάτι που θέλεις πάρα πολύ θα πραγματοποιηθεί! Μπορεί να είναι είτε μια προαγωγή στη δουλειά σου ή ο μεγάλος έρωτας που περιμένεις να έρθει. Στη δουλειά πρόσεξε μην ξεσπάς στους συνεργάτες σου επειδή έχεις πήξει στη δουλειά! Χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά!

Από την Ελένη Αναστασάκη