Η καινούρια Φλόρενς ακούγεται μόνο τέρμα

18.04.2013
Η 26χρονη τραγουδίστριας συμεμτέχει στiς μουσικές της πολυαναμενόμενης ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες στις 15 Μαϊου.

Όσοι τυχεροί βρεθούν στο φετινό φεστιβάλ Καννών θα δουν πρώτοι το ντελιριακό «Great Gatsby» του Μπαζ Λούρμαν (Buz Lhurman), εκείνου του σκηνοθέτη που σε είχε κολλήσει στην οθόνη με το «Moulin Rouge» και όπως φαίνεται από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, στη δική του εκδοχή στην ιστορία του Σκοτ Φιτζέραλντ, δεν υπάρχουν φρένα πουθενά.

Εκεί γύρω στα 1920 στη χρυσή εποχή της Αμερικής λίγο πριν έρθει η παρακμή και το οικονομικό κραχ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio) είναι εκκεντρικός μπον βιβέρ Γκάτσμπι (Gatsby) που ζει μες τη χλιδή, τα ατελείωτα πάρτυ και φυσικά ζει και μεγάλους έρωτες όπως αυτόν με τη Κάρει Μάλιγκαν (Carrey Mulligan).

Στο soundtrack γίνεται χαμός. Τζέι Ζ (Jay Z) , Μπιγιονσέ (Beyonce), Τζακ Γουάιτ (Jack White), Florence and the Machine, Μπράιαν Φερι (Bryan Ferry). Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey), ο Andre 3000 που διασκευάζει Έιμι Γουάινζαουζ (Amy Winehouse), Σία (Sia), Φέργκι (Fergie) ,Gotye, Έμελι Σάντε (Emeli Sande) τραγουδούν ενώ ρεει το χρήμα του μυστήριου ήρωα που πίσω από τα γυαλιστερά κουστούμια κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Πήραμε μια γεύση από κάποια κομμάτια σ' ένα sampler και το τελευταίο trailer όπου παρτάρει η Φέργκι αλλά το "Over the love" της Φλόρενς κυκλοφορεί ολόκληρο, ακούγεται μόνο τέρμα (όπως πάντα) και θα θέλαμε να ακούμε τη φωνή της σε όλες τις ταινίες.

K.Π