Γνωστή μέταλ μπάντα θέλει ντούετο με τον Μπίμπερ!

20.11.2012
Δεν είναι κάποιο αστείο. Ο Κόρεϊ Τέιλορ ψάχνει τον Τζάστιν γι να τραγουδήσουν πίσω από το ίδιο μικρόφωνο.

Ποιος είπε ότι οι μεταλάδες δεν έχουν ποπ αδυναμίες; Τελικά ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) δεν αρέσει μόνο στη φίλη σου που γράφει στα θρανία του στίχους των κομματιών του και τ’ όνομα του στη τσάντα της, αλλά και σ’ εκείνους τους τύπους που τους φοβάσαι όταν τους ακούς να ουρλιάζουν πάνω από τις ηλεκτρικές κιθάρες.

Ο Κόρεϊ Τέιλορ (Corey Taylor) έκανε μία δήλωση που έκανε τους φανς των Slipknot και των Stone Sour να πετάξουν τις μάσκες του από το παράθυρο και να ξανασκεφτούν σοβαρά την κατάσταση της υγείας του.

Με αφορμή το βίντεο ενός τύπου ο οποίος έκανε mash up το Baby του Μπίμπερ και το Psychosocial Baby των Slipknot φτιάχνοντας το Psychosocial baby, ο Τέιλορ σκέφτηκε σοβαρά την περίπτωση να μπει στο στούντιο με τον 18χρονο τραγουδιστή κι έκανε μάλιστα και κίνηση να συναντηθούν.

"Τον σέβομαι. Είναι πολύ ταλαντούχο παιδί και τα δίνει όλα για τους φαν του. Ήμουν στη Βαλτιμόρη στα πλαίσια της περιοδείας του βιβλίου μου και ο Τζάστιν ήταν δίπλα στην Ουάσινγκτον. Προσπάθησα να συναντηθούμε γιατί ήθελα να δοκιμάσουμε μία ακουστική εκδοχή του Psychosocial baby αλλά εκείνη την ημέρα θα επισκεπτόταν ένα νοσοκομείο παιδιών και δε μπορείς να πεις τίποτα κακό για έναν τύπο που πηγαίνει σε νοσοκομεία παιδιών." είπε ο 38χρονος frontman στο Revlovler προσθέτοντας πως μπορεί να νόμιζαν όλοι πως θα νευριάσει με το βίντεο, εκείνος τρελάθηκε. "Walls! Let me fall! Fuck you all!" όπως λεει κι ένα γνωστό άσμα του…

Κ.Π