Το ιδανικό ταίρι βάσει ζωδίου (Μέρος Β')

22.08.2013
Το ζώδιο του σου αποκαλύπτει αν μπορείς να κάνεις τη σχέση που πάντα ονειρευόσουνα μαζί του. Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω και να ανακαλύψεις ποιο ζώδιο σου ταιριάζει γάντι.

Το ζώδιο του σου αποκαλύπτει αν μπορείς να κάνεις τη σχέση που πάντα ονειρευόσουνα μαζί του. Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω και να ανακαλύψεις ποιο ζώδιο σου ταιριάζει γάντι.

Ζυγός: γοητευτικός, ο άντρας ζυγός λατρεύει να περιτριγυρίζεται από αρμονία και ομορφιά. Ο έρωτας είναι πολύ βασικός και απαραίτητος για αυτόν και είναι πολύ αξιόπιστος στις σχέσεις του, αφού τον χαρακτηρίζει η σταθερότητα και η ισορροπία στις σχέσεις.

Αν είσαι Δίδυμος, Σκορπιός ή Υδροχόος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αφού ταιριάζεις πολύ με αυτόν!

Σκορπιός: από τους πιο δυναμικούς του ζωδιακού , έχει ανάγκη την προσοχή των άλλων και ειδικά της κοπέλας που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Στην αγάπη αυτό που ψάχνει ο άντρας σκορπιός είναι η περιπέτεια και οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τον βασανίζουν. Αν ερωτευτείς ένα σκορπιό να είσαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να αναζητά την περιπέτεια αλλά θα είναι πάντα απόλυτα πιστός στο ταίρι του!

Αν είσαι Ιχθύς, Ζυγός ή Καρκίνος , ο άντρας Σκορπιός είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα!

Τοξότης: είναι ελεύθερο πνεύμα και πολύ γενναιόδωρος, αλλά κυρίως λατρεύει τα ταξίδια και του αρέσει πάρα πολύ να είναι περιτριγυρισμένος από φίλους! Να θυμάσαι ότι αν βρουν το άλλο τους μισό, είναι πολύ σταθεροί και η αισιοδοξία τους κρατάει σε σταθερά επίπεδα τη σχέση τους.

Αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος και Ιχθύς προχώρα άφοβα!

Αιγόκερως: για τον αιγόκερω η επιτυχία είναι πολύ σημαντική αφού είναι ένα πολύ φιλόδοξο ζώδιο. Στον έρωτα μπορεί να αργούν να βρουν τον έρωτα αλλά άμα τον βρουν να είσαι σίγουρη ότι ο έρωτας αυτός θα κρατήσει μια ζωή!

Ο Αιγόκερως θα βρει το ιδανικό ταίρι του στο πρόσωπο Ταύρου, Τοξότη και Παρθένου οπότε αν ανήκεις σε κάποιο από τα παραπάνω ζώδια, μη φοβάσαι τίποτα!

Υδροχόος: ψηλά ιδανικά και μεγάλες προσδοκίες, η διαίσθηση του υδροχόου είναι τόσο βαθιά όσο η θάλασσα! Η ελευθερία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον υδροχόο φίλο αλλά και σύντροφο. Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι η φιλία παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή τους , ισάξιο με τον έρωτα γι’ αυτό ότι και αν κάνεις μη θίξεις τους φίλους του!

Αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος ήΥδροχόος προχώρα ελεύθερα!

Ιχθείς: οι ονειροπόλοι του ζωδιακού , έχουν μεγάλη φαντασία αλλά και ευαισθησία. Είναι πολύ πιστοί στις σχέσεις τους και τους αρέσει να δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι τους!

Το ιδανικό του ταίρι θα το βρει στο πρόσωπο μιας Ταυρίνας, ή Αιγόκερου και Ιχθύ!

Για να μάθεις ποιο είναι το ιδανικό ταίρι για τα άλλα έξι ζώδια κάνε κλικ εδώ.

Από την Ελένη Αναστασάκη