Ζώδια και ταξίδια (Μέρος Β')

02.02.2010
Η ώρα που περίμενες- οι διακοπές- έχει φτάσει και εσύ θέλεις να μάθεις τα πάντα για το σύντροφο σου και πώς θα περάσετε και οι δύο τέλεια σε αυτό το ταξίδι; Διάβασε παρακάτω πώς θα περάσεις και εσύ αλλά και εκείνος υπέροχα στις διακοπές ανάλογα με τα ζώδια σας!

Η ώρα που περίμενες- οι διακοπές- έχει φτάσει και εσύ θέλεις να μάθεις τα πάντα για το σύντροφο σου και πώς θα περάσετε και οι δύο τέλεια σε αυτό το ταξίδι; Διάβασε παρακάτω πώς θα περάσεις και εσύ αλλά και εκείνος υπέροχα στις διακοπές ανάλογα με τα ζώδια σας!

Ζυγός: ως κλασική ζυγός έχεις την τάση να βάζεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου και αυτό συμβαίνει και όταν πηγαίνεις ταξίδι. Δε σου αρέσει να ταξιδεύεις μόνη σου -αφού εδώ που τα λέμε δε σου αρέσει να κάνεις τίποτα μόνη σου- αλλά αντίθετα θέλεις να έχεις παρέα στο ταξίδι σου και φυσικά είσαι ιδιαίτερα χαρούμενη δίπλα στο ταίρι σου! Χαίρεσαι να είναι ευχαριστημένη η παρέα σου στο ταξίδι και κάνεις ότι μπορείς για να διατηρήσεις την αρμονία και την ισορροπία και στο δρόμο! Το πιο πιθανό είναι ότι θα θέλεις να κάνεις πράγματα που θα θέλει και ο σύντροφος σου έτσι ώστε να αποφύγεις τη σύγκρουση με κάθε τρόπο! Λατρεύεις την πολυτέλεια, και λόγω της Αφροδίτης που σε κυριεύει έχεις αδυναμία στην αγάπη , την ομορφιά και την ευχαρίστηση, πράγματα που "σε γεμίζουν" και όταν ταξιδεύεις! Ξενοδοχεία πέντε αστέρων, πολυτελή εστιατόρια και τα καλύτερα ποτά συνθέτουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για τις τέλειες διακοπές! Τρελαίνεσαι για κοσμικά event και θες να δείχνεις όσο πιο κούκλα μπορείς!

Σκορπιός: ναι αποπνέεις μυστήριο και με τα μαύρα σου γυαλιά φαίνεσαι ακαταμάχητη ειδικά όταν είσαι πολύ καλόβολη σε θέματα διακοπών! Θα πήγαινες οπουδήποτε και θα έκανες οτιδήποτε χωρίς να μπαίνεις καν στη διαδικασία να επιμένεις για τον Πύργο του Άιφελ τραβώντας την παρέα σου με το ζόρι! Τα sex shop στο Άμστερνταμ σου ακούγονται σαν μια πολύ καλή ιδέα ενώ για εσένα η Ινδία και η Αλγερία είναι προορισμοί που θα σε ενδιέφεραν να επισκεφθείς. Για εσένα το ταξίδι είναι ένα και μοναδικό πράγμα: εμπειρία! Ο σκορπιός προτιμά να ταξιδεύει μόνος του ενώ αν ταξιδεύει με παρέα το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υπόλοιποι θα ακολουθούσουν το πρόγραμμα του. Ως γνήσια σκορπίνα θα ξέρεις καλά πως ότι θέλεις το καταφέρνεις και το ίδιο ισχύει και στο ταξίδι!

Τοξότης: ο εξερευνητής! Αν είσαι τοξοτίνα το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλεις να πας εκεί που κανείς δεν έχει ξαναπάει! Θέλεις να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει για να περάσεις καλά και ως άλλη φιλόσοφος λατρεύεις το να ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα. Όταν ταξιδεύεις αποφεύγεις τα τουριστικά και εμπορικά μέρη και προτιμάς την ανεξερεύνητη πλευρά οποιουδήποτε μέρους. Θέλεις να επεκτείνεις τη σκέψη σου, να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς και να ζήσεις την περιπέτεια και για εσένα τα ταξίδια είναι η ευκαιρία να κάνεις όσα πράγματα δεν έκανες πριν.

Αιγόκερως: σου αρέσει να δουλεύεις σκληρά και να απολαμβάνεις τα ταξίδια που οργανώνεις με την παρέα σου. Πριν επισκεφθείς ένα νέο μέρος έχει φροντίσει να μάθεις τα πάντα για αυτόν τον τόπο και έχεις φτιάξει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις κατά την παραμονή σου εκεί! Ο γύρος της Ευρώπης είναι κατι που σε εξιτάρει και ειδικά τρελαίνεσαι να ταξιδεύεις με γκρουπ που έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο. Είσαι ιδανική παρέα για ταξίδια και αν και η περιπέτεια δεν είναι το φόρτε σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι πολύ ευχάριστη παρέα!

Υδροχόος: όταν πρόκειται για ταξίδια είσαι πρόθυμη να πας οπουδήποτε, οποτεδήποτε και με τον οποιονδήποτε όχι γιατί δεν έχεις άποψη ή δεν είσαι επιλεκτική αλλά διότι λατρεύεις τα ταξίδια! Ακόμη καλύτερα αν πρόκειται για ένα ταξίδι με σκοπό να προσφέρεις τη βοήθεια σου σε κάποιους που το χρειάζονται! Ο οικολογικός τουρισμός γεννήθηκε για εσένα ενώ το καλύτερο σου είναι να γνωρίζεις κόσμο, που να γίνονται αργότερα φίλοι σου! Σίγουρα αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο δεν είσαι εσύ αυτή που θα οργανώσει και θα προγραμματίσει το ταξίδι, αυτό είναι δουλειά κάποιου άλλου! Η λέξη νομάς θα σου ταίριαζε απόλυτα γιατί σου αρέσει να γυρίζεις από μέρος σε μέρος χωρίς να δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες! Ως ζώδιο του αέρα, έχεις ανάγκη να γνωρίσεις πολλές εμπειρίες όταν βρίσκεσαι στο δρόμο.

Ιχθείς: ως σύμβολα του νερού , οι ιχθείς έχουν την τάση να πηγαίνουν με το ρεύμα όταν πρόκειται για διακοπές! Το βασικό είναι κάποιος άλλος να ηγείται το πρόγραμμα των διακοπών και το ψαράκι θα ακολουθήσει με ευκολία! Οι ονειροπόλοι του ζωδιακού σκέφτονται πιο πολύ πώς θα βοηθήσουν τους άλλους παρά να περάσουν εκείνοι καλά. Επομένως πολλές φορές βάζουν σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες του και επικεντρώνονται στο πώς θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των άλλων. Λατρεύεις να ταξιδεύεις σε μέρη με θάλασσα και μια κρουαζιέρα θα ήτνα ιδανική για εσένα!

Από την Ελένη Αναστασάκη