Επαγγελματική επιτυχία με οδηγό το ζώδιο σου

25.05.2010
Θέλεις να αποκτήσεις τη δουλειά των ονείρων σου αλλά δεν ξέρεις ποια σημεία σου μπορείς να τονώσεις έτσι ώστε να την αποκτήσεις;

Θέλεις να αποκτήσεις τη δουλειά των ονείρων σου αλλά δεν ξέρεις ποια σημεία σου μπορείς να τονώσεις έτσι ώστε να την αποκτήσεις; Σε μια δύσκολη εποχή από άποψη ευκαιριών πρέπει να ξέρεις πώς θα μπορέσεις να επενδύσεις στα σωστά σημεία σου έτσι ώστε να τα καταφέρεις και επαγγελματικά! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να τονώσεις τα δυνατά σου σημεία και τελικά να εντυπωσιάσεις με τη θέληση και το ταλέντο σου!

Κριός: με όπλο σου την αυτοπεποίθηση σου το μόνο σίγουρο είναι μπορείς να βρεις καινούργια δουλειά σε χρόνο dt αρκεί να καλλιεργήσεις λιγάκι την υπομονή και την επιμονή σου! Αν και κάποιες φορές είσαι λίγο απότομη στις συνεντεύξεις , η ειλικρίνεια σου είναι από την άλλη πολύ αναζωογονητική και είναι αυτή που τελικά κερδίζει!

Ταύρος: είσαι σταθερή και η ήρεμη φύση σου μπορεί να σου δίνει την κατάλληλη ώθηση να συνεχίζεις όταν οι άλλοι σταματούν. Ίσως το δυσκολότερο κομμάτι είναι για εσένα να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις αλλά άμα την πάρεις χάριζε στον εαυτό σου και από ένα δωράκι ανάλογα με τις ορέξεις σου - από φαγητό μέχρι ρουχαλάκια- ανταμείβοντας έτσι την καλή δουλειά . Έτσι θα συνεχίσεις να εντυπωσιάζεις και στο εργασιακό περιβάλλον!

Δίδυμοι: η δύναμη σου και η ικανότητα σου να συγκεντρώνεις πληροφορίες αλλά και να γνωρίζεις νέους ανθρώπους είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό. Πολλές φορές μπορεί να χάνεις το στόχο στα επαγγελματικά σου οπότε αν καταφέρεις να επαναφέρεις τον εαυτό σου στην πραγματικότητα του γραφείου αντί να αλωνίζεις με το μυαλουδάκι σε κυκλαδίτικα νησιά όλα θα είναι σούπερ!

Καρκίνος: η διαίσθηση σου μπορεί να σε βοηθήσει να ακολουθήσεις τη σωστή κατεύθυνση και στα επαγγελματικά σου οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την ακολουθήσεις πιστά. Αν και κάποιες φορές λόγω του ότι είσαι πολύ συναισθηματική μπορεί να επηρεάζεσαι , προσπάθησε εντούτοις να μείνεις πιστή στη φωνή της διαίσθησης σου και δε θα χάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε οδηγήσει στο σωστό επαγγελματικό μονοπάτι.

Λέων: εσύ όπως σίγουρα ξέρεις πολύ καλά γεννήθηκες για να πουλάς τον εαυτό σου , οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρεις ήδη πώς να πουλήσεις τον εαυτό σου σε οποιονδήποτε εργοδότη. Οι προκλήσεις στο χώρο της δουλειάς είναι αυτές που σε εξιτάρουν , προσπάθησε όμως να είσαι όσο ταπεινός μπορείς και άφησε το αφεντικό σου να σου πει πόσο καλή είσαι στη δουλειά σου!

Παρθένος: η τελειομανία σου και η ανάγκη σου να κάνεις άψογα οποιαδήποτε δουλειά βάλεις στο μυαλό σου, συγκεντρώνει την προσοχή όλων των συναδέλφων αλλά και του αφεντικού! Φρόντισε η δουλειά που θα βρεις να σου προσφέρει το μισθό και το σεβασμό που αξίζεις γιατί η τάση που έχεις να υποτιμάς κάποιες φορές τον εαυτό σου επαγγελματικά μπορεί αν σε κάνει να συμβιβαστείς για πολύ λιγότερα!

Ζυγός: μα ποιος μπορεί αν αντισταθεί στη γοητεία σου; Αν και το κυνήγι της δουλειά μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο για εσένα , αν βρεις την κατάλληλη όλα θα πάνε ρολόι! Το μόνο που χρειάζεσαι για να πετύχεις και στην καριέρα σου είναι να καλλιεργήσεις λιγάκι την υπομονή σου και θα έρθουν όλα όπως τα θέλεις.

Σκορπιός: αν και πολλές φορές φαίνεσαι να κρύβεις όσο καλά μπορείς τα προσόντα σου , η δύναμη σου και ο μαγνητισμός που βγαίνει από μέσα σου και δε μπορεί παρά να καθηλώσει και όσους σε γνωρίζουν σε επαγγελματικά πλαίσια . Στη συνέντευξη για μια νέα δουλειά άφησε όλη αυτή τη μαγεία που κρύβεις εσωτερικά να φανεί και να είσαι σίγουρη ότι η δουλειά των ονείρων σου σου ανήκει!

Τοξότης: έχοντας ως όπλο σου τη φυσική σου ικανότητα να μεταδώσεις τις γνώσεις σου και να διδάξεις , σίγουρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα να μάθεις στους άλλους αυτά που ξέρεις ως εκπαιδεύτρια σε νέα άτομα. Φρόντισε να ακούς κιόλας όταν μιλάς και έτσι θα εντυπωσιάσεις τον πιθανό εργοδότη σου ακόμη περισσότερο με τα επικοινωνιακά σου προσόντα!

Αιγόκερως: έχεις το χάρισμα να αποτελείς έμπνευση για τους άλλους και δεν είναι απίθανο πολλές να θέλουν να σου μοιάσουν! Αν και δεν είσαι φαν της αλλαγής καλό θα είναι να αρχίσεις σιγά- σιγά να καλλιεργείς την προσαρμοστικότητα σου και την επιθυμία να μαθαίνεις καινούργια πράγματα έτι ώστε να καταφέρεις να έχεις θετικά αποτελέσματα στην αναζήτηση εργασίας!

Υδροχόος: τα ιδιαίτερα ταλέντα σου θα σε βοηθήσουν να βρεις τη δουλειά που πάντα ήθελες αρκεί μέσα από τη δουλειά σου να καταφέρεις να αναδείξεις τις ικανότητες σου με ένα τρόπο που να είναι κατανοητός από τους άλλους! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μια πρόβα συνέντευξης με την κολλητή σου για να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό live!

Ιχθείς: η δημιουργικότητα και η φαντασία σου μπορούν να βοηθήσουν να φτιάξεις τη δουλειά των ονείρων σου! Αν στον αγώνα σου για την εύρεση της ιδανικής δουλειάς καταφέρεις να δώσεις και στις πρακτικές λεπτομέρειες την απαραίτητη προσοχή τότε θα φτάσεις στο στόχο σου ακόμη πιο γρήγορα!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη