Η Μπρίτνει θέλει να κάνει ντουέτο με την Γκόμεζ

14.03.2013
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) δήλωσε ότι η Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) μπορεί να κάνει μαζί της ένα ντουέτο “οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει¨.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) δήλωσε ότι η Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) μπορεί να κάνει μαζί της ένα ντουέτο “οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει".

Η πριγκίπισσα της ποπ έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση αφού είχε παρακολουθήσει την Γκόμεζ να τραγουδάει μια εκδοχή του δικού της τραγουδιού Baby One More Time στο Youtube.

Η Γκόμεζ ερμήνευσε το τραγούδι κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης τύπου για την προώθηση της καινούργιας της ταινίας «Spring Breakers».

“Η Σελένα μπορεί να τραγουδήσει μαζί μου ένα ντουέτο οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει” έγραψε στο Twitter της η Μπρίτνεϊ.

Στο ίδιο tweet πρόσθεσε και το link προς το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο η Γκόμεζ τραγουδάει το τραγούδι της.

Παράλληλα η Μπρίτνεϊ έγραψε ότι άκουσε ότι η ταινία είναι εκπληκτική και ότι ανυπομονεί να τη δει.

Η Γκόμεζ τραγούδησε το τραγούδι σε μια έκδοση καραόκε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ SXSW στο Τέξας.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε να τραγουδά ύστερα από ερώτηση ενός δημοσιογράφου για το αν τα τραγούδια της Μπρίτνεϊ που ακούγονται στην ταινία είναι play back ή τα έχει τραγουδήσει η ίδια.

Στο έργο συμμετέχουν επίσης η Βανέσα Χάντζενς και ο Τζέιμς Φράνκο ως ράπερ, διαφθορέας μιας παρέας κοριτσιών που καταλήγουν από απερισκεψία στη φυλακή και υποκύπτουν στο κάλεσμά του γνωρίζοντας έτσι από κοντά τη ζωή του υποκόσμου, των ναρκωτικών και του σεξ.

Το δράμα για ενηλίκους αποτελεί μια νέα αρχή για τη Σελίνα Γκόμεζ που μέχρι σήμερα είχε φαν μόνο στα νεαρότερα κοινά.

“Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό, θέλω να με πάρουν στα σοβαρά ως ηθοποιό” δήλωσε η Σελίνα Γκόμεζ εξηγώντας τους λόγους που την έκαναν να διαλέξει το συγκεκριμένο ρόλο.

Σ.Κ.