Οι Judas Priest γιορτάζουν την 40η επέτειό τους

04.04.2013
Οι Judas Priest, οι θρύλοι του heavy metal των οποίων η επιρροή τους στις γενιές μουσικών και των fans της metal είναι ανυπολόγιστη, γιορτάζουν την 40η επέτειό τους φέτος ως group, με την κυκλοφορία της live συναυλίας EPITAPH.

Ένα μοναδικό live, το EPITAPH θα κυκλοφορήσει σε Blu-Ray και ξεχωριστό DVD στις 27 Μαίου από την Legacy Recordings και την SONY MUSIC ENTERTAINMENT. Αυτή η κυκλοφορία θα προηγηθεί του νέου studio album των Judas Priest που η μπάντα δουλεύει ήδη.

Οι ιστορικοί fans του Heavy Metal είναι σίγουρο ότι θα παρουσιάσουν το EPITAPH ως το πιο εκτενές live album στην καριέρα της μπάντας. Το τελευταίο set της "Epitaph World Tour" πραγματοποιήθηκε στο HMV Hammersmith Apollo του Λονδίνου στις 26 Μαίου 2012. Αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη παγκόσμια περιοδεία των Judas Priest. Τα 23 τραγούδια του EPITAPH αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον ένα τραγούδι από κάθε ένα από τα 14 studio albums της μπάντας. Από το Rocka Rolla του 1974 (“Never Satisfied”) μέχρι το Nostradamus του 2008 (“Prophecy”).

Στην ειδική έκδοση του British Steel, τέσσερα τραγούδια υπήρχαν: “Rapid Fire”, “Metal Gods”, “Breaking The Law” και το “Living After Midnight”. Άλλα που εξαιρούνται από το μόλις ένα τραγούδι είναι τα LPs που βγήκαν πριν και μετά το British Steel. Το πρώτο είναι το Hell Bent For Leather του 1979 (UK title: Killing Machine) από το οποίο περιλαμβάνεται το ομότιτλο όπως και το “The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown)”. Το άλλο album είναι το Screaming For Vengeance, του 1982, που περιλαμβάνει τα “The Hellion”, “Electric Eye” και το “You’ve Got Another Thing Coming.”