Σοκ: Oι Rolling Stones εκτός πραγματικότητας!

05.04.2013
Οι θαυμαστές του γκρουπ για μία ακόμη χρονιά, βρίζουν το αγαπημένο τους συγκρότημα, αφού οπως φαίνεται δεν έχουν καμία αίσθηση του χρήματος!
Οπως και τον περασμένο χρόνο έτσι και φέτος, οι Rolling Stones ανακοίνωσαν τις τιμές των εισιτήρίων για τις συναυλίες τους και άφησαν τους πάντες άναυδους!

Προκειται για το Live στο Hyde Park στις 6 Ιουλίου, ένα live που έρχεται 44 χρόνια μετά τη φημισμένη ΔΩΡΕΑΝ εμφάνισή τους εκεί, με τιμές που ξεκινουν από 95 λίρες (πίσω θέσεις) και φτάνουν τις 330 για μία θέση μπροστά!
Διάφορα σχόλια έχουν γίνει στο τουίτερ, με ένα θαυμαστή να γράφει με σαρκασμό "πολύ λογικό. 4 φορές επάνω από την τιμή του 1981..." , ενώ οι πιο οξύθυμοι δεν δίστασαν να γράψουν αρνητικά σχόλια για το γκρουπ λέγοντας ότι τους κοροϊδεύουν ζητώντας 100 λίρες για να είσαι 300 μέτρα μακριά από την σκηνή!
Το συγκρότημα ανακοίνωσε την εμφάνιση του την Τετάρτη, λίγο μετά την μεγάλη τους ανακοίνωση για το headline του φετινού Glastonbury.
H πρώτη τους εμφάνιση στο Hyde Park ήταν στις 5 Ιουλίου 1969, δυο μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους του γκρουπ Μπράιαν Τζόουνς, και είχε σηματοδοτήσει το ντεμπούτ του αντικαταστάτη του Μικ Τέιλορ (Mick Taylor).
Ε.Σ.