Μπάμπαλη: "Η πολλή σεμνότητα με έφαγε"

30.03.2011
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη έχει ετοιμάσει παρέα με τον Κώστα Λειβαδά μια βραδυά στη σκηνή του Almaz... για να κάνουν το κέφι τους και το κέφι μας! Λίγο πριν τις 3 Απριλίου, η Ανδριάννα απαντά με ειλικρίνεια, με χιούμορ και με αυτοπεποίθηση, σε όλα όσα τη ρωτήσαμε!

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη έχει ετοιμάσει παρέα με τον Κώστα Λειβαδά μια βραδυά στη σκηνή του Almaz... για να κάνουν το κέφι τους ...και το κέφι μας! Λίγο πριν το live στις 3 Απριλίου, η Ανδριάννα μας απαντά με ειλικρίνεια, με χιούμορ και με αυτοπεποίθηση, σε όλα όσα τη ρωτήσαμε. Επιβεβαιώνει -την υποψία που έχεις όταν δεν ξέρεις κάποιον προσωπικά- ότι είναι πολύ straight άνθρωπος, και ότι δε διαστάζει να πει ό,τι μα ό,τι σκεφτεί χωρίς φιλτραρίσματα και lifestyle 'ενέσεις' στον λόγο της...

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό (!) και ανυπομονούμε για την Κυριακή!
Ε.Σ.

Τι έχετε ετοιμάσει για το live στο Almaz με τον Κώστα Λειβαδά?
Αυτό που κάνουμε εμβόλιμα,εδώ και χρόνια ( ασχετα με το τι κάνει ο καθένας μας μόνος του ) για να περνάμε καλά! Παίζουμε τα δικά μας αγαπημένα τραγούδια αλλά και άλλα αγαπημένα που μας έχουν σημαδέψει καλλιτεχνικά με τον τρόπο μας. Αυτό το live είναι "παιδική χαρά" για μας. Είναι ευκαιρία να ξεφεύγουμε από άλλα αγχη και να βρισκόμαστε δημόσια ως δύο αδελφικοί φίλοι επί σκηνής.


Θα υπάρχουν και guests που μπορούμε να αποκαλύψουμε?
Θα δείξει εκείνο το βράδυ. Ολο και κάποιος αγαπημένος φίλος και συνάδελφος θα έρθει... Και δεν θα τον αφήσουμε ήσυχο βέβαια!

Υπάρχει κάποια φόρμουλα στα πλαίσια της οποίας θα δεχόσουν να εμφανιστείς σε “μεγάλη πίστα” ή το αποκλείεις εξαρχής?
Το δοκίμασα στο "αθηνών αρένα" και ούτε μου πήγε ούτε του πήγα.. Τι να πω. Αν πραγματικά τεθεί θέμα επιβίωσης τότε το συζητάμε! Προς το παρόν λέω όχι!

Ποιος ήταν ο καλύτερος δίσκος σου για το 2010?
Ο "τζον τζον ζει". Να μην παινέψω και λίγο το σπίτι μου? Τον αγάπησα αυτό το δίσκο και ειλικρινά όλοι ( Σέμσης - Μωραίτης - Κατσουπάκης) δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας! Μου άρεσε πολύ και ο δίσκος του Κώστα Λειβαδά, "Κρατήσου απ'τη στάχτη". Ειλικρινής και πολύ συναισθηματικός...

Ποιο τραγούδι σε έχει αγγίξει τόσο πολύ που θα ήθελες να το έχεις πει εσύ?
Πολλά... Τόσα πολλά που δεν μπορώ να διαλέξω.

Θέλεις να μας πεις κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος για σένα?
Χμμμ... Περπατάω στον ύπνο μου !!

Στήσε μας την ιδανική σου παράσταση. Με ποιους συναδέλφους, σε τί πρόγραμμα, και σε ποια σκηνή?
Περιοδεία σε όλη την Ευρώπη με βαν, με Τσαλιγοπούλου και Λειβαδά. Λίγο σαν θίασος του 40...

Αν ρωτούσαμε τους καθηγητές σου πώς θα σε χαρακτήριζαν? Και αν ρωτούσαμε τους φίλους σου?
Δεν έχω ιδέα. Δεν βλέπω τον εαυτό μου μέσα απ'τους άλλους, ή τουλάχιστον προσπαθώ! Με λένε γκρινιάρα μερικοί, αλλά διαφωνώ.

Με τη Μηχανή του Χρόνου ταξιδεύεις στην καριέρα σου σε όποιο σημείο της θέλεις. Θα άλλαζες κάτι? Κάποια συνεργασία, ένα κομμάτι που δε θα ηχογραφούσες ή ένα άλλο που είχες απορρίψει και το μετάνιωσες?
Θα γινόμουν πιο θρασύς και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η πολλή σεμνότητα με έφαγε νομίζω...

Και μία τελευταία ερώτηση...Αν είχες την ευκαιρία να βάλεις ένα μόνο cd να παίξει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας στο πλαίσιο ενός υποτιθέμενου μαθήματος Μουσικής Εκπαίδευσης ποιο θα ήταν αυτό?
Ωραία ερώτηση. Και δύσκολη. Στις μικρές τάξεις τη "Λιλιπούπολη". Ηταν ο αγαπημένος μου δίσκος ως πιτσιρίκι.
***

Οσοι θέλετε να την δείτε, πατήστε εδώ για να κερδίσετε προσκλήσεις!