Η Dido επέστρεψε!

20.03.2013
Το νέο album έφτασε στο No.1 του iTunes σε 39 χώρες!

Το εξαιρετικό νέο album της Ντάιντο (Dido) “Girl Who Got Away” ανέβηκε κατευθείαν στο #1 του iTunes σε 39 χώρες συμπεριλαμβανομένης και την Ελλάδα.

Συνεργάστηκε ξανά με τον αδερφό της Ρόλο Αρμστρονγκ (Rollo Armstrong) – ο οποίος έκανε παραγωγή στο μεγαλύτερο μέρος του album- όπως επίσης και με τους Μπράιν Ενο (Brian Eno), Τζεφ Μπάσκερ (Jeff Bhasker), Ρικ Νάουελς (Rick Nowels) και Γκρεγκ Κέρστιν (Greg Kurstin) για να δημιουργήσει 11 καταπληκτικά, electro pop τραγούδια για το album της, το οποίο κυκλοφόρησε την προηγούμενη Δευτέρα από την RCA.

Το πρώτο single “No Freedom”, το οποίο ήταν στην A List του BBC Radio 2, έδωσε μια πρώτη εξαιρετική γεύση για το album της Dido, η οποία με την σειρά ήταν σε όλα τα έντυπα από την Sun, στην Guardian και έλαβε 4 αστέρων κριτικές από τις Times, the Daily Express και the Daily Mirror.

Τα δύο πρώτα album της παγκόσμιας superstar, τα “No Angel” και “Life For Rent” παραμένουν δύο από τα albums με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στην Αγγλία και το τρίτο της album “Safe Trip Home” συνέχισε την επιτυχία καθώς οι συνολικές πωλήσεις της ξεπέρασαν τα 29 εκατομμύρια αντίτυπα.

www.didomusic.com