Οι Γάλλοι έδιωξαν με τις κλωτσιές τον Μπίμπερ;

19.03.2013
Ο 19χρονος περφόρμερ συνεχίζει να ταλαιπωρείται στην Ευρώπη και με το που πάτησε οτ πόδι του στη Γαλλία ξεκίνησαν καινούρια επεισόδια για την ευρωπαική του περιοδεία.

Τα απρόοπτα της ευρωπαϊκής περιοδείας του Τζαστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) δεν σταματούν και μετά την επεισοδιακή επίσκεψη του στο Λονδίνο, η επόμενη πρωτεύουσα που θα του κάνει δύσκολη τη ζωή είναι το Παρίσι. Ο 19χρονος τραγουδιστής έκανε στάση στη γαλλική πρωτεύουσα λόγω της συναυλίας του στο Palais Omnisports και μετά από μία μέρα διαμονής στη σουίτα του γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου των σταρ, Le Meurise, αναγκάστηκε να φύγει.

Αρχικά, ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός Ζαν Μαρκ Μοραντίνι (Jean Marc Morandini) δημοσίευσε πως έδιωξαν τον Μπίμπερ σλόγω της κακής συμπεριφοράς του και της εισβολής πολλών φανατικών θαυμαστών του οι οποίοι έκαναν πάρα πολύ φασαρία και κατάφεραν αν μπουν μέχρι και μέσα στο λόμπι του ξενοδοχείου προκαλώντας πανικό στους υπόλοιπους ενοίκους.

«Αυτά είναι ανοησίες. Εκείνος επέλεξε να αλλάξει ξενοδοχείο γιατί χαιρέτισε κάποιους φαν του στην είσοδο και στη συνέχεια μαζεύτηκε ένα ενθουσιώδες πλήθος θαυμαστών. Το ξενοδοχείο δεν είχε δεύτερη έξοδο, κάτι που δημιουργούσε πρόβλημα στην ασφάλεια όλων.» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τζάστιν.

Αργότερα, ο υπεύθυνος του Maurice αρνήθηκε επίσης πως εκείνοι ζήτησαν από τον ποπ σταρ να φύγει και πως ήταν δική του επιλογή ν’ αποχωρήσει ξαφνικά χωρίς να ξέρει κανείς που πήγε τελικά. Παρ όλα αυτά ο Τζάστιν έγραψε στο twitter “Αγαπώ το Παρίσι» δημιουργώντας μεγαλύτερη υστερία στους πιστούς Believers του οι οποίοι σίγουρα θα τον εντοπίσουν όπου και να πάει.

Κ.Π