Επιστρέφει σέξυ και αποκαλυπτική

20.03.2013
Με την κυκλοφορία του νέου single, “Body Party”, η Ciara ανεβάζει την θερμοκρασία.

Με την κυκλοφορία του νέου single, “Body Party”, η Ciara ανεβάζει την θερμοκρασία εν αναμονή της επερχόμενης κυκλοφορίας του One Woman Army στις 3 Ιουνίου. Το τραγούδι είναι ανεβαστικό και γιορτάζει τις χαρές μιας νέας σχέσης στα καλύτερά της.

Η Ciara ήταν εξίσου αποκαλυπτική και ευάλωτη στο “Sorry”, το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε από το One Woman Army, όπου το έγραψε για την απογοήτευση της από μια αποτυχημένη σχέση.

Με το "Body Party", η ίδια μιλάει σχετικά για τον φόβο που δεν νιώθει ενός νέο ταξιδιού που θα την οδηγήσει στο δρόμο της οικειότητας. «Το One Woman Army αντιπροσωπεύει την αποδοχή της συναισθηματικής ευπάθειας μου, όταν πρόκειται για την αγάπη», δήλωσε η ίδια και όταν γράφει για καρδιοχτύπια, τολμάει και εκφράζεται με ειλικρίνεια.

Το One Woman Army είναι το πέμπτο album της Ciara και επιδεικνύει την ικανότητα της ως τραγουδοποιός και τραγουδίστρια. Άλλαξε δισκογραφική για να είναι πάλι μαζί με τον αρχικό μέντορά της, τον L.A. Reid, στην Epic Records.

Η Ciara βρίσκεται στο προσκήνιο από το 2004 με το breakthrough album Goodies. Με οκτώ Top 10 singles στο Hot 100 του Billboard και περισσότερα από επτά εκατομμύρια άλμπουμ, η Ciara είχε τεράστια εμπορική επιτυχία, αλλά επίσης έχει αναγνωριστεί για την τέχνη της. Έχει κερδίσει ένα βραβείο Grammy, τρία βραβεία BET και τρία βραβεία MTV. Επιπλέον, το 2008, η Ciara ήταν η γυναίκα της χρονιάς για το Billboard.

http://www.onlyciara.com/

https://www.facebook.com/ciaramusic

https://twitter.com/ciara

https://www.youtube.com/user/CiaraTV