Θες την Αντέλ στο γάμο σου; Δες την ταρίφα

14.03.2013
Η μεγάλύτερη σταρ της Αγγλίας αυτή τη στιγμή προκαλεί μέχερι και δισεκατομμυριούχους με τα ποσά που ζητάει για να τραγουδήσει σε γάμους.

Δεν ξέρουμε αν η συμφωνία που θα κάνει με τη Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έχει τέτοιες αμοιβές αλλά αν ετοιμάζεις γαμήλια προσκλητήρια, σίγουρα δε σε συμφέρει να τη φωνάξεις στο γάμο σου. Όπως είχαμε πει εδώ, η Αντέλ (Adele) κερδίζει ημερησίως 41.000 λίρες , το συνολικό ποσό της αμοιβής της είναι 15 εκατομμύρια λίρες κι επειδή δεν της φτάνουν, χρεώνει 100.00 λίρες το λεπτό για να τραγουδήσει σε γαμήλιες τελετές.

Έτσι τουλάχιστον έγινε με την περίπτωση του μεγαλοπρεπούς γάμου της κόρης του Άραβα μεγιστάνα Βίβιαν Ίμερμαν (Vivian Imerman) ο οποίος όταν πριν τρία χρόνια είχε παντρέψει την άλλη κόρη του, είχε τραγουδήσει η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) στη δεξίωση.

Για τον τωρινό γάμο, ο οποίος έχει κοστίσει μέχρι τώρα 400 εκατομμύρια λίρες, ζήτησαν από την 24χρονη τραγουδίστρια να εμφανιστεί ζωντανά και το ποσό που του ζήτησε είναι 2.5 εκατομμύρια λίρες για δέκα λεπτά. Εκείνος παρ όλο που δεν ξέρει τι θα πει οικονομικό πρόβλημα, δε δέχτηκε και κάποιοι είπαν πως η Αντέλ πρότεινε ένα τόσο μεγάλο ποσό γιατί στην πραγματικότητα δεν ήθελε να πάει.

«Η Αντέλ έχει μεγάλη ζήτηση. Έχει δεχτεί προτάσεις από την Estee Lauder, τη L’Oreal και τη Dior αλλά λέει ναι μόνο αν οι προτάσεις ταιριάζουν στο γούστο της, στη μουσική της και να την προσωπικότητα της. Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι μία αρπαχτή με χαζά σλόγκαν. » είχε δηλώσει κάποιος από το κοντινό της περιβάλλον στη Sun οπότε μπορεί να συνδέεται με κάποια από τα παραπάνω…

Κ.Π