Νέοι Depeche Mode στο iTunes!

20.03.2013
Ακούστε το album των Depeche Mode ‘Delta Machine’ αποκλειστικά στο iTunes, τώρα

Το πολύ-αναμενόμενο 13ο studio album των Depeche Mode, Delta Machine, είναι τώρα διαθέσιμο για ακρόαση αποκλειστικά στο iTunes. Μπορείτε να το ακούσετε μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του, την Δευτέρα 25 Μαρτίου.

Το Delta Machine, ηχογραφήθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια και Νέα Υόρκη, την παραγωγή την έκανε ο Μπεν χίλιερ (Ben Hillier) και την μίξη ο Φλαντ (Flood).

Παράλληλα με την κανονική έκδοση του CD, οι Depeche Mode θα κυκλοφορήσουν το Delta Machine και σε deluxe έκδοση με τέσσερα επιπλέον νέα τραγούδια και θα συνοδεύεται με 28σέλιδο booklet που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες με τον επί χρόνια συνεργάτη τους Anton Corbijn.

Το πρώτο single “Heaven”, έλαβε εξαιρετικές κριτικές. Οι Depeche Mode θα ξεκινήσουν την νέα τους Ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκινώντας από το Hayarkon Park του Τελ Αβίβ στις 7 Μαίου ενώ αμέσως μετά θα βρεθούν στο Terra Vibe στην Αθήνα.


Ακολουθεί το tracklisting του Delta Machine:

STANDARD:

1 Welcome To My World
2 Angel
3 Heaven
4 Secret To The End
5 My Little Universe
6 Slow
7 Broken
8 The Child Inside
9 Soft Touch/Raw Nerve
10 Should Be Higher
11 Alone
12 Soothe My Soul
13 Goodbye

DELUXE EDITION: (περιλαμβάνει 28σέλιδο booklet)

DISC 1

1 Welcome To My World
2 Angel
3 Heaven
4 Secret To The End
5 My Little Universe
6 Slow
7 Broken
8 The Child Inside
9 Soft Touch/Raw Nerve
10 Should Be Higher
11 Alone
12 Soothe My Soul
13 Goodbye

DISC 2

1 Long Time Lie
2 Happens All The Time
3 Always
4 All That's Mine

Πρωτοπόροι της post-punk εποχής, οι Depeche Mode είναι ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της μοντέρνας μουσικής με παγκόσμιες πωλήσεις πάνω από 100 εκατομμύρια. To 12ο studio album του συγκροτήματος έφτασε στο Top Ten σε πάνω από 20 χώρες ανάμεσά τους σε Αμερική και Αγγλία. Το τελευταίο τους album, το Sounds of The Universe κυκλοφόρησε το 2009 και καρφώθηκε στο #1 σε 14 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.depechemode.com