Ζώδια και ταξίδια (Μέρος Α')

29.03.2010
Θέλεις να χαλαρώσεις και ένα ταξιδάκι σου ακούγεται τέλεια ιδέα ειδικά τώρα που φτάσαμε στο Πάσχα ; Περιπέτεια, καινούργιες κουλτούρες ή χαλάρωση; Διάβασε παρακάτω και μάθε ακριβώς τι ζητάς από ένα ταξίδι και τι θα σε κάνει να περάσεις τέλεια αλλά και τι σε περιμένει από το σύντροφο σου στις διακοπές με βάση το ζώδιο του- έτσι ώστε να περάσετε τέλεια άσχετα με τον προορισμό!

Θέλεις να χαλαρώσεις και ένα ταξιδάκι σου ακούγεται τέλεια ιδέα ειδικά τώρα που φτάσαμε στο Πάσχα; Περιπέτεια, καινούργιες κουλτούρες ή χαλάρωση; Διάβασε παρακάτω και μάθε ακριβώς τι ζητάς από ένα ταξίδι και τι θα σε κάνει να περάσεις τέλεια αλλά και τι σε περιμένει από το σύντροφο σου στις διακοπές με βάση το ζώδιο του- έτσι ώστε να περάσετε τέλεια άσχετα με τον προορισμό!

Κριός: οι πρωτοπόροι του ζωδιακού, δε θα μπορούσαν παρά να αναζητούν τη δράση ακόμη και στις διακοπές τους! "Τι περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα;", "έχει ζέστη;", αυτές είναι οι ερωτήσεις που θα γυρίζουν στο μυαλό σου αν ανήκεις στο ζώδιο του κριού! Εσύ είσαι αυτή που θέλει να μάθει αν είναι δυνατόν τα πάντα για το μέρος που επισκέπτεσαι και έχεις την τάση να θέλεις να τα δεις όλα όταν βρίσκεται σε ένα νέο μέρος! Ακόμη ακριβώς επειδή θέλεις να δεις όσα περισσότερα πράγματα μπορείς, βρίσκεσαι σε μια εγρήγορση-επισκέπτοντας το ένα μέρος μετά το άλλο, έτσι ώστε να τα προλάβεις όλα! Πρόσεξε όμως γιατί αν ο αγαπημένος σου, με τη λέξη διακοπές εννοεί ξεκούραση και χαλάρωση-μπορεί να υπάρχει πρόβλημα! Μην περιμένεις να σε ακολουθήσει και στο τελευταίο αξιοθέατο-άγνωστο ακόμη και για τους ντόπιους. Αν ο αγαπημένος σου δε θέλει να σε ακολουθήσει, τότε μπορείς να κάνεις αυτό το ταξίδι ακόμη και μόνη σου, αφού σου λατρεύεις τα ταξίδια!

Ταύρος: όταν πρόκειται να ταξιδέψεις, οργανώνεις προσεκτικά το πρόγραμμα σου ξέροντας ακριβώς τι χρειάζεται για να κάνεις ένα ταξίδι σούπερ πετυχημένο! Αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου, προσπαθείς μήνες πριν να φτιάξες το πρόγραμμα για τις τέλειες διακοπές σας! Φοβάσαι μήπως το αγόρι σου εκνευριστεί με την τάση σου για πρόγραμμα; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αφού ως ταυρίνα έχεις φροντίσει να συμπεριλάβεις στο πρόγραμμα σας τις εξής απολαύσεις: φαγητό στα καλύτερα εστιατόρια, top ξενοδοχείο και τα must see της νυχτερινής διασκέδασης, άρα αποκλείεται να μείνει παραπονεμένος! Μπορεί να λατρέυεις τις απολαύσεις , στις διακοπές σου όμως δε θα βρεθείς ποτέ προ δυσάρεστων οικονομικών εκπλήξεων, δηλαδή δεν πρόκειται ποτέ να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα από ότι είχες υπολογίσει. Άν λοιπόν ο αγαπημένος σου ανήκει στο ζώδιο του ταύρου ετοιμάσου για ένα ταξίδι απόλαυση μαζί του!

Δίδυμοι: οι μίνι αποδράσεις τα σαββατοκύριακα εφευρέθηκαν σίγουρα από διδυμάκι! Οι πολύωρες πτήσεις ή οι ατελείωτες ώρες οδήγησης δεν είναι το καλύτερο σου όταν πρόκειται για διακοπές! Τα διδυμάκια θέλουν να φτάνουν γρήγορα στον προορισμό τους έτσι ώστε να έχουν όλο το χρόνο στη διάθεση τους για να δουν (όλα) τα αξιοθέατα! Η περιέργεια σου σε "τρώει" όταν βρίσκεται σε ένα καινούργιο, ανεξερεύνητο μέρος και το να κάθεσαι στην παραλία 3 ώρες για να μαυρίσεις σου φαντάζει τουλάχιστον αδιανόητο! Σε ένα νέο τόπο, θέλεις να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς και η καλύτερη φάση για εσένα είναι να πιάνεις κουβέντα στους ντόπιους χωρίς να ενδιαφέρεσαι να μάθεις τα πάντα για τον τόπο που επισκέπτεσαι πρώτη φορά ενώ τα οργανωμένα ταξίδια είναι το φόρτε σου! Η λογική σου είναι να ρίχνεις μια γρήγορη ματιά στα διάφορα μέρη που επισκέπτεσαι έτσι ώστε να δεις όσα περισσότερα μπορείς, οπότε αν ο αγαπημένος σου είναι δίδυμος ετοιμάσου να δεις τα πάντα σε χρόνο dt! Φυσικά, η βαλίτσα σου είναι πάντα πολύ ελαφριά, αφού παίρνεις μαζί σου μόνο τα απαραίτητα.

Καρκίνος: σ’ αρέσει να κάθεσαι στο σπιτάκι σου και δύσκολα ξεβολεύεσαι! Δεν είσαι και το πιο περιπετειώδες ζώδιο και η φράση "σπίτι μου, σπιτάκι μου" είναι το μότο σου! Οι κοντινοί προορισμοί είναι ιδανικοί για εσένα , ειδικά με μεγάλες παρέες που σου παρέχουν τη συναισθηματική ασφάλεια που τόσο λατρεύεις. Η δυνατή σου θέληση είναι ικανή σε κάνει να είσαι εκείνη που κανονίζει το πρόγραμμα όταν πηγαίνεις διακοπές ενώ δε σου αρέσει να χαλάς πολλά χρήματα για ταξίδια, πράγμα που πρέπει να σκεφτεί σοβαρά ο σύντροφος σου!

Λέων: ταξιδεύεις πάντα με στιλ, αφού λόγω ζωδίου λατρεύεις πάντα την ιδιαίτερη προσοχή που σου δείχνουν οι άλλοι, ειδικά όταν ταξιδεύεις! Είσαι οργανωτική και σου αρέσει να ταξιδεύεις πάντα στην πρώτη θέση ενώ νομίζεις ότι οι V.I.P θέσεις φτιάχτηκαν για εσένα. Έχεις μεγάλες αντοχές αλλά σίγουρα θα προτιμούσες να έχεις στη διάθεση σου ένα ιδιωτικό οδηγό ο οποίος θα σε πηγαίνει από το ένα αξιοθέατο στο άλλο. Στα ταξίδια σου δε σου αρέσει να «κολλάς» σε ένα μέρος αλλά θέλεις να δεις τα βασικά μέρη ειδικά σε μια ξένη χώρα έτσι ώστε επιστρέφοντας να μπορείς να πεις ότι τα είδες όλα. Εξάλλου για τα λιονταράκια τα ταξίδια ισοδυναμούν με άνεση!

Παρθένος: αν πρόκειται να ταξιδέψεις με παρθενάκι δε χρειάζεται να φοράς το ρολόι σου γιατί οι παρθένοι έχουν την τάση να γνωρίζουν ακριβώς τι ώρα είναι και πόση ώρα βρίσκεστε σε κάθε τοποθεσία! Αν ανήκεις στο ζώδιο του παρθένου, μπορείς με ευκολία να ξυπνήσεις στις 7 το πρωί να προλάβεις το λεωφορείο των 7.30 και να βρίσκεσαι στον προορισμό σου στις 8 ακριβώς! Το ζώδιο που έχει τη φήμη του πιο οργανωμένου του ζωδιακού, δε μπορεί παρά να έχει και οργανωμένες διακοπές! Αν θελήσεις να πας κόντρα στο πρόγραμμα του παρθένου μάλλον θα απογοητευτείς! Έχε κατά νου ότι οι παρθένοι θέλουν να δουν όσο περισσότερα πράγματα μπορούν όταν πηγαίνουν διακοπές για να είναι βέβαιοι ότι τα χρήματα τους έπιασαν τόπο. Η βαλίτσα σου είναι πάντα καλοφτιαγμένη και η τάξη και η καθαριότητα είναι τα βασικά σου μελήματα ακόμη και όταν ταξιδεύεις!

Από την Ελένη Αναστασάκη