Τζάρεντ Λίτο: Φοράω γυναικεία εσώρουχα

14.03.2013
O 41χρονος γόης των 30 Seconds to Mars έχει μπει σε γυναικεία μαγαζιά για ψώνια της δικής του ντουλάπας και δε ντρέπεται να το πει.

Ο frontman των 30 Seconds to Mars, Τζάρεντ Λίτο (Jared Lito) τον οποίο πάντα θα τον συνδέεις με τον χαρακτήρα του Ρέκβιεμ για ένα όνειρο (Requiem for a dream), στην τελευταία του συνέντευξη στο γερμανικό Cosmopolitan ξάφνιασε τις αμέτρητες θαυμάστριες του όταν μίλησε με λεπτομέρειες για όλα αυτά που φοράει…μέσα από τα ρούχα του.

«Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα! Ένα διάστημα φορούσα γυναικεία εσώρουχα γιατί είχα περιέργεια για το πως θα ένιωθα. Κυρίως ήταν για ένα σόου και για να σπάσω πλάκα. Στη σκηνή κάνεις πράγματα που δεν κάνεις στη ζωή σου.» ανέφερε ο 41χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός.

Μπορεί ο Τζάρεντ να έχει επικεντρωθεί στη μουσική αλλά δεν έχει αφήσει και τη δεύτερη ιδιότητα του. Όπως λέει, ακολουθεί πάντα την καρδιά του και δέχεται να υποδυθεί κινηματογραφικούς ρόλους που τον συγκινούν και κάνει μεγάλες θυσίες όπως έγινε με την καινούρια του ταινία Dallas Buyers Club για την οποία έχασε τόσα πολλά κιλά που έγινε αποκρουστικός.

Και για το τέλος, δεν ξέχασε τις κυρίες που γεμίζουν τις συναυλίες του αλλά δν μένουν για πολύ δίπλα του. «Οι γυναίκες με εμπνέουν απόλυτα! Δεν είναι κακό να ακολουθείς την καρδιά σου αλλά δεν έχω υπάρξει πολύ τυχερός στα ερωτικά μου».

Κ.Π