Το νέο βίντεο κλιπ του PSY απαγορεύτηκε στην Κορέα

19.04.2013
Ο 35χρονος περφόρμερ συνεχίζει να αφήνει άφωνο του youtube αλλά "τρώει" κόκκινη κάρτα από τη χώρα του...

Όταν ο PSY ανεβάζει κάποιο βίντεο κλιπ στο youtube αναστατώνεται το σύμπαν. Το βίντεο κλιπ του «Gangnam Style» έχει ξεπεράσει το 1.5 δισεκατομμύριο views και συνεχώς αυξάνεται σα να μην το έχει εμπεδώσει ολόκληρος ο πλανήτης και το καινούριο του για το «Gentleman» μέσα σε πέντε μέρες μάζεψε 145 επισκέψεις οι οποίες εννοείται έχουν πολλαπλασιαστεί μέχρι να τελειώσει αυτό το κείμενο. Όμως το δεύτερο δεν άρεσε και πολύ στους συμπατριώτες του στη Νότια Κορέα.

Ένας εκπρόσωπος του KBS, ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα στη χώρα του 35χρονου τραγουδιστή, δήλωσε πως απαγόρευσαν τν προβολή του βίντεο γιατί δείχνει τον τραγουδιστή να καταστρέφει δημόσια περιουσία από την πρώτη κιόλας σκηνή όπου κλωτσάει κάποιους κώνους με την επιγραφή “No parking”.

Προς το παρόν δεν έχει απαντήσει κανείς από την πλευρά του 35χρονου τραγουδιστή ο οποίος ετοιμάζει συναυλίες σ’ όλο τον κόσμο και δε νομίζουμε να πτοήθηκε και πολύ μιας και έχει το επόμενο ρεκόρ στο τσεπάκι του άσχετα αν το νέο του κομμάτι είναι αδιάφορο χωρίς εικόνα.

Κ.Π